🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 719
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 200
А Александра какво работи?

# 1 201
  • София
Нито я искам Ганка в топ3,нито искам да спечели,имам много мотиви,но ще напиша само един-тя е отпаднала вече,т.е. провалила се е в социалната игра.
И е много иронично как точно сега при нея е Денис с тази сянка,която сложи върху неговото представяне продукцията,че и допълнително линчуван от водещия(което е също недопустимо) за начина му на игра,която ние като зрители виждаме чак сега.
Допълнително игра за нежни малки дамски стъпала,допълнително драматични разкази на Ганка и време за нея.
Вие още ли се питате кой ще се върне в играта?

# 1 202
  • Другата България
Аз залагам по-голям процент именно Денис да се върне в играта.

# 1 203
Аз мисля също, че Денис ще спечели и ще се завърне.

# 1 204
Женска игра + едита на Денис през сезона + едита на Ганка последните два епизода правят нещата прозрачно ясни за мен. Няма интрига за мен кой от двамата ще се върне в племето. На 99% съм сигурен, че ще е Ганка.

# 1 205
  • София
А каква ще бъде първата игра за финалист в понеделник? Някой ориентира ли се от промото?

# 1 206
  • София
Абе не знам хора, твърде очевадно е завръщането на Ганка.
Уж всичко е нагласено за Ганка, ама сме виждали често шокиращи обрати. Аз прогнозирах, че Денис ще се върне още преди да видя промото и каква е играта. Няма да си сменям прогнозата. Инат съм. И да не позная, голяма работа. Сефте този сезон... 😃

Относно прословутите монтажи и акцентите. Мисля, че вече няма смисъл да се хващаме за тях, защото играта е на финалната си права. На всички е показано всичко. Общо взето с редки изключения най-показваните хора в сезона с най-много синхрони стигнаха дотук. С изключение на Денис. Денис е някаква мистерия, не знам, необяснимо за мен. Явно наистина е бил тихичък и не е правил почти нищо, не знам. А може и нарочно да са му измислили такъв монтаж и накрая големия шок е именно той да спечели голямата награда и всички ние да сме шокирани. Друго обяснение освен това нямам.
Само да припомня, че Кехайов също почти не беше показван. Какво да му показват на този асоциален типаж, дето две изречения на кръст не можеше да върже. Но взе, че спечели формата.
Зоран да речем отпада утре. Е и? Пак ще е с най-много екранно време, просто защото направи много неща. Беше почти навсякъде, а и е много експресивен. Камерата обича такива хора. Йоана беше показвана много, но е първа в журито. Драго беше показван също, но и той не стигна твърде далеч. Карин също не е сред най-показваните. Аз синхрони с нея не помня много. Ако не я тикаха нарочно в колибата на преговорите, за да плюска и да не им опява за храна, щяхме да я гледаме двойно по-малко.
Така че тези неща с 'едита' за мен не играят толкова важна роля.
Добрин в сезон 1 на ИВ и Милен в сезон 2 на ИВ колко внимание получиха? Айде Милен го показваха малко повече, защото е интелигентен и може да говори за разлика от удавника.
Най-показваните хора (Юлиян, Веско, Ваня и Тошко не спечелиха).

# 1 207
  • Другата България
Женска игра + едита на Денис през сезона + едита на Ганка последните два епизода правят нещата прозрачно ясни за мен. Няма интрига за мен кой от двамата ще се върне в племето. На 99% съм сигурен, че ще е Ганка.
Да се обзаложим?
Две бутилки олио или туба нафта?

# 1 208
Аз лично нямам нищо против и да не позная за Ганка.

Да се обзаложим?
Две бутилки олио или туба нафта?
Няма нафта, няма газ - Порточанов ******** Joy
Ами, не си струва облог за това, защото ми е доста безразлично кой ще се върне в играта от двамата.
А и ще е нечестно от моя страна.
Спойлер
Скрит текст:
Надкаст, 11:46 Дамяна директно си каза, че Денчо брат е в журито

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 18:54 от Bengun

# 1 209
  • Стара Загора
Денис под своя снимка скоро беше коментирал, че е " най-малко снимания човек" в Сървайвър. Та се сетих : да не би да е бил толкова неинтересен в началото, да не са очаквали, че ще стигне толкова далеч и ....просто да нямат заснет материал с него, който да монтират.

# 1 210
И аз мисля, че Ганка ще победи Денис.
Ако беше само едита, щях да съм 50 на 50, но вижте играта - типична женска игра, в която предимство има човека с по-малко стъпало и по-нисък център на тежестта.

Да дадат на най-високия мъж игра за равновесие срещу най-дребничкото момиче ми е странничко.

Сега ще гледам Надкаста - жалко, че е без Неделчо...
Между другото мисля, че няма да има телевот, защото финалистите ще са ясни чак в сряда, но дори и да е във вторник, БТВ няма да се хабят да организират СМС гласуване, ако ще е само за един ден. Така че поне това!

# 1 211
Надкаста е много интересен и поставя въпроси, за които аз лично не бях се сетила. Накрая се коментират евентуални финалисти и гласувания. Има клип с Неделчо. Говорят, че има вероятност да има при равенство смс гласуване.

Най - интересно ми беше, да си представим на финал Зоран, Ани и Гани? Какво мислите, че би се случило евентуално?

# 1 212
По-рано днес написах пост именно за такъв вариант и седя зад думите си, че в такава конфигурация (Гани, Ани, Зо), Зоран има точно нула шанс за победа. Аз, даже бих се изхвърлила по-сериозно - няма да получи нито един глас, ако Ванко и Карин гласуват по сърце, а не по предполагаеми уговорки.

Аз мисля, че ключът на Зоран към победата се крие в гласовете на Александра, Драго и Мила. Всякакъв финал, в който той не взима техните гласове, той няма да го спечели, а във финал с Ганка и Анелия съм готова да си заложа главата и бутилка олио, че ще вземе нула от тези три гласа.

# 1 213
  • София
Ако на финал е Ганка-тя си печели ,от ден 1 е с късмет там.
Недопустимо е на дуел мъж-жена да дават игра с превес към пол.
Не знам какво ги е дразнил толкова Денис,наистина не си го обяснявам.
Денис пуска много сторита,а Ганка-не.Това също ми е показател.
Както и сторито на Легендата -като за последно.Допускам и саможертва от негова страна,Карин да продължи напред.

# 1 214
  • Sofia
Хахах, Зоран още ли се обяснява и лъже. Тоя човек се излага. Той, който от ден 1, от секунда 1 играе "за пред журито" с немалко чисто популистки ходове и заявления. Той, който сам си противоречи за много неща, които се видяха от зрителите, а са били усетени и от участници. Той, който хем го раздава стратег, хем обаче му се иска и да е герой, щото се усети рано рано, че в тая конфигурация от състезатели "геройството" се тачи. И така е нито едното, нито другото. Хубаво, умен си, хитър си, играеш тактически, ами кажи си го – много по-уважително е за съперниците ти и много по-достойно за тия, дето те гледат. А не да ми наливаш вода от 10 кладенеца, за да си мотивираш цирковете и представленията...
Всичко това го казвам с изричната уговорка, че съм фен на много от ходовете му и играта му в голяма степен. Но не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло. И самият Зоран като интелигентен човек трябва да е наясно, че хората и в играта, и пред тв-то виждат, мислят, помнят и не можеш да ги заблуждаваш до безкрай. Рано или късно всичко лъсва.

Общи условия

Активация на акаунт