🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 823
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Аз честно казано нямам нищо против ако Зоран беше изгонил Бо, в крайна сметка това е част от играта, ако е преценил, че му е голяма заплаха - нека я надхитри. Повече ме дразни това сервилничене на царица Кари, недосегаемата. Може и да са се заиграли с картата на расизма, а и в комбинация със статуса й на национален състезател съвсем. И така от едно симпатично момиче със страхотни спортни качества, тя за мен стана вечно гладната примадона, която чака пажовете да й свършат работата.

Аз даже исках Зоран да изгони Бо от играта. Исках красиви ходове, спортсментско поведение, исках съвет като този, на когото изгониха Йо, Ганка, а онзи с Маргото си ми остава фаворит за сезона, на мен лично. Това исках, ако така Зоран беше изгонил Борислава -
Но накрая той се омаза, наигра се, прегоря дори. Така се оплете в схеми и машинации, така се овъртоли в това на кого какво кога и най-вече - защо е обещал, че в този момент забрави как наистина да играе за журито. Прекалено самонадеян, прекалено самоуверен - страхотно качество, но ако срещу теб са машини, без чувства, без мисъл, без емоции. Позволи си да се подиграва с жена, да покаже другата страна на близнака, след като същата жена отвърна на удара, и това всичкото съчетано с едно наистина сервилничене на един участник, който не блесна с нищо цял месец, освен с неистовия си глад. В което също няма лошо, но ако го беше подкрепил с аргументи ЗАЩО. Защо аджеба е толкова важно точно Кари, която е потенциален съперник за паричната награда на всеки един, не трябва да се пипа и да се отстранява.

# 1 021
Защо Кари? Въпросът на сезона. Който гледа лайфовете на участниците да вземе да ги пита какво мислят за това. Аз честно казано нямам нерви чак толкова подробно да следя някакви хора, които повече няма да видя, но страшно много искам да знам отговора. Та защо Кари?

# 1 022
Може би точно защото смята, че журито ще я отхвърли заради инертността й, вечния глад и липсата на каквито и да било победи и успехи в играта. Тайничко я смята за удобен и сигурен съюзник, но реално слаба конкуренция.
Може и с Ванката да е същото.
И двамата си ги котка - пазят му гърба и не го заплашват с нищо!

Но с последния явно нещо е станало накрая, щом казвате, че демонстративно се избягват след играта.

# 1 023
  • Другата България
Честно казано, аз и самата Кари не я виждам по общите снимки, които се публикуват тук. Май и тя им е ударила игнор, но аз нямам време и не следя нищо в мрежата, някой по запознат да каже така ли е.

# 1 024
  • Sofia
Гледам третия въпрос в анкетата, най-предпочитаният отговор е "Най-добре е да има и от двете, някаква комбинация".
Мисля си, ако всъщност се запазят съветите докрая (както е в оригинала), това не е ли точно "комбинацияТА". Защото преди всеки съвет си има и игра за неприкосновеност. И така ги има и двете – и съветите, и игрите.
А сега реално единият елемент изобщо отпада. Всичко ще се реши само и единствено с игри. И то с директно класиране на финал. Т.е. дори факторът "шанс" ще играе огромна роля...
Само си разсъждавам.

# 1 025
Ами да сподели Зоран защо Кари. Може магия да му е направила.

# 1 026
А сега реално единият елемент изобщо отпада. Всичко ще се реши само и единствено с игри. И то с директно класиране на финал. Т.е. дори факторът "шанс" ще играе огромна роля...
Само си разсъждавам.
При три различни игри фактора на шанса е сведен до минимум принципно.
Но си права - при игри отпада изцяло стратегическия момент на играта.
За добро или за лошо - във всеки един наш сезон финалистите са минавали през серия от три игри. Защо през този сезон играчите са изненадани от този факт за мен е непонятно.

Иначе като фен мисля, че този сезон заслужаваше да завърши с игри за имунитет и съвети до края.

# 1 027

голям недостатък на сезона за мен са липсата на пъзели, каквито има в почти всяка игра в чуждите формати, и каквито се надявам да има и сега в тези три игри, или поне те да са статични до известна степен.

Ами видя се нивото на хората  при редене на пъзели тази година. Как да им дадат да редят пълези. Аз толкова трагично представяне при реденето на пъзели не съм виждала, а съм гледала и други Сървайвъри, освен американски и български.

# 1 028
Аз хем гледам поведението на участниците по социалните мрежи, хем честно казано съм скептик дали трябва да си правим изводи от това. Истина е, че Карин и Ванко малко пишат за формата, но те и двамата си използват социалните профили онлайн за други цели. Ванко, дори сам се нарича инфлуенсър. Карин пък гледам, че я водят спринтьор, но нейното основно занимание всъщност е нейния подкаст. Имайки предвид, че с Ванко ползват социалните си акаунти за промотиране на неща, които им вадят пари, то е логично да не искат да спамят прекалено много със Сървайвър снимки, че да не отиват на заден план промо постовете им.

Зоран пък го раздава много шеговито с почти всички, дори и някакъв пост на Алекс ми излезе в инстаграм, където там също пише шеговит коментар, но на практика се отнасяше доста зле с нея в течение на предаването. Бо също се опитва чат-пат да му влиза в шегите, но сега като се замисля някои уж, забавно саркастични коментари на Бо към Зоран, които са ми се мяркали в социалните мрежи и по време на лайфове сега звучат доста по-мрачно и с по-съмнително съдържание. 😁👻

Специално си направих труда да проверя профила на Ванко пъмп пън сега и той не следва почти никой от Сървайвър, освен Кари, Ганка и сега се пригответе...Александра и Денис, които не понасяше😁

# 1 029
    Много тъпо ми стана от Q&A на Денис, което беше споделено на предишните страници. Та значи на нас са ни показали само малка част как журито  разпъва на кръст Анелия. Така чудесно вървеше сезона до снощи, дори и " Защо Кари " бих преглътнала. Но това с Анелия беше страхотно падение.

# 1 030
Не разбирам защо нападате Зоран. Кой е гарантирал на Бо вечна коалиция с него? След като и е казал, че няма да играе срещу Кари, защо си мисли тя, че може да му диктува какво да прави.
Бо много грозно се обърна срещу него на съвета - умаловажи благородната му постъпка и го злепостави.
Никой не е длъжен на никого в тази игра, Бо е най-слабата физически без ни една спечелена игра и се домъкна до финала благодарение на него.
Очаквам Бо да отпадне на игрите за определяне на финалистите и да се свършва тази мъка.

# 1 031
Бо е най-слабата физически без ни една спечелена игра и се домъкна до финала благодарение на него.
Очаквам Бо да отпадне на игрите за определяне на финалистите и да се свършва тази мъка.
Има индивидуална победа в игра за награда Бо.

# 1 032
  • София
Значи на мене Милошев и компания са ми длъжни- защото аз като зрител искам да гледам Сървайвър, а не бг манджа. Длъжни са да не бутат участници до финала, длъжни са да дадат равен шанс на всички, а не да вкарат хора, които се познават отвън много добре, длъжни са да не позволят журито да променя вот на съвет. За арбитър не можеше всеки път един и същ човек, ама в колибата да яде можеше все да е Кари.

# 1 033
  • София
bonbonka6, за теб е благородна постъпка, но повечето тук още тогава писахме, че той го прави за себе си, а не за Ванко. Беше рисков ход донякъде, но със сигурност не бих го определила за благороден. Браво на Зоран, че го направи тогава. За нас като зрители и за журито, такива ходове са важни. А Бо му го каза сега, защото сега разбра, че той вече играе срещу нея, няма да седи и да чака да си ходи или поне да му открадне глас от финала.

А кой кога е спасил е много относително, то и Бо и Йо го спасиха, защото Доктора и Мила предпочитаха той да си ходи, но не наклониха към другите преди това. Можеха да изгонят Зоран вместо Маги.

Иначе съм напълна съгласна, че въобще не е длъжен да я слуша за кого да гласува, той не иска срещу Кари и колкото и тя да му се сърди за това, решението си е негово.

А това дали Бо е най-слаба в игрите, поне е взела една игра, колкото и Кари успя да вземе. Ванко и Денис не са взели нито една игра. Съгласна съм, че е слаба в игрите, но Ванко и Денис не са по-добри. Кари смятам, че е по-добра, защото няколко пъти е завършвала втора.

Зоран и Анелия са най-добри в игрите, Анелия също има три победи, както и в играта с Бо, беше втора. На тичане не е добра, но на по-статични игри, се представя доста добре.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:09 от Niya-

# 1 034
За арбитър не можеше всеки път един и същ човек, ама в колибата да яде можеше все да е Кари.
На мен лично колибата в обединеното племе ми е в повече през сезона. Предпочитам след обединяване на племената играта да е без нея.

Общи условия

Активация на акаунт