"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 220
  • 346
  •   1
Отговори
# 270
Моля всички членове на Клуба, които са си платили членския внос, да ми изпратят на лични адресите, на които ще получават сп. "Родители". По възможност по-скоро!

# 271
Цвета, аз несъм...ама щото не сте ми казвали по какъв начин да преведа паричките - ама няма проблем - нали знаеш - веднага да кажеш - веднага ги превеждам

# 272
В неделя нали ще се видим? Wink

# 273

Ами, ако е рекъл Господ, с мен ще се видиш...... Правилно ли съм разбрала - от ЦГ хващам трамвай 1 или 7 и на спирката след ЦУМ - тя мисля,че е срещу Шератон - слизам и там се оглеждам за Гудис...... Хайде някой пак да обясни. И моля и за друго - колко струва билетчето в Сф? Благодаря! Хайде пак да се преброим:

1. секстет
2. мама цоцоланка
3. ?

# 274
0.70 лв.
Аз идвам !

# 275

Ами, ако е рекъл Господ, с мен ще се видиш...... Правилно ли съм разбрала - от ЦГ хващам трамвай 1 или 7 и на спирката след ЦУМ - тя мисля,че е срещу Шератон - слизам и там се оглеждам за Гудис...... Хайде някой пак да обясни. И моля и за друго - колко струва билетчето в Сф? Благодаря! Хайде пак да се преброим:

1. секстет
2. мама цоцоланка
3. ?

Като слезеш от трамвая тръгваш по посока на движението на трамвая, пресичаш булевард Стамболийски и виждаш Хепи. След Хепи вдясно е Гудис. Голямо е заведението и няма как да го подминеш. Билетчето в София е 70 ст. Деца до 7 г. пътуват безплатно.

# 276

1. секстет
2. мама цоцоланка
3. JuliS + татко+ Мирела

# 277
  • София
Аз очаквам утре майка ми да дойде у дома и ще преговаряме за неделя.Тъй като не съм сигурна за сега сме под въпрос:Пепи,Мони,Анди и аз.Ако мама се съгласи  да гледа Йоан,ще се радвам да се видим.

Секстет,изпратих ти адреса.  Grinning

Цоцоланке,ще се ориентираш,не бой се.Пък нали имаш и нашите номера,ще звъннеш,ще те посрещнем пред заведението  Wink

# 278
1. секстет
2. мама цоцоланка
3. JuliS + татко+ Мирела
4. teddyvas + деца
5. gal4e
6. Сватята - т.е. ClanG

Леле, 70 ст. - ще се разоря! Ама, от мен да мине! Само временцето да е хубаво!!!!!  Praynig Praynig

# 279
Ами аз много се надявам да дойда. Единствения проблем е че нещо се разболявам и ако много кашлям, няма да е добре да разпръсквам бацили наоколо. За децата - незнам, който е здрав и иска да дойде с мен - ще го доведа.

# 280
ние идваме с Бубо, ще доведем и теди + дечурлига.

# 281
Току - що изгубих труда си! Rolling Eyes Почвам отново. Казвам се Диана и съм майка на трите девойки:Славена-2.06.1998, Невена-27.02.2001 и Демира-Мария- 14.07.2004г. Ето баща им каква"презентация" ни е направил:

Мое утро, утро мое!

Всяка сутрин се събуждам
и скандирам "Вечна дрежба",
"Вечна дружба", мили мои,
ненадминати герои
на лудешки лудории,
простовати простотии,
чудновати чудесии
и безбро неразбории...
Дяволчета сополиви
пръст в нослетата си скрили...
Безобидни, беззащитни
за милувки ненаситни-
две ли, четири ли, три ли-
татювия нос натрили
с мирис нежен на цветенца,
с крясъци на сто прасенца...
Ту Демира, ту Невена
и Диана, и Славена...
Вече бройката обърках,
и послушен тихо мъркам
тигър в кожата на коте-
пред Демира, пред Невена,
пред Диана и Славена-
моя мъничка арена.

Това е! Срещата в неделя само за "стари муцуни" ли е?

# 282
Разбира се че не - заповядай ! И добре дошла! Супер презентация, доведи момите на сгледа.
В темата за многодетни мами също си пишем но за ежедневни неща , ела и там.

Добре значи последно - неделя 11ч. в Гудис! Нали?

# 283
Да потвърдя:
срещата е на 28.01., неделя, от 11 ч. в "Гудис" на пл."Св.Неделя".

Договорихме датата на бала с НДК - 24.03, събота, от 11 до 14-15 ч. в Зала 6 на НДК.
Всъщност, доста погрешно е да наричаме събитието бал, защото ще бъде твърде различно като концепция, но за това ще говорим повече в неделя. Като говорихме за намеренията ни и споменах за къта за бебета, шефката на организаторите от НДК, съвсем спонтанно възкликна: "Е такова чудо не бях чувала!". Аз пък хландокръвно й обясних, че при нас всичко е нестандартно. Да свикват.

# 284
Абе, хора - пуснете някой тел., че ако се залутаме нейде дазваннем за ориентир - може и наЛС.
Цвета, имах ти тел, но остана на старият апарат, оказа се че съм го записала на апарата а не на сим картата... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт