🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 815
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 065
Което значи, че са могли да питат всички.
Защо само Анелия?
Или защо само към Анелия това беше излъчено?
Въпросите са били основно към Анелия. От Драго, Джулиана, Мила и Алекс. Йо е питала Ванко.
Спекулирам защо само Мила е излъчена - защото е влязла най-рязко на Ани в този случай.

Ще оставя преразказа на лайфа на Дяволчето.

# 1 066
При Бо и Анелия доста прекъсва, Йоана се чува перфектно. Интересно е.
Анелия каза, че заради въпросите от журито си е променила вота, иначе е щяла да гласува за Кари.

# 1 067
bonbonka6, за теб е благородна постъпка, но повечето тук още тогава писахме, че той го прави за себе си, а не за Ванко. Беше рисков ход донякъде, но със сигурност не бих го определила за благороден. Браво на Зоран, че го направи тогава. За нас като зрители и за журито, такива ходове са важни. А Бо му го каза сега, защото сега разбра, че той вече играе срещу нея, няма да седи и да чака да си ходи или поне да му открадне глас от финала.

Как така ходът да не е рисков, като това можеше да го извади от играта, при условие че нямаше никаква опасност за него в онзи момент? Мисля, че Бо беше доста емоционална и не съумя да извади обективни факти на съвета, изключвам директното обвинение към Зоран, че й е обърнал гръб.
Което пък ми говори, че коалицията между Ванко, Зоки и Карин е доста стабилна, и поражда вече и в мен съмнения, че тази коалиция е зародена преди играта.
А и след тази вербална намеса на журито в епизода, започнах и аз да се съмнявам, че май нещата са режисирани.

Много жално ми стана за Ганка, която коментираше, че в тяхното семейство не изразяват чувствата си. И когато два пъти каза на майка си по телефона, че я обича, майка й не реагира изобщо. Дано просто да се притеснявала от камерата. Надявам се, като гледа сега епизода и да се поправи. На Ганка й пожелавам много семейно щастие и да съумее да изразява чувствата си и любовта.

# 1 068
Големия ход на съвета вчера от Анелия без да предаде Бо и Карин наистина е следния - Анелия гласува за Бо при гласуването, след което изиграва идола за нея и я спасява. ТОВА Е красивото и уникално решение с автор Неделчо, при което Карин щеше да си замине.

Шапка му свалям на Неделчо, голям !!!

# 1 069
Някой (май Неделчо от ИВ) е питал Анелия защо не е гласувала за Бо на съвета, което щеше да е правилният ход в посока гонене на Кари - гласува за Бо, но ѝ дава идола и така нямаше да има равенство срещу Денис. Не се била сетила.

Мила пък вчера казала на Анелия, че въпросът не бил заядлив и тя искала Анелия да изгони Кари. Ех...

# 1 070
Мдааа, това щеше да е добър ход!

# 1 071
  • Другата България
Големия ход на съвета вчера от Анелия без да предаде Бо и Карин наистина е следния - Анелия гласува за Бо при гласуването, след което изиграва идола за нея и я спасява. ТОВА Е красивото и уникално решение с автор Неделчо, при което Карин щеше да си замине.

Уау!
Това наистина щеше да е ходът на сезона, и Анелия щеше да обере овациите.
Дори тук от нас никой не го предвиди този ход като възможен.
Браво, на този човек му сече пипето здраво.

# 1 072

Уау!
Това наистина щеше да е ходът на сезона, и Анелия щеше да обере овациите.
Дори тук от нас никой не го предвиди този ход като възможен.
Браво, на този човек му сече пипето здраво.
Да, точно Уау!
Много хитро и умно, страхотен Неделчо !

# 1 073
Може би сте коментирали, но не видях.
Има реклама за финала, на нея зад Йоана в журито се вижда човек с лилаво. Сега на лайва се коментираше

Пускам тук, понеже има доста добри в тълкуванията потребители:
https://survivor.btv.bg/videos/gledajte-na-zhivo-finala-na-survi … 20-ch-po-btv.html

Аз мисля, че това е
Скрит текст:
Ванко, не му намерих лилава риза в профила, но видях, че има други дрехи в този цвят Grinning
Йоана наблегна на това, че е дреха, а не рокля и аз го виждам като риза.

# 1 074
  • Sofia
Някои от нещата, които на мен ми направиха впечатление:
Продукцията нарочно ги е накарала да задават въпроси. Иницирали са го преднамерено.
И трите момичета бяха категорични, че биха искали да има съвети докрая.
От продукцията са карали журито да изглеждат дръпнати/сърдити по съветите.
Денис е казал на Бо, че Зоран го кара да гласува срещу нея.
Ани и Бо са искали да изгонят Зоран на някой от последните съвети, но той все е бил с огърлица.

# 1 075
Много прекъсваха, а и слушах, докато си правех някакви мои неща, така че ще обобщя нещата, които ми направиха впечатление, а другите, които са слушали могат да ме поправят, ако не преразказвам правилно.

Зоран и Борислава - Бо каза, че още на съвета, когато изгониха Алекс тя не е искала да гласува за нея, а да измислят нещо за Кари, но Зоран много здраво й се е сопнал и е казал един вид да не прави глупости, че много лесно може да наговори всички да гласуват против нея. Бо казва, че не са близки със Зоран в момента, но имайте предвид, че тя изрича доста неща 'tongue-in-cheek', така че без да съм я гледала не мога да кажа дали е била сериозна. Сега обаче проверих и тя не следва Зоран в инстаграм, което ме навява на мисъл, че може и да е искрена.

Кари - както споменах Бо й е била вдигнала мерника още на предния съвет, обаче Зоран е подходил много агресивно секундата, когато Борислава е споменала гонене на Кари. Опитала се е да се аргументира, че Кари е силен противник, че има голям шанс да обере вота на журито, но Зоран й е казал щом е тъй, тогава Карин да спечели и това е. Борислава е недоумявала и още не разбира защо Зоран толкова държи на Кари. Нямало е индикация, че са толкова близки.

Журито - Анелия потвърди, че думите са й повлияли. Йоана казва, както споменах в предния пост, че продукцията ги е накарала да питат въпроси. Йо също казва, че продукцията като цяло ги е карала да бъдат по...как да кажа? Страстни?? В реакциите си. Йоана и Александра са се преоткрили в къщата на журито и са прекарали страхотни дни заедно.

Друго интересно е, че Мила е казала на Анелия, че е трябвало да изгони Кари и цялото жури е било надъхано за гонене на Кари. Анелия я е питала "е, като искаше да гоня Кари, защо такива въпроси ми задаваше за предателство".

И последното, което помня - Йоана каза, че не се е почувствала приятно от това, че след като съвсем приятелски и надъхващо след отпадането си е казала на Мила да мачка и да кърти, или нещо подобно, просто защото продукцията й е казала, че трябва да има някаква подобна реакция, Ганка го е преразказала на племето, че Йоана била много злобна и ядосана на всички и казала на Мила да ги смаже. Кофти постъпка на Ганка.

А да, и Денис е споделил на Бо в прав текст, че Зоран го надъхва да гласува против нея. Това не беше показано в монтажа.

# 1 076
За това и аз се сетих при гласуването. Т.е. че Анелия можеше да пусне глас за Бо.

# 1 077
Не го гледах целия лайв, но казаха, че по едно време даже Ванко бил навит да гони Зоран (когато каза, че иска да спечели парите). Много смешно ми стана.

# 1 078
Чакайте малко, бях гледала лайв със Зоран и Бо, бяха си доста близки, значи нещо се е пречупило след последните епизоди.  Нещо, което Бо е видяла постфактум,  излизайки навън.
Бо / май тя беше/ тази вечер спомена, че се е появила причина Зоран да пази Кари, но няма да навлиза в детайли. Така и не стана ясно какво се е случило и е обърнало Зоран към Кари.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:19 от _Hope_

# 1 079
  • Другата България
Joy
Е, то сега като го прочетохме, и всички се "сетихме"......

А аз пък съм доволна, че това, което си мислех за журито и Кари и което писах, а именно - че Кари не е харесвана в журито и от него /Хоуп, с теб ли по нощите писахме за това?/, всъщност се потвърди, и се оказа точно така.
Благодаря за преразказа, правилно съм усетила нагласите, и още по-правилно смятам/х, че Анелия има шанс на евентуален финал, в зависимост от хората, с които е там.
Понякога совите не са това, което са.

Всички тръпнем за тази мистериозна причина и следващата мелодрама на Зоки.
Добър е, спор няма.

Общи условия

Активация на акаунт