🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 779
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 155
Благодаря за скрийншотовете на коментарите. ❤

Конкретно за тях - как така Кари му е помагала най-много като имаме предвид, че той беше най-застрашен, когато дори не бяха в едно племе с Кари? Тогава единственото, което го спаси беше протегнатата ръка от Йоана и Борислава, които така мислеха нещата, че все той да се спаси. Иначе го видяхме колко умно се ориентираше без тях - съюз с Ивайло и Маргарита 😭

И как ще тръгне против Анелия при положение, че то съвети повече няма? Ще вземе да й влезе на футболен шпагат в краката по време на игрите? А и той сам си противоречи, дори в тези коментари. Значи Борислава му е заповядвала за кого да гласува и така не ставало, но в същото време Анелия е предателка и го е подвела, защото не е гласувала за Борислава, както той й каза. 👍

# 1 156
  • Другата България
Много се е овъртолил Зокич.
Но си каза, че е на финал.
Е, честито.
Да видим как журито е оценило "наиграването му".

# 1 157
Иначе не са излъчили вербалните нападенията към Анелия от страна на Алекс, Драго и Джулка.

Няма как да знаем дали са били "вербални нападения", защото не са излъчени.
Това, което казват различни участници днес е съобразено много или малко с конюнктурата днес. И те четат форуми, виждат настроенията и без дори да искат се нагаждат към тях, към очакваната от хората реакция.
В тази връзка интервютата на Ваня непосредствено след излизането са ми много по-достоверни от разни лайфове за събития със задна дата.
Интервюто на Алекс много ме затрогна!

Струва ми се, че ако продължа да чета темата, ще разбера всички финалисти. Май е време за почивка!:-)

# 1 158
И интервютата на Ваня, и лайфовете на участниците са полезни, защото ни осигуряват допълнителни гледни точки върху събитията на нас като зрители.

# 1 159
  • София
Зоран ме разочарова с тези отговори и най-вече, че е на това мнение толкова месеци по-късно. Факт е, че се обърна срещу Бо, с които играеха заедно, това е част от играта, какво го отрича сега и го изкарва все едно не са били близки.

В такъв случай той не е играл честно и с нас зрителите. А това за мен е важно.

От отговора му звучи сякаш той е победил, беше ми сред фаворитите досега, но ме разочарова в момента, не мога да разбера наистина ли е толкова злопаметен човек и може да ти се прави на приятел толкова време. Можеше да я изгони елегантно. В момента сам държи да се покаже като отмъстителен човек, от когото трябва да се страни.

Той говори за период от началото на играта, когато е бил избрал самият той грешната коалиция, единият сам си тръгна и дори не е бил първи избор за гонене, а евентуално, ако някой извади имунитет т.е. не е било лично към него нищо.

Много по-добре звучи: мислех, че може да събере гласове, не исках да съм с нея на финал, дори и Кари ме кефи повече, но довод, че отмъщава за Маги толкова месеци по-късно да го изкарва...

Не се отричам от него. Grinning Ще видя какво се случва докрай и как се държи сега, разколебана съм.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 13:05 от Niya-

# 1 160
И интервютата на Ваня, и лайфовете на участниците са полезни, защото ни осигуряват допълнителни гледни точки върху събитията на нас като зрители.
Да, аз затова следя всичко, но ми отнема ужасно много време и не мога да правя други харесвани неща. Обожавам Сървайвър и само за него гледам и чета толкова много. Друго предаване така не ме вълнува.

# 1 161
Последно постче от мен преди да отпраша, но иронично, или не, интригантката/схемаджийката/счетоводителката Борислава е единствената, която не се е отвърнала от някакво приятелство, не се е правила на близка с хора, които не е и не е правила обещания на никого. Имаше четирима човека с които е имала по-близки отношения - Йоана, Анелия, Денис и Зоран. Нито един от тях не е предала. Дори в разрива в отношенията й със Зоран, тя не го е лъгала. Каза, че иска да гони Кари и така гласува. Подкрепи Зоран във всичките му простотии и лични вендети (Иван, Ганка).

Най-близко до такава игра е Карин, но и тя си замълча, когато Анелия й разкри плана за изгонването на Драго, така че нейното бездействие доведе до изгонването на Драго.

Изводът е, че единственият герой и "достойник" в този сезон е Борислава, дори и да не го е целяла. Няма нито един член на журито, който може да каже, че тя го е предала и изиграла.

За феновете на американските сезони - тук масово имаме Колбита. Като бях малка много ахках и се възхищавах на Колби - ох, колко е готин, достоен и честен. Гледах сезона наскоро вече на 26 и буквално се чудих какво съм харесвала на Колби. И той като нашите обвиняваше другите, че са недостойни и не заслужават победата, а всъщност той предаде поне трима различни съюзници по време на играта. Да не говорим, че пресоли манджата с омразата си към Джери, която беше изкупителната жертва на монтажа.

# 1 162
Снощи на лайфа Бо е казала-ние с Анелия искахме да гоним Зоран,но той беше все с огърлица?!?! Вярно ли? Това защо не ни е показано? Също и Денис,който казва на Бо,че е нарочена от Зоран. Недопустимо е да е скрито от зрителите. Ако горното е вярно,за какво бяха сълзите на Бо,че Зоран я е предал?

# 1 163
Александра е много красива при Ваня Джаферович, а даже май е и без грим.
Яд ме е, че играчи с потенциал бяха толкова неподготвени за играта - Александра, Ганка, Драго. Ганка изглежда най-приспособима от тримата и затова стигна най-напред.

Категорично съм на мнение, че няма да има нов сезон през следващата година, но дано няма дълга пауза и през 2024 отново да гледаме. За мен фенове срещу стари играчи би бил най-интересен вариант, но да видим...

# 1 164
Aз съм си за Зоран и Бо каквото и да каже и да направи не може да ме убеди да я подкрепя. Зоран за нищо не й е длъжен, такава е играта. Той можеше да я излъже, че ще гласува за Кари, за да си спести разправиите, но не го направи.

# 1 165
  • София
Хахаха, Зоран тотално се излага вече.
И кога точно Борислава е играла срещу него, като точно тя и Йо сключиха с него съюз, а не той с тях? Той беше част от Маргарита и Ивайло, ето какъв му е капацитета. И си беше пътник, изобщо много слаб старт на сезона за Зоран. После вече му се получиха нещата, но да се благодари, че Йо и Бо го взеха със себе си и го ошлайфаха. Кой знае какви неща са си говорили и какви стратегии са се плели.
Бил си дал дума с Карин на 2, 3 - ия ден.
По-скоро са си я дали 2, 3 дена преди да започне играта... Grinning
Познават се от реалния живот, кого лъжат?
Или всички се познават - ОК
Или никой с никого не се познава - ОК
Но едни да са избрани случайно и други, които влизат с гръб, айде довиждане, това не е равностоен за всички Сървайвър.

# 1 166
Денис

Ивана за Легендата

Джулиана

Яйцата на Мила
Скрит текст:
Много са красиви, въпреки, че ми се струват купени.

# 1 167
Diavolo, ти откъде имаш информация, че се познават. Не може да се основаваш само на догадки. Много се радвам, че вече няма да има съвети, за да видя дали Бо ще се класира ли сред финалистите. Според мен, няма никакъв шанс, защото трябва да покаже умения, а не да разчита, че някой ще я спасява и ще я бута до финала. Мисля, че истината ще лъсне другата седмица.

# 1 168
"Някои играчи започнаха да облъчват журито отсега."
Какво има предвид Зоран в този си коментар от вчера аз искам да знам??? Не е ли гласувало журито още там?

# 1 169
"Някои играчи започнаха да облъчват журито отсега."
Какво има предвид Зоран в този си коментар от вчера аз искам да знам??? Не е ли гласувало журито още там?
Предполагам има предвид провокацията на Бо на съвета към него, както и тази на Йо към Ванко. Едва ли визира провокацията на останалите членове на журито към Анелия.
Иначе вота е даден още в началото на септември миналата година, да.

Общи условия

Активация на акаунт