🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 688
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 35 - Епизод с журито и... Ваня се подстригва

хахахаха, Драго вика, че и от тук искат да го изгонят... Grinning
за съжаление, защото Ваня по никакъв начин не може да им влияе и не им задаваше въпроси, само ги остави да си говорят.

# 1 231
И на мен щеше да им е интересно да видя Ивана в по-напреднала фаза на играта. Мисля, че имаше какво да покаже.

# 1 232
Моето непопулярно мнение е, че Драго е Джордж Клуни. 😁 Така и не можах да го харесам, нито като играч ми допадна, нито на външен вид.
Според мен сезонът го направиха Бо, Йо, Зо  и Ани.
И другото ми непопулярно мнение, че гладът на Кари е актьорство. 😂 Щегувам се.

# 1 233
Моето непопулярно мнение (ама наистина непопулярно, особено тук) е, че Владо този сезон разочарова - доста пестелив е и откровено скучен в коментарите си, а и това, че им прави забележки да не си говорят в игрите не ми допада.

ПП Не ме убивайте с камъни, моля Laughing

# 1 234
Моето непопулярно мнение. Хм, няколко са Simple Smile

Харесвам Мила аз, не ме дразни външния и вид изобщо. Да, малко ме разочарова, защото може би очаквах повече от нея в играта, но за мен тя е човека с най-малко късмет през този сезон. Това не ми попречи да я подкрепям до края на играта и.

Другото ми непопулярно мнение беше, че стисках силно палци Жоро да победи Драго в дуела им. Безкрайно много по-интересен ми беше за гледане и като начин на мислене Жорката, и за него съжалявам, че сам се би твърде рано. Драго до последно не успя да ме спечели с нищо.

И започвам да се усещам, че Легендата започва да ми става симпатичен с простотата си на моменти. Не го приемам изобщо за сериозен играч, но като комичен образ определено ми харесва и ме кара да се смея.

Също така в момента непопулярно мнение е Зоран победител. Аз лично наистина не искам да го видя победител, но по причини, в голямата си част различни от самата игра. Иначе мисля, че в играта направи достатъчно, за да заслужава победата.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 13:36 от Bengun

# 1 235
Моето непопулярно мнение е, че въпреки всичко Ванко ме дразни по-малко от Зоран и това винаги е било така.

# 1 236
  • София
Непопулярно мнение

Игрите са безинтересни и безсмислени в този сезон.
Е, чак безсмислени не разбира се, най-малкото защото се разбра от Ани, че ако Зоран не е бил непрекъснато с огърлица, то тя е щяла да организира изгонването му.
Но като цяло игрите много се неглижират от 'кежуал' феновете в този сезон, който е много повече стратегически. Но го има и другото, недоволството, че нямало повече многокомпонентни игри и такива с пъзели.

Аз обаче мисля, че игрите в над 90% от салучаите бяха много интересни и напрегнати и като цяло им се получи. Почти нямаше игри в които да липсва интрига и всичко да е ясно далеч преди края. Имаше ключови игри с голямо значение, които се решиха в последния момент и имаше драми и обрати.
Ако например ги сравня с ИВ 3 и Фермата 7, то като бройка повече игри от Сървайвър ни държаха под напрежение до последно отколкото в другите две топ приключенски реалити формати.

# 1 237
Аз харесвам Владо, но имаше слаби моменти. Не съм склонна да го обвинявам чак, защото не съм убедена дали беше негова слабост, или хрумка на по-висшите лица във формата, но примерно аукционът беше голяма пародия. Владо им сипваше ракия безплатно, даваше им да си споделят храната, дори това с писмата не беше много автентично, защото мисля, че и глупак би се досетил, че като има второ писмо, което ще получиш, само ако направиш саможертва, то е ясно, че второто писмо ще ти дава някакъв бонус.

Но пак не бих го заменила с някой друг, де, особено като знам, че БТВ биха избрали някой актьор от техните си продукции, демек Бойко Кръстанов, Иво Аръков и други такива лигльовци.

