🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 231
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 690
Зоран се издаде обаче в този разговор с Бо. Не удържа, емоцията го подведе.

Като му опонира някой сменя боята и е див  селтак.

# 691
Много хубав епизод се получава, въпреки, че играта за имунитет не носеше никаква интрига заради bTV.

# 692
Преди два дни не вярвах, че има как Зоран да загуби Сървайвър. Но може би сега сме свидетели точно на това.

# 693
Анелия май ще му обърка плановете на Зоран! Нека!
И не е проблемът в това, което се опитва да направи, а начинът по който го прави!
Че и пустосва, ръце размахва недоволен...
Определих се вече, не го искам за победител!

# 694
Да. Така е, днешните събития силно ще подкопаят шансовете му за крайна победа на Зоран и според мен.

Думите на Бо между другото са най-голямото доказателство за конспирацията за уговорката между Зоран, Карин и Ванко. Тя наистина недоумява защо изведнъж Зоран толкова отчаяно иска да играе с тях и отказва да гласува срещу тях.
Вече и аз го мисля и то сериозно това.

# 695
  • София
Аз харесвам Карин и искам тя да спечели, но съдя по думите ѝ, че не би участвала в друго риалити, че това не се е случило. Затова и не се "кося" относно съдбата ѝ, но за мен тя е една от най-харесваните участници от своите съплеменници, те за разлика от зрителите, не ѝ броят залъците и досега не са се разсърдили за храна, дори се шегуват с това извън формата. Та, казвам всичко това, защото недоумявам как Зоран не я смята за конкуренция, това просто потвърждава мнението ми за неговата самооценка или по-скоро за липсата на такава.

# 696
Чак пък умница Бо. 😁😁 Много интересно как абсолютно същите действия досега се определяха като стратегия и ходове, а сега щом са насочени срещу Бо е предателство, нож в гърба и други още по-скандални определения. 😁
Разговорът между Бо и Зоран за Кари много ми напомни на този между Ганка и Анелия за Драго. И като не й угоди Зоран, се затръшка като малко дете, чак се разрева. 😁
Бо така или иначе няма да спечели, с който и да се класира, така че с нея и без нея, все тая. И на игрите много я няма.

# 697
Преди два дни не вярвах, че има как Зоран да загуби Сървайвър. Но може би сега сме свидетели точно на това.

Надявам се!

# 698
  • София
БРАВО АНИ!

# 699
Хаха каква муцка направи Анелия, като го намери.

# 700
Даааааа
Анелия намери идола !!!
Това ще обърне играта и Зоран в частност.

# 701
Браво  на лапето - удари ги!

# 702
  • София
Вселената си знае работата. SmileyHeart Eyes

# 703
А всички мислехме, че Алекс не мисли.

Денчо, брат 🤦

# 704
  • София
Даааааа
Анелия намери идола !!!
Това ще обърне играта и Зоран в частност.
Да се благодари, че има огърлица и е спасен, защото в тази ситуация можеше да е той, не Карин.

Общи условия

Активация на акаунт