🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 218
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 885
Пълна диващина беше това с диалога на журито и участниците. Хващам бас че е хрумка на Христина. И преди ги е вършила такива глупости. Още след 4-ти трябваше да им отнемат правата да го правят с Евтим.
Иначе от кастинга тази година съм повече от доволна, с единственото изключение - ококореното човече, дето се има за Херкулес. Абсолютна гавра ще е ако стигне финал и вземе че го спечели.

# 886
След не малко наши си сървайвъри и толкова много чужди, вместо да направят един страхотен сезон с ударно завръщане, те тотално о****а предаването.

Щеше да е такъв як ход, Анелия да извърти Карин и да я изкара! Чаках с нетърпение и накрая какво...Анелия не посмя, заради диалозите с журито.
И какви са тези смешници с реплики тип дестката градина, че била предала приятелите си? Ама като сте искали да си прекарвате времето сред приятели, да бяхте си седяли дома!

# 887
Като знам, че въпросите на журито промениха вота на Анелия, много се ядосвам. Още не е достатъчно пораснала да поеме такава отговорност може би. Но аз лично много много исках Кари да си тръгне. Много ми е неприятно колко я харесват, че постоянно да е посланик, постоянно да ѝ дават храна; неприятно неприятно, че чак противно.
Ама какво да се прави, ще се радвам да не спечели все пак.
Официално се отказвам вече и да размишлявам, нищо не познавам. Но до сега от началото на сезона Зоран го харесвах най-много. Сега юи е на дъното почти заедно с Ванко и Кари. От другите, който и да спечели ще ми е ок.

# 888
  • София
Като знам, че въпросите на журито промениха вота на Анелия, много се ядосвам. Още не е достатъчно пораснала да поеме такава отговорност може би. Но аз лично много много исках Кари да си тръгне. Много ми е неприятно колко я харесват, че постоянно да е посланик, постоянно да ѝ дават храна; неприятно неприятно, че чак противно.
Ама какво да се прави, ще се радвам да не спечели все пак.
Официално се отказвам вече и да размишлявам, нищо не познавам. Но до сега от началото на сезона Зоран го харесвах най-много. Сега юи е на дъното почти заедно с Ванко и Кари. От другите, който и да спечели ще ми е ок.
Не е до възраст, просто видя, че няма смисъл, защото и без това я имат за предател. Ще загуби и Кари и Ванко и направо да си ходи. Сега поне може да се надява, че Кари, Бо, Ванко, Ганка няма да вземат игри и да вземе от техните гласове, плюс Йо. Шансът е малък да спечели и сега, но изкарвайки Кари, щеше да я чака разпъване на кръст. С този ход Бо и Кари може да ѝ се чувстват задължени.

# 889
  • Другата България
Ако Анелия не беше поддала, и беше изгонила Кари, и беше стигнала финал, можеше и да го спечели.
Много ме е яд. Много.

# 890
Писна ми от тая Карин , не мога да я гледам!!!!!

И аз.

Разочарована съм от Зоран. Sad
Ако Бо беше силна в игрите, нямаше да го упрекна, че я предава. Това е Сървайвър.
А неговото си е ясно предателство. Не като това на Анелия, че гласувала за Драго и имала косвена вина, че после изгонили Ганка.
Кари е добра в игрите, трябваше нея да изгони Зоран, каквито и уговорчици да си имат. И е харесвана от журито също.
Изгониха Денис, а той ни една игра не е взел.
Бо ще отпадне първа на игрите, защо беше този цирк да я гони Зоран!? 😡

Браво на Денчо, че гласува срещу Кари.
Много ме е яд, че не я изгониха.

# 891
Ако Анелия не беше поддала, и беше изгонила Кари, и беше стигнала финал, можеше и да го спечели.
Много ме е яд. Много.

Съмнявам се. Пак стигаме до разликата между Монополи и Сървайвър - във второто няма фалшиви пари и фигурки, а 150К и хора с емоции. Очевидно Анелия е отнесла значителен хейт от Драго, Мила, Джули и Алекс на този съвет, а те се чувстват по-засегнати от това, което ние виждаме. Ако беше изгонила Кари, само щеше да затвърди мнението им, че е предател (не, че успя да го промени с хода си днес, но алтернативата щеше да е ритуално харакири).

Така или иначе, ако остане с някого от Кари, Ванко или Ганка на финал - не виждам как ще обърне тези 4 гласа. Има някакъв шанс срещу Денис, Бо и евентуално Зоран (защото последният съвсем се омаза днес). Но се изисква една твърде угодна (та чак невероятна) подредба на звездите в нейна полза.

Да видим. На мнението на Bengun съм и аз - който ще да е, но да е различен от Зорльо, Спаска и Легендата. Вече и на Денис съм склонен, а за Бо/Анелия/Ганка бих се радвал.

Скрит текст:
Ганка я хуманизираха значително в последните епизоди.

# 892
  • Другата България
Хоуп,
Кари не е харесвана от журито.
Или поне не от всички.
Затова мисля, че биха оценили такъв ход на Анелия.

# 893
Хоуп,
Кари не е харесвана от журито.
Затова мисля, че биха оценили такъв ход на Анелия.

Мери, май не е харесвана от нас. 😆
Ако Драго, Алекс, Джули или Мила трябва да избират само между Кари и Анелия, кого биха избрали според теб? Знам, че са трима, но да се абстрахираме от третия.

Ако към тях отиде някой от Ванко или Зоран или Ганка - ето ги 5 гласа и победата. Изгонените са по-кисели от моите очаквания (с това впечатление оставам от днес). Кари има най-кротка/скрита роля в схемите, които се развъртяха и определено я харесват/вярват ѝ, предвид че емнайсет пъти беше избирана за посланик.

# 894
  • Другата България
Аз имам предвид именно третия. И то ако Анелия е там, на финала.
Затова се моля за Ганка, защото тя би я отвяла, поне според мен. А за посланик беше избирана от едни и същи хора. Това за мен не е коректив.
Иначе, вече се замислям за вота "за" Зоран. Май и той натрупа черни точки с тоя съвет. От тази гледна точка да, Кари би била предпочитана, и Зо може да се сърди само на себе си за това.

# 895
Много ме е яд. Много.

Хаха,голям виц.И кой от журито щеше да гласува за Анелия? Дай ми поне 2ма човека,защото аз дори и за ЕДИН не се сещам.
Всички я разбраха,че лъже и не може да й се има доверие.Затова и е била нападната от всички в журито,защото я знаят каква стока е.
Много се изложи Анелия.Ако беше стояла лоялна в една коалиция(тази на Гани,Ванко,Кари и Зоран) от начало до край,нещата за нея щяха да стоят по съвсем различен начин.Ама то,тук да се бутне,там да се бутне.Ганка да излъже,пък за Кари да си помисли дали да я гони(иначе първа дружка й била).Казват й нещо,тя веднага отива и го изпява..
И кой ще гласува за нея,я пак??

# 896
Анелия запазва само теоретични шансове за крайна победа в момента. Практически е загубила голямата игра. И това положение е такова след изгонването на Драго, не е от днес. Затова и я махнах от двата плюса преди време.

Шок контент за мен ще бъде Легендата в стил микс между "Успех в живота" и "опа гангнам стайл"  краен победител Misc AlienMisc AlienMisc Alien Но това е в сферата на чистата фантастика.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 02:04 от Bengun

# 897
Искаше си Зоран да я извади Борислава. Обаче и да остане с "чисти ръце". То и затова беше целият цирк като й намаза ските. Мисля не подозираше, че Денис ще се отметне от уговорката. 

Точно така.
Той не искаше да гони Денис. Иначе щяха да го гласуват всички без Бо и да си тръгне Денис.
Той искаше да пусне глас за Денис, че да е чист пред журито, а Денис, Кари и Ани да изгонят Бо.
И какъв е тоя зор да запази Кари!??

Мила много ме дразни.
 Джули, Драго и Алекс = по акъл на Ванко, празно им е на 2 етаж

# 898
  • Sunshine state
Много е зле Анелия,за пореден път доказа че е в сянка и не мислеща,не и стиска да е играч.Абсурд да спечели.
И моето мнение е същото. Голямо разочарование! Заслужава сега Карин да й набие канчето на игрите.
Браво на Бо, как обърка на Зоран и Ко плановете! 😏

# 899
  • earth
Анелия си вкара автогол. Не обърна мнението на никой, който не я харесваше, но разочарова няколко човека.

Зоран спечели негативи с ненужната драма, която разигра само за да изгогнят Денис накрая. Уж щеше да гони Бо, за да му е съюзник в журито, а я направи враг. А Денис вече не му дължи нищо.

Борислава остава единсвения участник, който ми е симпатичен.  

ПП Относно Мила - колко глупава трябва да е една жена, за да си провеси синджир от огромния нос.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 02:19 от morisay

Общи условия

Активация на акаунт