🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 841
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Скрит текст:
La Vikinga,
Така е да. И знаеш ли какво трябва да направят от bTV, за да няма съмнения? Да извикат наистина непознати фенове на играта от цялата страна.
А не лекоатлетка и лекоатлет, които се познават от състезания, не личния треньор на Иван и Андрей, не действащ ТВ режисьор в bTV (?!?!), който е снимал и реклами с Карин доколкото знам. Александра и Анелия пък са от фитнеса на Ваня и Жени.
И ти искаш след всичко това да няма съмнения?
Аз лично, нищо не искам. Bowtie За мен това, че участниците се познават или са познати на част от обществото, не е гаранция за представянето им в играта (i.e. Ванко Nerd) и не поражда неизменно съмнения, че някой от тях ще е победителят. Винаги ще предпочета да победи сестрата на личния треньор на Иван и Андрей, да речем, пред Милен или Драго, случайно избрани участници, отишли на кастинг, без да знаят къде отиват. В САЩ и в Австралия кастинги не се провеждат по по-различен начин. Разбирам защо има конспирации, нормално е, просто аз не съм склонна да им повярвам, що се отнася до настоящия сезон.

# 1 051
  • Другата България
В епизода, в който изгониха Алекс, имаше една сценка със Зо и Бо при скалите, в която той й каза: "днеска си отива Алекс и имаме още един племенен съвет..."
Скрит текст:
Освен това, според съпругата му, Зоран е гледал почти всички американски сезони. А според мен няма как да не е гледал И българските или поне някои от тях. Така че... тия, че не знаел за игрите за финалисти да ги разправя на баба си. Да, може да му се е потвърдило официално на последния съвет, че ще е баш така, но и не е било някаква супер нова и изненадваща информация, както го изкара. Толкоз с шикалкавенето му! Мразя да ме лъжат нагло Simple Smile
Точно това идвах да пиша, цяла нощ по време на работа и днес следобяд ме чопли нещо, и се чудя какво не ми се върза на мен, и ме гложди, и изведнъж ме плясна по челото
Да не говорим, че тогава не само, че каза, че има още един съвет, ами и каза, че на него ще си иде Денчо.
Та това с "изненадата" му беше изиграно добре, и вероятно някой върза. Само че си беше чиста проба театър, не само Зоран, всички са знаели, видно и от това, че друг никой не реагира.
Което прави вкопчването му в Карин още по-нелепо, наясно беше, че това всъщност е последния съвет, на който тя може да се отстрани с вот.

# 1 052
  • София
Две неща за Денчо и се връщам да чета Simple Smile

Значи само той разгада първото писмо, че идола е близо до тоалетната, два пъти го каза човека, но никой не обърна внимание

Като си спомня на търга как изкупи всичкия алкохол, как ли ще му се отрази бутилката ром на острова? Не ми се вярва Ганка да я е изпила Wink

# 1 053
  • София
Да,благодаря Сиена ,дори каза кой е следващ-Денис.
Тогава в мен все повече напира извечния въпрос Защо Карин?
Мери,писали сме заедно като под калъп.Брей този Зоран -большой театър.

# 1 054
  • Sofia
Еее, Мери, той Зоран е доказан театрал Satisfied
Истината е, че като образ ми е любим, а и като играч е страшен, много ми хареса как умело мина през сезона и допринесе за цялостния сюжет. Обаче жалко, че е тарикат, а притежава и други дефицити в характера, които мен лично ме отблъскват да го харесам напълно и да ми е фаворит.

# 1 055
  • Другата България
Той е написал сценария за целия сезон видно, само че не е предвидил съвсем всичко.
По-скоро пак ще кажа, че не е предвидил, че ще играе с хора, а не с ботове и роботи.

# 1 056
  • София
Ами да дойде да ни разясни защо е присъдил главна женска роля на Карин-там с гривната,бялата рокля...

# 1 057
  • Другата България
А това с Маргото пък беше......
Марго???
Отмъстил за Марго?

# 1 058
  • София
А,че Марго е поддържаща роля-шеф,който се грижеше за комфорта на главната героиня-да е нахранена и спокойна.

# 1 059
  • Sofia
Честно казано мисля, че Зоран не я смята Кари за конкуренция за финалния вот и искрено си вярва в това. Да не забравяме колко е хитър, а и умен – никакви уговорки не биха го спряли да я разкара, ако смяташе, че тя ще му отнеме гласове. Същото му е и отношението към Ванко. Удобни са му (което го е видял в хода на играта), освен че са си обещали да се пазят.
А тройният им съюз като конспирация е леко преувеличен. Аз подозирам, че просто са се наговорили да играят заедно и толкоз. В голяма степен споделям казаното от La Vikinga по тая тема.

# 1 060
Лайфа започна.

# 1 061
  • Другата България
Разкажете после, плийз.

# 1 062
Тук ще дописвам

Първа сензация - Преди съвета от Продукцията са казали на Журито да си измислят по един въпрос към играчите, защото тази вечер ще имат възможност да ги зададат .

# 1 063
Ето я първата бомба, откровена бомба - Йоана казва, че екипът е казал на журито непосредствено преди съвета да си намислят въпрос. Тя каза, че всички са били изненадани и дори не са знаели какво да питат.

# 1 064
  • Другата България
Което значи, че са могли да питат всички.
Защо само Анелия?
Или защо само към Анелия това беше излъчено?

Общи условия

Активация на акаунт