Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 002
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 005
На Дениза бутовете много яки ми се видяха с тъпия бански.
Гери ми се стори по-сладка този път.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 07:30 от dany_nik

# 1 006
По коя клинична пътека са в санаториума, да запитам....иЛ са по програма на НОИ ?

# 1 007
  • Sofia
Всички имат хубави тела, с изключение на Блажка, която има вроден "талант" за напълняване. С това личице тип "лунна месечинка", като нищо и без да се усети ще трупне 4-5 килца след 3-4 годинки. За нейната фигура това ще е пагубно и ходещият секЦ улете. 😀 Време й е да си ходи, да взима и Люса с нея да й бърше сълзите, по пътя към дома. На ПитонЯ и Хайрулата им липсва пълнежа на втория етаж, а на третия и двете са пълна скръб. Там освен злоба, меркантилност, завист и комплекси, друго няма.

# 1 008
Извинявайте, ама всички вие, които познавате пишман психолози като Сашка, познавате пълни некадърници, пак като нея. Един професионалист никога няма да си натрапва вярванията на клиента, още по-малко пък пред цяла група хора, които не се интересуват от бръщолевенето му. И да, в България професията няма престиж, защото именно ей такива като Сашка са най-кресливите и създават впечатление, че това е то психолог. Ако тези, които познавате, са все такива, моля, потърсете професионалист и ако може, се интересувайте къде и какво е завършил. Два курса за саморазвитие и една магистратура от 3 семестъра не те правят психолог.

# 1 009
  • sofia
Леле Блага не я понасям.На 30години  - лигава,инфантилна,проста и т. н. Дано тя да е следващата
Гери ромка ли е ? Ния на колко чашки е всеки ден  - ужасТ-срам голям..... Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 10:40 от YANA1986

# 1 010
Витя като обърна внимание на Гергана и тя се разнежи и омекна доста. Хищната хиена стана котенце. Може наистина да го е харесала донякъде и затова да е била толкова агресивна.
На Блажка се смях с глас като каза, че не вярва в дядо Коледа през сълзи. То и аз не вярвам, не знаех че трябва да съм травмирана от това .Joy Надявах се да си тръгне, досадна е вече. На Ния Косара можеше да и отделят десетина минути. Два месеца стоя без да разберем какъв го дири там.

# 1 011
Нека обсъдим външността им - най-красива в лицето и тялото е Гергана, Виктория е хубава, но челото и е огромно в сравнение с лицето и в устата е като гризач, Марта е красива, но раменете са и някак кльощави. Дениз е хубава в лицето само с грим, иначе е леко грозновата, а в тялото не ми харесва - като кон е, с малки гърди и голям корем. Деница не е лоша и в лицето и в тялото, но косата и е ужасна и има излъчване на възрастна жена. Блага ми прилича на кюфте с тая двойна гуша, иначе не е грозна, но красавица не е в никакъв случай. Людмила е отвратително грозна в лицето, очите са и като на болен от Базедова болест, а кожата и е набръчкана като на 55 годишна жена. Като се ухили, е просто страшна. Александра оставих за последно, не защото е фаворитка на предаването, а защото тя е от този много интересен тип жени, които някои хора намират за много красиви, а някои - за много грозни. Лично на мен в лицето не ми харесва, защото има много неправилни черти - огромна четвъртита челюст с обратна захапка и малки, сближени очи. Когато я покажат отблизо  се вижда, че и кожата на лицето и е доста повяхнала, но най-зле от всичко и  е косата - изключително тънка и рядка. Но, форматът е поредното доказателство, че външността е просто обвивка и красотата не се ограничава просто до лице, гърди и дупе.

# 1 012
  • Варна
Абсолютно съм За професията психолог да стане регулирана, както е за лекарите, медицинските сестри и всичките професионалисти по здравни грижи, фармацевтите, помощник фармацевтите, дори зъботехниците, за да може да се изчисти плявата, представител на които е пастор Сашка.
Така ще има официален регистър, който ще е публичен и общодостъпен, ще имат как да го кажа официален съюз на психолозите, ще имат УС, ще има цедка на членовете и още, и още ,и още.

Това, надявам се, ще доведе до по голяма яснота и регулация, могат ли психолозите да работят в лечебни заведения и какви. В момента има действаща Наредба на какви изисквания трябва да отговарят психолозите,  за да работят в лечебни заведение, но тя се нуждае от актуализация .
Щом може масажист!!! да станеш, чрез дистанционно обучение ,какво да си говорим. Вижте каква реклама за не какъв да е, за лицензиран КУР за масажист ми изкача у бг мамата 😂.

Само аз ли мисля, че думите на Сашка към Дениз, че имала добри очи ли беше, е признак на слабост и страх от нея. Подмазвайки й се, се надява Дениз повече да не я напада.

