🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 777
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 185
За да остане суха Анелия в този ход идола трябваше да се изиграе от Бо, не от нея.
Гласува за Бо и и дава идола, за да се спаси. Само така оставаше чиста Анелия
Да, но така остава и без ход.
Ами не е точно така според мен.
За мен лично това щеше да е огромен ход на Анелия - намира идол, приема решение да изгони Кари, прави конспирация с Бо и Денис, сама си отнема гласа, гласувайки за Бо и после давайки и идола на Бо, която да го изиграе на съвета за да я спаси.

Не обеща нищо на Кари - ок.
Не гласува срещу Кари - ок.
Не гласува срещу Зоран - ок.
Спасява Бо - ок.
Казаха на Зоран, че искат Кари вън, с помощта на Бо - ок.
Зоран каза на Кари, че е мишена на Бо - ок.
Кари знае, че е цел на Бо - ок.
Кари гласува за Бо - ок.
Кари излиза от играта с идеята, че е елиминирана от Бо- ок.

Огромен ход. Вече е друг въпрос, как би бил оценен. Може би за щастие няма да видим, защото имам съмнения как би се приел от повечето членове на уважаемото Жури.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:09 от Bengun

# 1 186
  • София
Мисля, че не обеща за Кари. Каза, ще помисля! Обеща идола и го даде!
Факт.Но пък от друга страна държеше с огърлица да е Ванко,за да е сигурна ,че Денис е застрашен-тук виждам почерка на Зоки Simple Smile

# 1 187
Денис й е най-страничният човек към този момент. Все пак нейните хора са основно Зоран и Бо + Карин и Ванко. Нали все трябва срещу някого да гласува!
Добре си изигра хода момичето. Подпря когото искаше, запази и любимката си (сами казвате, че тя очевидно много харесва Кари). Сега да си говорим "ама ако това, ако онова" е малко безсмислено.

# 1 188
  • София
Да,напълно излишни 'АКО' Simple Smile Пито -платено.Видях знаците между Ани и Зоран,видях как Денис на тръгване каза,че е предаден от Ани,видях как Бо се сви и леко отдръпна на пейката.
Сега Ани да не ми коментира как си била сменила вота заради журито-беше си нейният начин да запази и двете,а не да изгони Карин.

# 1 189
Черноморец

# 1 190
  • София
Да,напълно излишни 'АКО' Simple Smile Пито -платено.Видях знаците между Ани и Зоран,видях как Денис на тръгване каза,че е предаден от Ани,видях как Бо се сви и леко отдръпна на пейката.
Сега Ани да не ми коментира как си била сменила вота заради журито-беше си нейният начин да запази и двете,а не да изгони Карин.
Кога Денис е казал, че е предаден от Ани? Пропуснала съм го това.

# 1 191
# 1 192
Благодаря, че сподели. Наскоро открих канала им и чакам с нетърпение всеки епизод. Супер готино им се получава, както и на OutcastBG. Да продължават все така!

# 1 193
И аз ги гледам сега, но 2 часа и 09 минути ми идва в повече.

# 1 194
И аз ги гледам сега, но 2 часа и 09 минути ми идва в повече.
Аз само ги слушам докато дебъгвам една простотия, която ме тормози втори ден Simple Smile Идеален фон са ми.

# 1 195
  • София
И аз ги слушам Надкаста и Ауткаста, докато правя нещо друго, радват ме много. Сега изгледах "Зад кадър" с Александра - ама хора, тя сама си каза, че не е гледала нито една серия на Сървайвър, защото не е имала време и много бързо са се развили нещата, както и че не е била фен. Това мен вече окончателно ме убеждава, че поне половината хора са били "поканени" да участват - тя, Ванко, Карин, Зоран със сигурност.

