В момента чета ... 76

• 38 871
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
В момента чета "Доведената сестра" на Дженифър Донъли. Интересна интерпретация на приказката за Пепеляшка, намесени  са феи, Моири и други приказни и фантастични персонажи. Не харесвам фентъзи определено, но книгата ме заинтригува,защото се набляга на чисто човешки качества и чувства - завист,злоба, доброта, красота, успехи, отношения към околните, умело вплетени от авторката в характерите на главните герои.

p.s. Аз също по погрешка писах в старата тема. Да, най-добре е да се заключи.

# 61
  • София
Хубава е "Доведената сестра". Не може всички приказки да са само за неземни красавици, обикновените момичета също заслужават хепи енд. Като стана дума за Дженифър Донъли да ви попитам нещо. Някой чел ли е поредицата за розите? Стават ли за възрастни или са много тийн?

# 62
Хубава е "Доведената сестра". Не може всички приказки да са само за неземни красавици, обикновените момичета също заслужават хепи енд. Като стана дума за Дженифър Донъли да ви попитам нещо. Някой чел ли е поредицата за розите? Стават ли за възрастни или са много тийн?
Изчетох ги на един дъх, според мен са си за възрастни 😊

# 63
  • Mediterraneo
Страхотни са Розите, препоръчвам!

# 64
Коя е поредицата за розите? На Сара Дж. Маас ли?

# 65
  • София
Коя е поредицата за розите? На Сара Дж. Маас ли?
Не, пак на Дженифър Донъли. Три книги са, издадени от Ориндж букс. Всяка имаше роза в заглавието.

# 66
  • Чукарландия
Dez, ти на какъв език четеш Ирса? На български са издадени май само четири от поредицата. А дали някой ги има в електронен вариант? Ще съм много благодарна, ако ги сподели! На ЛС разбира се. 🤗

# 67
  • Пловдив
Поредицата за Розите е страхотна! Изобщо не са тийн.

# 68
Dez, ти на какъв език четеш Ирса? На български са издадени май само четири от поредицата. А дали някой ги има в електронен вариант? Ще съм много благодарна, ако ги сподели! На ЛС разбира се. 🤗
Белла, на английски език, на Киндъл. За долар май беше. И други нейни са на супер цена.
https://www.amazon.com/Doll-Freyja-Huldar-Book-ebook/dp/B08K44LB … %2C148&sr=8-1
Ще потърся розите, четат ми се приказки и обичам фентъзи. Вярно, военно такова най-вече.
https://www.amazon.com/Tea-Rose-Novel-Jennifer-Donnelly-ebook/dp … %2C153&sr=1-1

Edit: Ето ги книжките. След "Куклата" ще започна "Розите" ( и ще се парфюмирам с различна при всяка Joy като луд парфюман).

Шестата на Ирса ще излезе на 12.05.
https://www.amazon.com/gp/product/B0972DTKL3?notRedirectToSDP=1& … ;storeType=ebooks

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 07:44 от Dez

# 69
Здравейте група😊
Току-що приключих книгата-Забранина страст на Пенелъпи Уорд,изключително завладяваща книга,бях започнала да чета книгата Онова лято,но след като открих тази моментално я оставих….буквално не съм я оставяла прочетох я за ден…силно препоръчвам.Сега сигурно ще започна с дгуга нейна книга-Омразен съквартирант

# 70
Здравейте и от мен.
Тази година съм решила да чета книги, които по принцип не бих прочела. А и реших, че след като не харесвам един автор като личност е редно да се запозная и с творчеството му, за да имам адекватно мнение.

Така стигнах до "Инсомния" на Венета Райкова. ЕМИ.... Не ми хареса. Никакъв стил на писане. Сюжетът е плосък, предвидим, страшно вулгарна е на моменти, което не ми би ми пречило ако е вкарано по правилния начин. При нея звучи грозно, пошло. Опитва се да смесва религията с развратния живот. В един момент се чувствах така сякаш четях жълт вестник.

Явно си има таргет група, която си я харесват, но на мен лично не ми допадна. Не мисля, че бих посегнала към втора нейна книга.

# 71
  • Пловдив
Dez, "Розите" не е приказка и фентъзи, а си е семейна сага.

# 72
  • София
Аз не я харесах особено поредицата за Розите, даже приключих с нея след първата Роза. Simple Smile
Ще си взема и аз поредицата на Ирса на английски.
Иначе снощи по нощите приключих "Синдромът на куклата" - 4/5*.
Днес започнах "По релсите" на Невена Митрополитска.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 11:01 от Дидка-бандитка

# 73
Аз приключих "Сърца за изгаряне" късно снощи. Затворих книгата и героите вече ми липсваха, рядко ми се случва това.
Многопластова, мащабна история, комбинация от трилър, мистерия, маалко хорър, с романтичен привкус. Май една от номинациите ми за книга на годината е вече заета. 🙂

# 74
  • София
О, чудна е "Сърца за изгаряне"! Напомняше ми на вариация по  тема "Големите надежди"  в стил Стивън Кинг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт