"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 161
  • 346
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От телевизията обещаха да ни дадат диск,но не знам кога.Оставиха визитка на Секстет и тя ще ги търси.
И аз нямам кабелна,но сме се самопоканили при мама да гледаме и да изкярим един обяд.Откакто се е родил Анди,"забрави" да ни кани на гости.  Sad Добре,че аз си намирам поводи да се разсея малко.  Wink

# 91
  • София
Пак съм аз.
Обадиха ми се от телевизия "Здраве" да ме поканят да участвам в едно друго тяхно предаване  Embarassed
Ще ми се обадят пак,за да уточнят часа,но казаха,че снимките ще правим във вторник-19.12. Много се притесних,а като отида там,незнам.Ще взема да родя от вълнение.
Пак ще ви пиша за подробности.  Wink

# 92
Заплювам си един диск...... от предаването! И още един - от новото предавеане където ще участва Теди!

Мами, гола вода съм! От 4 многодетни мами около мен - само една май ще дойде на бала..... Срамота! Толкова надежди си бях възложила, че съм убедителна, обаятелна и пр.... Но една - една мама! Дано и тя да дойде.....,че да не стане като в онзи виц:

Един имал магазин за панталони. Питали го в понеделник как е бизнеса и той отговорил- Лошо, продадох само един панталон!
Във вторник го попитали - как е днес бизнеса? А той - По-лошо и от вчера - нищо не продадох!
Питали го на третия ден - Как е бизнеса? Той - Ами по-лошо и от вчера! И как така - по-лошо и от вчера. Вчера нищо не продаде... Може ли по-лошо и от това? А бизнесмена отговорил - Върнаха ми панталона от понеделник......

Междудругото този виц си го казвам често на ум при най-различни ситуации..... Винаги си казвам - Има и по-лошо......

# 93
Теди, не се излагай! Ще се справиш! Три деца си отгледала, четвърто напът - некво предаване няма да те стресне! Имаш много повече сила в себе си отколкото си мислиш!

# 94
  • Варна
Здравейте, момичета!
Редовно чета и тази тема и понеже разисквате неща ,които се случват в София, аз няма как да участвам и да се запозная с Вас ,единствено ми остава да потърся канал "Здраве" и да Ви видя в събота.

Теди ,желая ти успех на снимките!И пиши как е минало.

# 95
Не бой се, Теди, и на мен ми се обадиха днес, ще си пазим страх. Simple Smile

# 96
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
newsm12 майййй няма да ти ги дам,ами ще ти ги пращам после  smile3506 нещо много ми станаха изведнъж дините под мишницата за утре-идвам с двете деца поради стечение на обстоятелствата-таткото много ангажиран,никой от подръчните гледачи в екстрени ситуации не е свободен  WearyУвеличават ми се ядовете,разходите и ми намалява спокойствието за утре  Crossing Arms
Като си гледам списъка-график  Mr. Green в 10ч ще се ориентираме към Секстетчето
Ще ми се обадят пак,за да уточнят часа,но казаха,че снимките ще правим във вторник-19.12. Много се притесних,а като отида там,незнам.Ще взема да родя от вълнение
...тюх да му се невиди,що не снимаха в събота - утре  Mr. Green че и аз да се изтипосам там с №3 и №4,ама по-добре,че трябваше все по-назад да заставам че съм едрогабаритна Sick и да не заемам екрана JoyТеди дръж се,че ако вземеш да раждаш  Hug представяш ли си какъв материал ще излезе..няма да имаш отърване от тая телевизия-все у вас ще стоят   Oha!

# 97
Дидке, нямай грижа за парите, когато - тогава. Аз съм на щанда от 9, но панаирът отваря в 10, така че сигурно тогава ще се видим. Вярно, че с двете деца ще ти е по-трудно, но пък ще си имат спомени за дълго време как са били заедно в София. То си е цяло приключение - пътуване, обикаляне, впечатления... Сигурно ще им е много интересно. А на тебе - яка ти гърбина. Simple Smile

# 98
Специални благодарности на активна за листовките!
Дано стигнат до повече многодетни мами!

# 99
Гледахте ли предаването по ТВ "ЗДРАВЕ" - бяхме супер! ТедиВас  - направо си телевизионна звезда. Изобщо не ти личеше притеснението! Много беше спокойна, уверена и вълнуваща!
Моето изказване и на ТедиВас май почти цялото пуснаха, на Секстет - не всичко, а Гал4е изобщо не дадоха, но нали казаха, че ще има 2 предавания. Трябва да разберем кога ще е следващото. Пускаха снимани и едни други деца (в нещо като детска градина). И те бяха хубави. От нашите можеха да отговарят само двете каки - те говориха, а бебешорите не можаха да ги снимат.
Надявам се да дадат, както обещаха, диск, за да се видим пак!!!

# 100
Супер сте мами! Чакаме диска!

# 101
  • София
И аз успях да гледам предаването  hahaha

Мисля,че беше добре.Бяхме при майка ми (както вече бях ви казала) и когато говорех за отношението на хората към нас,тя май се усети...намери си повод да излезе от хола,вместо да остане и да изгледа всичко до край,като че ли всеки ден ме дават по телевизията  Rolling Eyes
А Анди беше много смешен.Майка ми беше избутала холната маса до секцията под телевизора,за да има място за него да играе,а той като се видя на телевизора,хоп върху масата...на мама лошо й стана.  Joy Нищо не казаха за продължение на темата,но във финалните надписи ни имаше и нас-"Пълна къща".
Между другото,когато си отварям пощата (в abv.bg) пише,че вече могат да се гледат някои телевизии и чрез интернет.Има я и Здраве,но Пепи беше проверил,май още не е настроена.Засега има БТВ и ТВ7.Но вие проверявайте.До събота може и да я има и Здраве и да ни гледате. Thinking
Секстет,колко семейства станахме за бала?Ти беше писала на тези,които не са в София.А за софиянци кой ще събира бройката?

# 102
Диск искам и аз!
Кой е сайта за телевизия Здраве?

Теди, добре,че се включи, че нещо започнах да си мисля дали не си тръгнала към родилното.....

# 103
Моля, моля, никакво родилно преди днешните снимки!

За бала са ми потвърдили 6 майки извън София, две още е чудят. Софийските мами са лесни, все ще прежалят един съботен следобед, примерно, за да купонясат на бала. Simple Smile

Утре с Ева ще ходим в Народното събрание на среща с Парламентарната група на НДСВ /?/, ако съм разбрала точно, защото Ева ми прочете поканата по телефона, може и да не съм запомнила правилно. Ще се обсъжда политиката по отношение на семейството и децата, точно нашата тема. От СНБМ също ще бъдат, благодаря още веднъж на Клеопатра, че си направи труда да ме уведоми за срещата.  bouquet

# 104
  • София
Ето ме,уморена от днешната разходка из София.Студиото на ТВ Здраве се оказа доста далече от нас-пътувах час и половина в едната посока  Tired Цвета беше много хубава,а нейната Мика-още повече (извинявай Цвете!).Както навсякъде имаше порядъчно закъснение от страна на домакините.Трябваше да влезем в студиото към 14.20ч.,а ни поканиха след 15.00ч.Мисля,че разговора мина добре.Водещите ни харесаха и ни се възхитиха.Цвета направи лека реклама на "Пълна къща" накрая  Wink А за диска обещаха след Нова година.Ще направят и двете предавания на един диск.И обещаха да продължат да ни търсят  Joy
Е,отчетох се.Ако иска Цвета да допълни нещо.

Общи условия

Активация на акаунт