# 1 196
Като говорим за морал, преди няколко дни слушах интересен подкаст (провалям се да намеря линка сега 🤦‍♀️), който говореше за градацията на американското издание и има доста паралели с българското издание. Практически първи сезон в Америка го печели човек, който е пълен задник и публиката е готова направо да запали централата на телевизията, която излъчва предаването. Самият сезон е имал убийствено висок рейтинг, но продуцентите много са се страхували, че ще загубят и зрители, и рекламодателите, ако вторият сезон се развие по същия начин. За това през втори сезон, самата продукция екстремно толерира участници, които си падат по приказки за чест, морал и достойнство. Дори самият водещ често злепоставя участниците, които са по-провокативни и със злодейски черти. В течение на предаването много конфликти са представени едностранно (като например beef jerky-то за тези, които са гледали сезона, където всъщност Джери излиза права, а продукцията го изкарва, че е злобна параноичка), та така втори сезон има за финалисти двама достойници.

С времето глупостите за чест и достойнство почват да стават скучни и на самата публика, та участници, които не са задължително невероятни във физическите игри започват да печелят все по-голяма популярност, въпреки че разбира се винаги най-добрата опция е да си хем стратег, хем добър в игрите.

Но в тази връзка говориха и за тънката граница между досаждането с приказки за морал, но и когато пресолиш манджата със схеми и унизителни blindsidове. Общо взето изводът, който направиха е, че няма правилна стратегия за спечелването на Сървайвър, защото сезон със сезон не винаги си прилича и всичко зависи от твоите съплеменници. Малко, или много беше намек, че продукцията чрез избора си на каст определя какъв тип победител ще има конкретния сезон.

# 1 197
  • Другата България
И аз ги слушам Надкаста и Ауткаста, докато правя нещо друго, радват ме много. Сега изгледах "Зад кадър" с Александра - ама хора, тя сама си каза, че не е гледала нито една серия на Сървайвър, защото не е имала време и много бързо са се развили нещата, както и че не е била фен. Това мен вече окончателно ме убеждава, че поне половината хора са били "поканени" да участват - тя, Ванко, Карин, Зоран със сигурност.
Това отдавна го проумяхме, и е много жалко поради недопускането на истински фенове и хора, които знаят как се играе точно тази игра.
Жалко е, наистина. Аз подозирам, че не само те поканените, дори за още няколко човека съм сигурна.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 17:46 от Merri_An

# 1 198
  • София
Сетих се и аз впоследствие - Доктора и Маги според мен също. Много много разочароващо, Александра излиза с огромно облекчение, грам не е разочарована, че е извън играта, по-скоро прилича на човек, който е трябвало да "изтърпи" този ангажимент и вече й е олекнало.

# 1 199
  • София
Интересни резултати в анкетата засега. И за първи път ако не се лъжа минаваме 200 гласували, което е вече доста сериозна цифра, а и тук гласуват хора, които само четат, а не пишат и не изявяват публично симпатиите си.
Та за Ганка ми е любопитно и съм малко озадачен. Значи Гани е на 2 място по популярност за краен победител, т.е. след Бо, хората искат най-много тя да спечели. Обаче на въпроса за тримата финалисти, тя е чак на 5 място?!
Обратното при Анелия. На 2 място е след Бо на въпроса за топ 3, но само за краен победител е чак на 6 място?!
Аз си го обяснявам с факта, че големия процент хора са фенове на коалицията Бо/Зоран/Денис/Ани, макар и Ани да не е била плътно към тях. И някак си все още ги приемат като едно. Интересно...
Докато другите въпроси са с размазваща преднина за един от отговорите, което казва много.
Дано продукцията чете и си взема бележи и да спрат да канят техни близки и познати, защо на хората (масово, не всички) им писна да печелят такива.

Интересно ми дали не може и Ауткаста да пусне анкета на неговия канал, за фаворити/любимци на публиката, да видим там какви са настроенията. По принцип може. Анкети се пускат на 'Камюнити' секцията, при него е празна.
Много ютюбъри редовно пускат анкети за абонатите си. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт