🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 723
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 840
  • Sofia
Зоран разбрал сега за игрите – дръжки...  Laughing
Не мога да повярвам, че все още някой му се връзва на етюдите на Зокито.
Много лъжи натрупа той и е нормално някои да изплуват. Това е, което може да му изяде главата.
А да, и лицемерието, популизмът и демонстрациите.

# 841
Зоран нямаше абсолютно никаква полза да гони Бо. Ако беше казал на Карин, Ванко и Анелия да гонят Денис, щяха да се навият и готово. Бо не искаше да гласува за Денис, но нямаше да предаде и Зоран. Само Карин оставаше застрашена ако намерят идол. И тук обаче имаше лесно решение - Ванко и Кари за Бо, той и Анелия за Денис без изобщо да предава Бо и да и губи гласа. Аме се взе много за голямата работа и загуби.

# 842
Денис, ако беше гласувал за Бо, пак щеше да си тръгне, защото щеше да има 2 гласа срещу себе си (от Ани и Зоран) и 2 срещу Бо (неговия и на Кари), при прегласуване пак са 2 на 1, ако някой не си смени мнението - едва ли.
Хубав капан бяха измислили, не мога да отрека.
Мисля, че бъркаш кой за кого е гласувал. На първото гласуване Бо и Ани гласуваха за Кари, Денис за Бо, а Зоран и Кари  за Денис. На второто Ани си смени гласа и гласува за Денис.
Денис гласува за Кари, показаха вота - сигурна съм на 100%, защото се зарадвах, че Спаска ще си ходи. Не дадоха гласа на Анелия, а при преброяването имаше 1 за Бо, 2 за Кари и 2 за Денис.

# 843

Анелия дава отговор,защо си е сменила мнението .А защо журито я е нападнало??Нали нямат право да задават въпроси.Ето,че с реакциите въздействат.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:42 от Tsareva_89

# 844
  • София
Да, явно не е била само Мила.
Това защо са го позволили?!? При активен вот???

# 845
Голяма тъпотия беше това вмешателство на журито. Супер нечестно.

# 846
Ами от тази гледна точка и разрешението на Владо да се намесва журито в последния съвет, помогна на вечно спасяваната Карин да отърве кожата. Нещо намирисва все повече...

# 847
Денис, ако беше гласувал за Бо, пак щеше да си тръгне, защото щеше да има 2 гласа срещу себе си (от Ани и Зоран) и 2 срещу Бо (неговия и на Кари), при прегласуване пак са 2 на 1, ако някой не си смени мнението - едва ли.
Хубав капан бяха измислили, не мога да отрека.
Мисля, че бъркаш кой за кого е гласувал. На първото гласуване Бо и Ани гласуваха за Кари, Денис за Бо, а Зоран и Кари  за Денис. На второто Ани си смени гласа и гласува за Денис.
Не, Анелия и двата пъти гласува за Денис. За Бо имаше само един глас.

# 848
Да! Че дори и питаха с кого е в съюз сега!

Анелия явно си е вироглава и не обича да й нареждат какво да прави. Тя е близка със Зоран и с Бо! И тях тя не е предала!Техните сателити обаче не я интересуват и ги отхвърля без особени угризения! И за себе си е права в крайна сметка. Защо трябва в свой ущърб, реален или не, да се съобразява с договорките на Зоран с Кари, с Иван, с Денис и пр. Самият Зоран се тюхкаше, че прекалено много обещания е дал и ангажименти поел. И както се видя, не държи особено да ги спазва.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:45 от птица

# 849
  • Sofia
Искаше си Зоран да я извади Борислава. Обаче и да остане с "чисти ръце". То и затова беше целият цирк като й намаза ските. Мисля не подозираше, че Денис ще се отметне от уговорката. 

# 850
  • София
Скрит текст:
Анелия дава отговор,защо си е сменила мнението .А защо журито я е наподнало??Нали нямат право да задават въпроси.Ето,че с реакциите въздействат.
Тоя пък Драго за какво предателство говори, и той да е част от хора. Ако не му е станло ясно, че Анелия не го харесва, значи наистина е бил най-наивният човек на този остров.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:43 от La Vikinga

# 851
Скрит текст:
Анелия дава отговор,защо си е сменила мнението .А защо журито я е наподнало??Нали нямат право да задават въпроси.Ето,че с реакциите въздействат.
Тоя пък Драго за какво предателство говори, и той да е част от хора. Ако не му е станло чсно, че Анелия не го харесва, значи наистина е бил най-наивният човек на този остров.
Те и двамата на си хромите си казаха, че си мажат очите с тия разговори. Той не ѝ вярваше, тя на него също, ама той сега се чувства предаден...

# 852
  • Стара Загора
От тази вечер останах с впечатлението, че за първи път чуват, че финалистите ще се определят с игри. Поне за Зоран съм сигурна. Възможно ли е да не са знаели ? В интервю с Ваня Дж.. Хр. Апостолова обясняваше с какъв интерес да наблюдавали финалните игри и се стремели да не си показват пристрастията.
  Наличието на игри , а не съвети, много променя стратегията. Питам : възможно ли е да не са знаели или аз грешно разчитам реакциите на Зоран ?

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 23:59 от wanconboy

# 853
Силно ме съмнява, че баш пък цялото жури /хеле пък и Драго и Джули/ я е нападнало с въпроса: "Защо предаде приятелите си?"
Нещо така и се е счувало на Анелия в ушите.

# 854
И то пък точно най-големите играчи да ги задават тия въпроси... Алекс, Драго, Джули и Мила. Моля ви се. Пълнежът на сезона. По-добре Доктора и Ивана да бяха стигнали до обединението, повече мислеха.

Общи условия

Активация на акаунт