# 1 238
  • Sofia
Моите са:
Харесвах Ивана като играч, беше ми интересна.
Ванко тотално обратното – плосък като състезател и скучен, НО допада ми чисто по човешки колко наивно искрен е, добряк ми е някакъв и с това ми е симпатичен.
Драмата на Кари с храната не ме дразни.

# 1 239
  • София
Хаха, ще видите, че накрая Ванко ще стане всенароден любимец. Wink
Аз колкото и да се навивам, не виждам злоба в него. Той просто си е такъв. Първосигнален, наивен, романтик. Мислех, че е фалш, ама това което виждам в играта му вече толкова дълго време е едно към едно с това което виждам от реалния му живот и Пъмп енд Рън заниманията.
Няма лоша реклама. Даже при него ще се получи точно обратното.
С всичките му реакции и присъствие (или неприсъствие) по съвети и пр. стана централен герой в мемета и гифчета, които ще красят завинаги този сезон.

# 1 240
Да, и накрая той ще се запомни най-много! Joy

# 1 241
Нормално е - все пак е Легенда.

И да - добряк е, няма злоба. Глупаво-наивен на моменти, но според мен и мъж, с който една амбициозна и умна жена може да има прекрасни отношения. Искрено им желая дълга и здрава връзка, изпълнена с много любов и щастие на него и Гани.

За игрите - аз лично не съм доволен, очаквах повече.
И в племенните игри , и при индивидуалните. Липсват компоненти в индивидуалните игри, липсват пъзелите. Иначе като ниво на интрига в игрите нямам забележки.

# 1 242
И мен Ванко не ме дразни толкова вече. Намирам го по-скоро за нелеп, защото според мен в началото влезе със заявка да е лидер, да мотивира, да вдъхновява, а всъщност е доста безличен и със силно ограничена емоционална интелигентност, за да ръководи, когото и да било, освен дечица.

Пък и трябва да се отбележи нещо за което момичетата говориха в лайфа - той се е почувствал доста неприятно от неуспехите в игрите. Смятам, че това го смири много и някак сложи стоп на неговата склонност да говори кой бил достоен и кой не, след като той е последната дупка на кавала в игрите и дори Борислава има по-силни представяния. Поне явно е self aware 😁

# 1 243
Непопулярно мнение
- харесвам Зоран като играч, въпреки сагата с Бо
- не харесвам Ани като играч, иначе е много сладка
- не харесвам Кари и Александра нито на външност, нито по характер, нито като играчи
- Ванко и Ганка не ме дразнят
- не ми пречи, че финалистите ще са с игри, а не с вот

# 1 244
Още с нахлуването ми в Сървайвър темата (по средата на сезона) писах, че на мен Ванко ми е симпатичен. 😆 Като играч дори няма да го коментирам. Но иначе изглежда праволинеен, искрен, лоялен, вечно объркан и ведър. Подкрепя Кари безусловно; каза на Бо, че ще гласува за нея; каза на Зоран за кого е гласувал; веднъж не е измрънкал, че е гладен, настинал, изморен. Всичко си изпява и е относително последователен в действията си. Изглежда, че е лишен от всякакви задни помисли и схемаджийство. Като играч е пълен минус, но в “реала” (а след Сървайвър всички се връщат там) ще бере позитиви и има защо. Рекламодателите харесват такива положителни образи.

Ивана...това е другото ми непопулярно мнение и на мен. Много ме дразнеше в началото, когато беше с Ивайло и се дракаше с ПеЬо и Марго. Създаде си образ на куха кифла. След това, обаче, се представи отлично на Острова - 4 победи никак не са малко. Показа невероятен хъс за борба, амбиция, желание - дори само заради това спечели някакво уважение от мен. Със сигурност заслужаваше да стигне по-далеч от образи като Джулката, например.

Общи условия

Активация на акаунт