🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 833
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 705
Денис "шпагата". Въпреки, че не ми е много ясно как се прави шпагат лазейки на четири крака.
Анелия ще отстреля Карин заради физическите и качества.

# 706
  • София
Нито Борислава, нито Карин, нито ние зрителите сме разбрали, че Зоран е играл с Карин от първия ден на шоуто.

# 707
  • София
Анелия мисли, знае, че Кари ще я победи на финал. Може и да я предаде, но не така грозно, както се изказва Зоран. Явно си повярва след толкова победи.

Браво на Ани, очаквам Денис да си тръгне след прегласуване. Интересен епизод.

# 708
  • Mediterraneo
Айде сега Зоко да си сърба супата. Страхотен съспенс с намирането на амулета от Анелия.

# 709
Нито Борислава, нито Карин, нито ние зрителите сме разбрали, че Зоран е играл с Карин от първия ден на шоуто.

Тук имаше хора които усетиха, че там се играе и преди това.

# 710
Зоран е прекалено голяма нервоза, за да играе успешно играта, която иска да играе. Губи самообладание при най-малкия натиск. И с Иван си изпусна нервите, и с Ганка, и с Борислава, и Анелия го разкри. Общо взето всички играчи, които имаха някакви функциониращи мозъчни гънки успяха да го накарат да загуби самоконтрол.

# 711
Мда, нервоза е Зоран, лесно пали, това му е слабото място.

# 712
Зоран е прекалено голяма нервоза, за да играе успешно играта, която иска да играе. Губи самообладание при най-малкия натиск. И с Иван си изпусна нервите, и с Ганка, и с Борислава, и Анелия го разкри. Общо взето всички играчи, които имаха някакви функциониращи мозъчни гънки успяха да го накарат да загуби самоконтрол.

Hands Plus1  yes

# 713
За първи път усетих какво им е на футболните фенове. Буквално се развиках срещу телевизора с цел Ани да ме чуе. Обърни се! Обърни се! Много интересен епизод! Под напрежение съм

# 714
  • София
Мила защо е така гримирана и така пасивно-агресивна днес? Bowtie

Браво на Денис, че се опита да се защити след думите на Владо, защото са малко тенденциозни коментарите му.

# 715
  • Стара Загора
Разбрахте ли, че Зоран сега разбра (и другите също), че финалистите ще се определят чрез игри. Светна му червена лампичка

# 716
Всичко върви точно, както сме предвидили днес.

# 717
Тая пък Мила много агресивна към Анелия. Явно Ганка големи щуротии й е наговорила, или поне едностранни, защото не виждам друга причина да се отнася така с Анелия.

# 718
Денис си тръгва тази вечер. А имаше шанс да се спаси, даден от Бо и Анелия.

# 719
гладна съм

Общи условия

Активация на акаунт