🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 800
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 735
Браво на Бо че  пална фитила на жълтия.

# 736
Съжалявам, че ви спамя, но още едно доказателство за предварителна уговорка между Зоран, Ванко и Карин. Уж, Зоран беше пълен аутсайдер в началото на играта, а сега излиза, че още от първи ден се харесвали много и с Карин, и с Ванко. Брех, как пък никой не я видя тая близост, дори самият Зоран не я споменаваше, докато се правеше на вечно застрашен, а в същото време е бил толкова близък от началото с двамата физически най-силни и атлетични играчи??? Брех, брях.

# 737
Аз се радвам, че го правят, толкова интересен съвет не бях гледала.
Greatness, стратегът Бо говори за предателство, защото знае, че така ще палне клечката на Зоран. Тя много ясно вижда как той играе за журито, въпреки че се прави на света вода ненапита, колко бил естествен.

# 738
Разбрахте ли, че Зоран сега разбра (и другите също), че финалистите ще се определят чрез игри. Светна му червена лампичка
Това обяснява много неща за мен в играта на Зоран.
Въпреки, че ме съмнява. По някои други признаци беше ясно, че това е последният съвет.

# 739
  • София
Видяхте ли знака, който направи Бо на Йоанна преди да започне всичко Wink

А Зоран не е разбрал сега. Прави се на интересен. Вчера го говореше това докато беше с Денис на наградата.

# 740
За първи път усетих какво им е на футболните фенове. Буквално се развиках срещу телевизора с цел Ани да ме чуе. Обърни се! Обърни се! Много интересен епизод! Под напрежение съм
И ние с щерката викахме така. 😊
Браво, Ани.

# 741
Бо му скрои и уши шапка на Зоран.
Браво момиче, аплодисменти от мен.

# 742
Зоран си показа истинската същност.. Хитрец голям.. И ако трябва да се направи сравнение между неговата и играта на Бо.. - бих казала че той просто си използва хората точно като марионетки, докато му е изгодно.. А Бо държи на хората...

# 743
Зоран сам се надхитри.
Честито.

# 744
  • София
Много силна вечер. Борислава написа още един плюс за себе си. Анелия също ми хареса. А Зоран според мен загуби играта тази вечер.
Мила ме изненада с инфантилно поведение.

# 745
Мила кой я покани да се обажда? Въпрос ще може да зададе на финалния съвет, дотогава може само да мълчи и да слуша.

Който покани и Йоана.
Тя се обади след като публикувах, но, да, и тя трябваше да си мълчи.
Владо нещо много им е отпуснал юздите.

Но пък интересен съвет се получи с включването от журито. Ванко, горкият, е такъв ръб, че едно изречение не може да върже като хората.

Не ме изненадва реакцията на Зоран, той и преди си беше такъв. Когато беше на дъното, имаше някои много неприятни изпълнения.

Кари като каза, че е гладна, веднагически огладнях и аз, та ходих да нагъвам един чипс на рекламите.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 22:31 от Дидичка

# 746
Денис прояви някакъв характер. Уоу, ето това е изненада, и то приятна.

# 747
  • София
Да не са нарекли повече "мишка" Денис. Човекът направи това, което трябваше. Sunglasses

Обяснението на гласа на Зоран - безсмислено.

# 748
Денчо, брат !!! Браво!

# 749
браво на лапето

Общи условия

Активация на акаунт