# 1 013
Не съм изчела дотук.
Но да кажа, че схванах защо Александра не я търпят. Те са на една вълна и ниво, Сашка пък решила да им *преподава* или *проповядва* , без да ги пита готови ли са за това, искат ли изобщо нейните проповеди. Не че Сашка е голям капацитет или че много се е изучила, че много е прочела, но покрай следването и хипнотерапията курса е позакачила някои фрази и прозрения, оттам реши на неподходящите хора да ги натрапва с гордо вдигната челюст.
Е, ми, ако беше умна, щеше да се съобрази къде и сред кои се намира, така става досадна и смешна за аудиторията от *ергенки*.

ПП
Да, не беше точно страх,а желание да се покаже и впише като благородна и великодушна в групата на Дениз и Питоня, да покаже, че *по-умната прави първа крачка към сдобряване*, обаче на мен не ми направи добро впечатление този сашкин психологически и стратегически ход. Не така се прави, не се свиват платна с подмазване.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 08:17 от *Камея

# 1 014
  • София
В ПРОМОTO  показаха, поредният скандал който се развихря след раздаването на РОЗИТЕ  
Само Дениз липсва, но може и всички да са взели рози, просто ТЯ, да не присъства в този момент.

Това което обаче се загатва и трябва да ни държи в напрежение, е ДАЛИ Алекс ще се върже
на думите на РУСКОТО ЗЛО  
и да си върне РОЗАТА
.

Скандала, е заради някакви карти на Александра и нарисуван символ на ръката й.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 08:54 от Mari_Mar

# 1 015
Александра докато мълчеше последните епизоди, в санаториума цареше мир и поносимост. Да си беше останало така. Ама тя реши, че я приеха и че може да обърне палачинката. Да, ама не. Като не  я харесват, не я харесват. Това няма да се промени.
Блага ме напряга до крайта степен. С това прибелване на очите, молитви към началника, ред сълзи, два сополи, офффффф, по едно време и Виктор взе да гледа нагоре, смешна картинка. Беше ясно, че няма да си тръгне, но много ми се искаше.
ММ снощи го попитах коя би харесал от всичките. Дениз, моля ви се. Да, добре изглеждаше снощи на вечеринката, ама с банския, опънат все едно до ушите, беше като карикатура. Направо ме беше срам да я гледам.

# 1 016
Тея моми, ако вземат 10% лт това, което им говори Алекс, ще си пооправят животите и акъла.

Я пак? Александра и подреден живот, па и да предава опит на другите?
Това ми напомня за онези американски и не само, лектори, които никога в живота си не са изградили и респективно нямат работещ бизнес, но за сметка на това имат цяла серия от книги, как да осъществиш своите успешни бизнес идеи.

# 1 017
Сашка още не е психолог. Явно е завършила някакъв курс, а в университета е в началото. Аз не съм особен капацитет, защото съм учила психология само една година, и то в частта на патологията, но тази хипнотерапия, която Александра практикува, ми се струва доста съмнителна. Дори Фройд се е отказал от хипнозата като неефективен метод за лечение. По- скоро ми се струва, че Кака Сашка залита в някакви имагинерни, шарлатански практики, които нямат нищо общо с науката. Очевидно, че другите кляфки се дразнят от това, че тя иска да ги "просветлява".

# 1 018
Добро утро и Светли празници🍀

Пастор Сашка дразни с наставленията  и древните тайнства взети от Царичина.
Така се вживява и убеждава. И аз не обичам ежедневни наставления.
Тези духовни церемонии сега са много актуалти, но не бива да се натрапват.
Пази си ги за себе си Учительо Йода.

# 1 019
  • SF
Да правим разлика между завършил психология, психолог, психотерапевт и психиатър. Не всеки от тях може да бъде лекар и да лекува психични проблеми.
След НСА, съвсем спокойно може да се запише една магистратура по психология. Щото магистър по таекуондо някак не върви. Психология звучи най-лесно и най-интересно. А и е доста сладурско да си имаш една диплома, не за да практикуваш, а за да претендираш.
Почти не познавам спортист, масажист, манекенка, инфлуенсърка, които да не са инфлуенсвани от идеята да завършат набързо една психология.
Може и онлайн.
Дипломата после не става за нищо. Но в кол център, където искат висше образование, върши работа.
Значи една езикова гимназия, после нещо в Нов Български, накрая магистратура по психология, кол център с 3000 лева заплата - ето го достатъчното, за да ги наричаме успешни и престижни психолози, които вечерят суши и салати с приятелки... Не знаят коя е столицата на Турция (не е ИстаМбул), но пък философстват на теми мироглед, светоусещане, самочувствие, раздават се съвети, решават се чужди проблеми. Докато хапват.
Те не се хранят, не ядат. Те хапват.

Общи условия

Активация на акаунт