🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 706
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз искам на финал Ганка, Бо и Анелия, като ще се радвам да спечели Ганка, след нея Бо. Наистина жените доминираха този сезон и заслужават.

# 1 216
  • Другата България
Ако на финал е Ганка-тя си печели ,от ден 1 е с късмет там.
Недопустимо е на дуел мъж-жена да дават игра с превес към пол.
Не знам какво ги е дразнил толкова Денис,наистина не си го обяснявам.
Денис пуска много сторита,а Ганка-не.Това също ми е показател.
Както и сторито на Легендата -като за последно.Допускам и саможертва от негова страна,Карин да продължи напред.
Ако Ганка е на финал, печели не само с късмет, по-скоро, късметът ѝ не е решаващ фактор.
Печели /би спечелила/ заради играта си, ума си, поведение и отношение към нея от останалите участници.
Ганка, ако е на финал, абстрахирам се от останалите участници в него, със сигурност би взела гласовете на Ванко /така мисля/ и Мила - тук съм убедена. Ако Анелия е с нея, то там вече ще идат гласовете на Йо и Бо /ако Бо не е на финал/, и вероятно Денис /ако е в журито, Денко ще гласува като Бо/. Карин със сигурност ще подкрепи Зоран, това е ясно, поне аз съм сигурна.
За мен са мистерия гласовете на Драго и Джулияна, а и на Алекс в известна степен. Въпреки, че писах снощи - от думите на Йоана как са се преоткрили с Алекс си вадя извод, че Алекс също би ударила едно рамо на Анелия.
Зоран е аутсайдер на финал с Анелия и Ганка.

Въпреки това мисля, че Денис ще бие Ганка. Въпреки играта, която като че ли е точно за Гани. Искам много Ганка да се върне, това съм го писала, но някак ми се струва, че няма да стане. Дано да греша.

# 1 217
Най - интересно ми беше, да си представим на финал Зоран, Ани и Гани? Какво мислите, че би се случило евентуално?
Ганка ще спечели победата.
Присъединявам се към мнението, че в тази точно конфигурация Зоран изглежда аутсайдер, защото освен Ганка и Анелия ще му отнеме от вота. Много е възможно да остане трети.

# 1 218
Дано си прав, но...!
Там на място и в пика на емоциите нещата със сигурност изглеждат доста по-различни, отколкото ги виждаме ние (а и те) сега!
Не знам как са гласували, но съм сигурна, че сега, след излъчването на заснетото, поне двама-трима от журито съжаляват за избора си.

# 1 219
  • София
Варианти много, а време малко.
Поне в сряда ще има достатъчно време да нищим кой за кого и защо. Надявам се, че още във вторник вечер ще знаем тримата финалисти. И все още си чакам важния туист обещан от Ваня.

Към момента според мен лично:

Йо --> Бо
Джулка --> Бо/Денис
Драго --> Ганка/Зоран
Мила --> Ганка
Алекс --> Ганка/Зоран/Карин

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:04 от Diavolo

# 1 220
Най голям шанс има Гани ако е с Анелия и Зоран. Ще взема да викам за тях тея игри

# 1 221
Алекс за Ганка би гласувала, за Зоран не.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:00 от Анонимен

# 1 222
Интересно ми дали не може и Ауткаста да пусне анкета на неговия канал, за фаворити/любимци на публиката, да видим там какви са настроенията. По принцип може. Анкети се пускат на 'Камюнити' секцията, при него е празна.
Много ютюбъри редовно пускат анкети за абонатите си. 🙂

Още утре смятам да се вслушам в съвета и да сондирам мненията.
Иначе не съм го направил по-рано, защото тази екстра се отключва на 500 абоната (затова се борим за пустите абонати, много неща се позволяват след определена бройка).

