🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 837
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 035
  • earth
При три различни игри фактора на шанса е сведен до минимум принципно.
Това щеше да е така, ако резултатът от игрите беше кумулативен. Тук имаме три отделни игри с победител и губещ във всяка една от тях. Шансът слаб играч да спечели или силен да загубу поне една игра е по-голям отколкото това да стане ако се играеше само една.

# 1 036
При три различни игри фактора на шанса е сведен до минимум принципно.
Това щеше да е така, ако резултатът от игрите беше кумулативен. Тук имаме три отделни игри с победител и губещ във всяка една от тях. Шансът слаб играч да спечели или силен да загубу поне една игра е по-голям отколкото това да стане ако се играеше само една.
По принцип си прав за кумулативния ефект при трите игри, но разковничето е в самите игри. По идея те ще са различни и ще изискват различни качества от играчите. Малко хора са като НМ и Занев - машини и добри в почти всичко, така че всеки ще има шанс за победа, дори и най-слабите физически играчи.Както и най-силните физически ще могат да се провалят на пъзел за десетгодишни.

# 1 037
  • Другата България
Затова казвам, че много зависи от игрите.

И вече не знам кой поред пост се натяква това за Бо, че не спечелила игра.
Напротив, спечели. Една. Колкото и Карин. Национален състезател по лека атлетика.
Бо - лекар офталмолог. Книжен плъх.
Да правя ли аналог, или е очеизваден?

Ванко Рън Пън, треньор по фитнес и активен спортист - спечелени игри - НУЛА /0/.
Денис - учител по физическо възпитание - спечелени игри - НУЛА /0/.
Още аналогии необходими ли са?

# 1 038
Само аз ли все още съм за Зоран? Въпреки,че не напълно одобрявам доводите му да иска да изгони Бо,самата идея я подкрепям. Ако Йо все още беше в играта,отдавна щяха да са му скроили шапката на Зоран. Аз лично се обърнах срещу Бо след един лайф,в който я видях като надменна и доста лигава жена.
За Зоран съм,в краен случай за Анелия,но нейните шансове са по-малки и от на ЗОКИ.
Е как, аз съм си за него твърдо от началото. В онзи лайф Бо се държа кофти наистина и аз го писах тук.

# 1 039
  • София
Ще се радвам на победител между Карин, Борислава и Анелия, макар че всичките ми предположения (не желание) преди са били за мъжки финал. Всъщност още мисля, че на финала ще има двама мъже. Не мисля, че съществува предварителна уговорка между Карин, Ванко и най-малко между тях двамата и Зоран. Не е учудващо защо хората мислят така, години наред българския екран доминират продукции, в които това е очевидно. И да, въпросите на журито преди финала са неуместни и забранени, но по-голям "гаф" от това победителят в "Survivor" да бъде избран от публиката, не мисля, че ще има.

# 1 040
но по-голям "гаф" от това победителят в "Survivor" да бъде избран от публиката, не мисля, че ще има.
Факт.
Намесата на журито в играта на играчите е поне една степен по-малко нарушение, така е. Но също е огромно нарушение на принципите на играта.

# 1 041
  • София
но по-голям "гаф" от това победителят в "Survivor" да бъде избран от публиката, не мисля, че ще има.
Факт.
Като гледам и за метода на избиране на бъдещия победител се прокрадват съмнения. Sweat Аз мисля, че няма да си го позволят, най-малкото защото в момента "Сървайвър" няма толкова голяма публика, която да направи sms-гласуване оправдано.

# 1 042
Ванко вчера се оглеждаше като малко дете напълнило памперса.Голям ми е образ той.
А всъщност Зоран не каза ли,че влизайки в играта са разбрали,че накрая ще имя игри за отпадане,и каза,че ако знаел преди това ,щял друга стратегия да има.
Аз поне така го разбрах.Нямам време да връщам епизода.Та аз си помислих точно ,че преди да влезе в играта се е уговорил с Ванко и Карин,двама атлети ,а влизайки вътре разбира за това условие .Знам ли,може и да не съм го дочула какво измънка.
Но при всички случаи при тях има предварителна уговорка.Зоран няколко пъти каза,че още от ден първи дал дума на Кари и ня Ванко .Е как се опознаха толкова бързо,че това е единствения съюз който Зоки не би нарушил .Мнооого мирише там работата .

# 1 043
  • София
La Vikinga,
Така е да. И знаеш ли какво трябва да направят от bTV, за да няма съмнения? Да извикат наистина непознати фенове на играта от цялата страна.
А не лекоатлетка и лекоатлет, които се познават от състезания, не личния треньор на Иван и Андрей, не действащ ТВ режисьор в bTV (?!?!), който е снимал и реклами с Карин доколкото знам. Александра и Анелия пък са от фитнеса на Ваня и Жени. И ти искаш след всичко това да няма съмнения?

Винаги ще има съмнения, особено когато всичките тези играчи стигнаха почти до финала, а трима от тях се подкрепят сляпо и без обяснения (?!) и напук на всякаква логика.

