🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 791
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 005
[1] Кой искате да спечели Сървайвър? - 1 глас!
Карин

Не е сто процента моят победител, защото беше доста пасивна. Очаквах повече от нея.
Но от всички там избирам нея, защото ми е най-симпатична.

[2] Кои трима искате да са на финал? - 3 гласа!
Ганка, Карин, Анелия

Искам женски финал. Това си беше женски сезон. Искам трите приятелки.

[3] Подкрепяте ли решението финалистите да се определят от игри в един толкова стратегически сезон? - 1 глас!
Най-добре е да има и от двете, някаква комбинация

[4] Според вас има ли предварителна уговорка между Карин, Ванко и Зоран? - 1 глас!
Не

Не мисля, че има. Зоран е странен тип, бърка разни отвари /тука жабешко бутче, тука пера от кокошка/, горски дух - не можеш да му хванеш спатиите.
Между Карин и Ванко има.

[5] Какво мислите за решението на продукцията, журито да се намесва по време на най-ключовия съвет? - 1 глас!
Огромен гаф. Това е против духа и правилата на играта.
[6] Според вас журито с помощта на продукцията повлия ли на решението на Ани да НЕ изгони Карин? - 1 глас!
Да

Но и не вярвам на сто процента на Анелия, че всички без Йо са я нападнали като предателка. Кой знае кой какво е казал. Никога няма да разберем. Самият факт, че въобще казаха нещо е недопустим.
[7] Ако Бо отиде в журито, а Зоран е финалист, то според вас Йо и Бо ще покрепят ли Зоран? - 1 глас!
Не, категорично, той изгори мостовете между тях в играта

Бо играе много добре играта. Но аз просто не я харесвам. Чисто субективно. Иначе евала - много достойно, нямам забележки!

# 1 006
  • София
Tsareva, въобще не става въпрос за гоненето на Бо. Става въпрос за това как го изигра Зоран.

Няма нищо лошо да я беше изгонил с правилните доводи, ама с доводите, че била изгонила Маги преди 100 съвета. Това въобще не му повлия на него на играта, даже му я отвори. С Ивайло доникъде нямаше да стигне. А и кога двамата с Маги са били чак пък толкова близки. Все пак после играха толкова пъти заедно с Бо и тя му се доказа. Той дори не знае дали наистина им е бил втора опция след Ивайло за гонене.

Както казах, можеше да я изгони с доводите, че му е конкуренция за финала, а не така грозно. Той и Денчо изигра, но никой нищо не казва, защото е част от играта.

# 1 007
Зоран доста подцени Денис. Мислеше си, че като го “спаси” с идола, за да изгони Ганка (реалната цел, която го обслужва лично него) и го нахрани/напои, той ще му е верен завинаги. Сигурно очаква и положителен вот на финала от Денис.

В действителност, Денис остана лоялен на Бо, с която са в съюз от началото (Петорката). Малко ме е яд, че предаването отдели толкова малко време на Денчо, защото той очевидно не е лесно заблудим или глупав. Щеше ми се да видим повече от размислите му и как е стигнал до решението, което взе на снощния съвет.

# 1 008
  • София
Уф, хора, гледали ли сте, класиката ''12 разгневени мъже''?
Представям си какъв дебат се получава и в къщичката на журито, защото и там има лагери и голяма игра и кой ще надделее в крайна сметка... 🙂
Жалко, че тази част от играта никога няма да я видим... 🙄

# 1 009
  • София
"12 гневни" съм гледала в театъра, същото би трябвало да е, само че има и жени. Страхотна постановка. 😃
Гласувах за Ганка да победи, не я харесвах особено, но след вчера нещо ми се смени мнението. Също съм ок с Анелия и Денис.

# 1 010
Аз пак съм с малко по-различно мнение, въпреки че страшно много симпатизирам на Бо не намирам снощи един от тях със Зоран да е играл подло или лошо, та аз все още смятам, че Зоран е фаворит поне ако трябва да гласувам аз.
Журито вече как го вижда е отделен въпрос.
И двамата малко прекалиха, но го виждам нещо като семейна свада, а не като нещо лично.

Та аз все още бих му дал гласа си, ако си изиграе добре последния съвет, но бих бил и отворен в момента в играта има претенденти, които са достойни за глас.

# 1 011
Имаше нещо в Зоран, което ми беше неприятно от самото начало. Не ме спечели и с риска да го изгонят и да играе в директен дуел, не ме спечели и с това, че отказа видео от близките за сметка на другите. То и на Кари да ѝ бяха дали храна пред всички други и да я питат ти ли ще я изядеш или ще я дадеш на другите, тя щеше да я даде. А-ха да почна да му симпатизирам за спечелените индивидуални състезания и той се показа в целия си блясък снощи. От друга страна, за какво да влачи Бо със себе си? Тя като иска да продължава, да печели и игри. Не искам победител да е някой от тях двамата, дори не ги искам на финал.
Денчо толкова искрено се кълнеше на Зоран, че чак ме усъмни.
За играта на Кари едва ли са останали съмнения - плътно, но ненатрапливо, подкрепена от Зоран, с осигурена редовна храна, силна в игрите и на финала залага на харизмата си и на това, че не е влизала в никакъв конфликт. Вече не знам дали и нея я искам на финал.
Ганка и Анелия искам и... Ванко. Дори Денис на финал ще ми по-приятно, отколкото Зо или Бо, но Денис на финал означава Ганка да я няма.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 15:53 от Блу

# 1 012
  • София
Всичко сте написали и казали, само да питам аз ама каква е тая Кари, че Ванко и Зоран не дават косъм да падне от главата й. Ванко уж влюбен в Ганка, ама тя като си тръгна го прие без драма, но по-назад някой беше споменал за гонене на Кари и Ванко направо полудя. Като лумпени са - все едно са им казали - ще ви вземем в сървайвър, но трябва да добутате Кари до финала. А и тя изглежда като да в час с тая работа, защото не се напъва за нищо освен за ядене, сякаш знае, че някой друг ще се погрижи. Грозна история, съшита с бели конци.
Досега харесвах Кари, но това очевАдно бутане от страна на продукцията вече с "гласът на журито", който бутна Анелия ме отврати и от нея и от тях. Милошев осра формата.

# 1 013
Аз също не смятам, че Зоран вчера е показал някакво лице, което те за всичкото това време не са виждали. И с "геройската постъпка" бяха наясно, но докато бяха заедно , никой не посмя да я коментира като фалшива. Реакция на настъпана змия.
А Зоран ме изуми как стигна толкова напред без да предаде и излъже никого ,при все че всички гравитират около него. Единствено и само с манипулиране.  До вчера.

# 1 014
  • София
И аз не знам защо Зоран и Ванко нямат нищо против Карин да спечели, бутат я от ден едно, а всички останали и дават дажбите си на Спаска. И продукцията и удари едно рамо на съвета снощи.
Дали пък не искаме да се покажем, че не сме расисти и че сме отворени към другия цвят на кожата. Което е абсурдно, това не би трябвало да има никакво значение. Но политика и каузи от фалшива добронамереност винаги е имало и ще има.
За мен Карин е бутана от ден едно и тя самата освен да яде друго не е направила в играта. Няма ход, не изпъква с нищо кой знае какво и в игрите.
Сприхава е много, когато не е на нейното, но рядко го показва или услужливо го няма в монтираните кадри.
А явно останалите са видели този аспект от поведението и, и понеже предпочитат да гледат усмихната и позитивна Кари я бутат винаги в колибата, за да са наплюска и да е весела после.
Кари проспа целия сезон и си хапна за всички. ''Бравос''!

# 1 015
Само аз ли все още съм за Зоран? Въпреки,че не напълно одобрявам доводите му да иска да изгони Бо,самата идея я подкрепям. Ако Йо все още беше в играта,отдавна щяха да са му скроили шапката на Зоран. Аз лично се обърнах срещу Бо след един лайф,в който я видях като надменна и доста лигава жена.
За Зоран съм,в краен случай за Анелия,но нейните шансове са по-малки и от на ЗОКИ.