Аз сега се замислих, че обикновено към 60% от епизода е със стратегическите идеи и ходове на играчите, а сега когато премахнаха елемента племенен съвет смисъла на показването на стратегия и наговаряне изчезва.
Много жалко точно, когато става най-интересно, дано не си вкарат автогол от продукцията.
Иначе аз смятам, че ако имаше съвети предишния щеше да бледнее на фона, на това което ни очакваше....много жалко

# 1 223
  • Sunshine state
Аз гласувах за Бо, Зоран и Анелия за финал, с резерви към последната.

# 1 224
Иначе аз смятам, че ако имаше съвети предишния щеше да бледнее на фона, на това което ни очакваше....много жалко

+100
Не знам с какъв акъл решиха да завършат сезон, в който стратегиите (особено блайндсайдовете) изиграха главната роля, с изпитания. Все едно в Стани Богат последният въпрос да те накара да вдигнеш 350 кила от лежанка. Или в ИВ да им дадат да решат Последната теорема на Фермат за финал. 😑

# 1 225
Съветите от 6 към 5 и от 5 към 4 са най-зрелищни за зрителите почти винаги. Защото точно тогава обикновенно се налага да играеш срещу хора от алианса с който си достигнал дотам в играта. Жалко е, че през този сезон не се решиха да премахнат традицията на класирането за финал през игри в нашите сезони.

# 1 226
Радвам се че дойдоха на моя акъл.  Hands Thumbsup
На 15-ти април написах:
Цитат
Историята с бирата и храната също е зле режисирана.
Трябва две сцени. Първа сцена - сядат на масата, дават храната, никакви въпроси, започва храната. Следваща сцена - храната е почти привършена, започват въпросите.

Зад кадър с Александра е точно така.

Но не е достатъчно. Има още много неща да се подобрят. Както зад, така и пред кадър.
Например да се "подслушва" разговора с близките е брутално и твърде биг-брадърско.
Махнете звука, достатъчно е да се виждат мимиките на участника.

По-късно днес ще кача на куп "зад кадър" клиповете на седмицата.

# 1 227
Какво е непопулярното ви мнение за този сезон? Не сме монолит, така че е ясно, че колкото и непопулярно да е нечие мнение, все някой тук ще се съгласи, но да кажем мнение, което би накарало и почитатели на Зоран, и почитатели на Борислава, Ганка, Карин и всички масово да възнегодуват. 😁 като например - Владо Карамазов не е добър водещ 👀 не, шегувам се, аз си го харесвам Владо.

Моето непопулярно мнение е, че играчът, който направи сезона интересен не е Зоран, а Анелия. Това не значи, че е играла най-умно, но зад почти всичко интересно този сезон се крие нейно действие, или дума. Даже бих се изхвърлила повече - масивното влияние на Зоран в играта направи някои съвети по-скучни, отколкото можеха да бъдат. Примерно съветът с изгонването на Ганка не беше лош, но всъщност Ванко го направи интересен с тъпотията си, иначе като цяло изгонването на Ганка беше доста предвидимо. Още по-зле беше съвета с изгонването на Алекс. Безумно скучен съвет на такава фаза на играта. И отново зад него стоеше Зоран.

Но това не е пропаганда срещу Зоран, по-скоро целя да кажа, че когато само един играч толкова определя нещата, винаги става безлично, независимо колко много въпросният участник се опитва да го изиграе интересно и забавно.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:19 от Oliboo

# 1 228
Зоран си направи сезона отвсякъде. Няма нещо да се е случило почти и той да не е в центъра. Анелия също. Много искам да отиде на финал това сладко, борбено момиче. Само Ганка да не отиде, защото ще прецака Зоран, а аз ужасно искам той да спечели.
Така искам Денчо брат да се завърне от острова и да е финалист, но все по- малко ми се вярва такова развитие.
Хора, имаме само още три вечери наситени с емоции Сървайвър и после може години да няма.
Дано изненадата на финала,  за която каза Ваня е обявяването на кастинг за нов сезон.
Не искам да свършва.

# 1 229
Моето непопулярно мнение е, че Драго е надценен като играч, защото е симпатичен (и дори не говоря визуално, а като човек си е точно пичага).
И че Ивана беше интересен играч и ми се искаше да я видя повече в социалната игра (без Ивайло).
Като цяло за играта мисля, че ми съвпадат всички мнения с масовото настроение.

Общи условия

Активация на акаунт