Остава само да вкарат есемес вот и този сезон ще се превърне в пълна пародия. И направо да се закриват за вечни времена. Вярвам все пак, че това няма да го бъде. Има индикации и слухове, но не го вярвам и не искам да повярвам. 😮😐

Иначе да, Сървайвър е по-честна игра от ИВ и Фермата и ако има намеси на продукцията, то те не са толкова явни и толкова чести, но ги има. И това снощи беше брутална намеса. Ако не беше позволено на журито да се намеси, то Карин беше пътник и Зоран изпързалян. Но те не допуснаха това да се случи след като са знаели, че Анелия е податлива на внушения и се поддава на упреци и напрежение. Там си имат психолози и се знае. И как точно когато Карин беше наистина застрашена от изгонване (за първи път), точно тогава журито реши да е активно? Къде дремеха на предните съвети и не обиждаха Анелия?
Как звучи за драгия зрител: Карин елиминирана, а големия Зоран излъган от ''две пикли'' Не може така...
Излагация голяма беше снощния съвет за мен. Голям автогол. За съжаление и това ще мине и замине и забрави.
Жалко.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:40 от Diavolo

# 1 044
Излагация голяма беше снощния съвет за мен. Голям автогол. За съжаление и това ще мине и замине и забрави.
Жалко.
Не си прав, че ще се забрави.
Феновете на играта обикновено имат слонска памет.

# 1 045
  • Sofia
В колко часа е лайфа днес?

# 1 046
Жалко.
Не си прав, че ще се забрави.
Феновете на играта обикновено имат слонска памет.
Съгласна съм, смс вотът за Ники Мартинов е легендарен. Феновете помнят, но както забелязваме на БТВ не им дреме за феновете и си търсят масовата подкрепа за националните герои.

# 1 047
  • earth
По принцип си прав за кумулативния ефект при трите игри, но разковничето е в самите игри. По идея те ще са различни и ще изискват различни качества от играчите.
Точно така. Има два фактора: (1) вариации при индивидуалното представяне на даден играч на една и съща игра, особено такава, в която има елемент на късмет и (2) относителната сила на играчите в различните игри. Мился, че и двата фактора правят това, което написах по-горе вярно. Хйде, ще го разнищим това, но по-късно, че сега почвам работа.

# 1 048
  • София
Аз изгледах съвета още веднъж,защото вечер съм по-емоционална,пък и за мен с този съвет Сървайвър приключи,започва Игри на волята.
Та днес изобщо не повярвах на Ани,че е играла за Бо.Чакаха я трепетно да сложи огърлицата на Ванко и си правиха знаци със Зоки за вот.Ако беше защитила Денис,да видим Анка дали щеше да й преотстъпи идол,мхм.
Ани си е твърдо зад Карин и дюшеш й дойде този пълен абсурд с въпросите на журито,които я разколебали значи.
Друго разочарование ми е грозния начин ,по който рамкираха играта на Денис.Двоен аршин-Ванко и Денис са без победа,и двамата за защитавани от Зоран на съвет,но само Денис се е "промъкнал" до финала.
Не знам как очаквате Денис да се върне от острова-първо виждайки играта,която не е изравнена ,а е "женска" и второ-той е с 20 минути екранно време,а на Ганито й знаем цялото житие.
Трето-Зоран за мен наистина на него съвет разбра за игрите и то по-конкретно,че започват от топ6.Мила например каза пред камери,че очаква да е в топ5,аз очаквах че ще има игри от топ 4.Вече беше много късно,изпусна си нервите и най-гадното-опита да изкара Бо параноичка и тъпа с демонстрацията си за кого гласува.
Аз съм сигурна,че сега докато гледа,му е гадно и две седмици е обмислял този си пост за Маги и прочие,защото просто няма за какво да се хване.
Още много мога да пиша,но има време Simple Smile
Не искам да печели Карин,Ванко и Ганка-късметлийката.Фаворит ми е Бо,после Зоран-да,въпреки последните два епизода.
Който гледа лайф довечера,би ли задал въпрос към Ани-би ли дала идола на Бо,ако тя сложи огърлицата на Денис.И ,разбира се надявам на подробен преразказ от обичайните заподозрени Simple Smile

# 1 049
  • Sofia
В епизода, в който изгониха Алекс, имаше една сценка със Зо и Бо при скалите, в която той й каза: "днеска си отива Алекс и имаме още един племенен съвет..." Освен това, според съпругата му, Зоран е гледал почти всички американски сезони. А според мен няма как да не е гледал И българските или поне някои от тях. Така че... тия, че не знаел за игрите за финалисти да ги разправя на баба си. Да, може да му се е потвърдило официално на последния съвет, че ще е баш така, но и не е било някаква супер нова и изненадваща информация, както го изкара. Толкоз с шикалкавенето му! Мразя да ме лъжат нагло Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 19:30 от Сиена М.

Общи условия

Активация на акаунт