# 1 016
Сприхава е много, когато не е на нейното, но рядко го показва или услужливо го няма в монтираните кадри.
....
Е, айде сега. Не се ли самонавиваш малко? От продукцията спокойно можеха да не акцентират толкова и на безкрайното желание за храна. Или пък да не й представят дилемата за видеото на Милен. Ако са искали да я представят в по-добра светлина от тази, в която е била в играта, май трябваше повече да се постараят.
Ние виждаме и коментираме това, което ни дават. Самият факт, че Карин е недолюбвана тука в темата от самото начало май не говори в полза на твоята теория.

# 1 017
  • Другата България
1. Борислава.
Въпреки, че въпросът за мен само с една опция предвид предстоящите още два епизода не е съвсем релевантен, а и аз самата не съм съвсем сигурна все още. Колебанията са ми и между Ганка и Зоран, или Денис.
Защото много зависи от игрите, голям недостатък на сезона за мен са липсата на пъзели, каквито има в почти всяка игра в чуждите формати, и каквито се надявам да има и сега в тези три игри, или поне те да са статични до известна степен. Защото ако са силови, видяли сме подготовката и на Зокич, когато се стигне до скачане и тичане.
2. Ганка, Борислава, Зоран/Денис. Като ми е ясно, че един от двата Ганка/Денис ще е опция, но предвид играта на Денчо снощи някак съвсем на финала го погледнах с други очи.
3. Не
4. Да, като това също е с условности - не съм сигурна, че уговорката е финансова, и дори че е "уговорка". Но има "нещо", предвид поведението на Зоран относно точно Карин, не Ванко.
5. Абсолютен гаф
6. Безсмислен въпрос, след като самата Анелия си признава в стори, че това е така
7. Не

# 1 018
  • София
Аз честно казано нямам нищо против ако Зоран беше изгонил Бо, в крайна сметка това е част от играта, ако е преценил, че му е голяма заплаха - нека я надхитри. Повече ме дразни това сервилничене на царица Кари, недосегаемата. Може и да са се заиграли с картата на расизма, а и в комбинация със статуса й на национален състезател съвсем. И така от едно симпатично момиче със страхотни спортни качества, тя за мен стана вечно гладната примадона, която чака пажовете да й свършат работата.

# 1 019
Зоран направи сезона много интересен. Играе играта, играе добре - тук няма съмнения по този въпрос. Тръгването му срещу Бо също е логично с оглед на гласовете на Бо и Йо в журито. Но начина, по който тръгна да го прави не беше никак добър и оптимален.

Трябваше да инициира тази идея да дойде от друг човек. При наличието на Легендата около него и при огромната разлика между него и Ванко като ум и съобразителност за мен лично Зоки много лесно можеше да "насъска" Ванко към Бо. Легендата отдавна не харесва физически слабата Бо, можеше той да запали пожара, а Зоран кротко да стои и да гледа отстрани. Това трябваше да направи. А с това директно тръгване на челен удар се постави в положение, в което Бо умело го провокира и извади от релси. А реално и не е особено трудно да бъде изваден от релси Зоран, но това е друг въпрос. Това също му коства гласове от журито, и според мен не само гласовете на Бо и Йо загуби вчера.

Тезата за Маргото е само замазване на ситуацията, в която сам се постави. Не го намирам за смислено, позицията му е много слаба. Трябваше просто да си каже, че иска да отстрани пряк конкурент преди финала. Цялото това бла-бла в момента го прави да изглежда още по-зле.

Не мога да отрека и факта, че гласува за Денис на съвета. И гласувайки срещу Денис мърмореше срещу Бо. Играч е. Реално този глас остави Кари в играта на 50%. Другите 50%, които оставиха Кари вчера в играта дойдоха от Христина за съжаление.

Като обобщение - мисля, че сам се надигра вчера Зоран. Беше много самонадеян и мислеше, че има пълен контрол над играта. Да, ама НЕ.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 16:40 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт