Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 884
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Тоя пък, Петър по-голям пич от Виктор друг път 😂😂😂😂😂

# 106
А онзи Петър, пишман пилотът, е голям бастун.
Със сигурност е по-голям пич от пластмасовият Виктор. Ако си гледала Фермата, много по-добре се държа със жените, около себе си, плюс физическа подкрепа за много задачи.
А и тука в Ергенът са в няква утопична среда и пак конфликти, а оттам при скотските условия, се обелват характерите на максимум.

Аз го гледах много внимателно него сезон, че даже може би твърде внимателно, защото вече ме беше приковала бременността. Въпросният Петър ми направи много лошо впечатление на селски арогантен хитрец. Позарибява се с разни мадами вътре, после след шоОто тръгна с най-голямото долнище. После скъсаха и най-демонстративно си изтриха всички снимки. Никак не се стараеше вътре да се покаже като галантен възпитан.
А относно фермата в последните години: все по-малко скотски условия и все повече кошници от Лидл и интрижки тип бъг брадър

# 107
  • Terra incognita
Явно сме гледали различни предавания.
Петърчо е голям, надменен сноб и се държи ужасно с жените. Мен, лично, ме отврати и никога не бих се бутала да го "печеля".
А онзи Петър, пишман пилотът, е голям бастун.
Със сигурност е по-голям пич от пластмасовият Виктор. Ако си гледала Фермата, много по-добре се държа със жените, около себе си, плюс физическа подкрепа за много задачи.
А и тука в Ергенът са в няква утопична среда и пак конфликти, а оттам при скотските условия, се обелват характерите на максимум.

# 108
Тези клявки в сегашния сезон заслужават точно някой като Петър. Самовлюбен и глупав като тях.
Аз ако съм на Виктор ще се обидя на продукцията за подбора от жени, който ми е направила. Тези момичета са под нивото му.

# 109
Виктор според мен пуска сълза като гледа епизодите 😂 И нищо изненадващо няма за мен, че не е бил на снощната сбирка. Някак си не върви 2 месеца да се спучваш от любезност към тотални дебили и накрая да отидеш да подкрепиш селянка, която такива думи раздаваше в ефир. А па ако ще и да я следва в ИГ….
Иска ми се да прави наистина лайфове и да коментира излъчваните епизоди. Част от картинката я е видял още там на място, обаче доста детайли според мен сега му се разкриват

# 110
А какво значение има кой ще е следващия Ерген? Ако е пак един статист?

# 111
Ето го видеото на Алекс за гримовете и парфюмите
Eто тук обсъждат Венете и въпросното напикаване (кактко и други неща)

# 112
Ако Викторчо има свестен ПиАр определено досега да са го посъветвали да почне да се дистанцира от ергенките.

Как да няма значение кой ще е ергенът, аз само заради него гледам, иначе интригите и диалогът не си заслужават времето. То и съдържнието се изчерпа още преди два епизода, и стигнахме да коментираме чужди коментари от ютюба Rolling Eyes Горното видео си е ЕЖК.

# 113
Е няма кой да потвърди официално такова инфо. Или да покаже доказателства ли? Напикан чаршаф. Александра сама каза, че много неща, които не са се случвали не са излъчени. От няколко източника излезе това инфо за Венета. Мен лично не ме учудва да е вярно. Кой знае колко пияна е била.

# 114
Ако Викторчо има свестен ПиАр определено досега да са го посъветвали да почне да се дистанцира от ергенките.

Как да няма значение кой ще е ергенът, аз само заради него гледам, иначе интригите и диалогът не си заслужават времето. То и съдържнието се изчерпа още преди два епизода, и стигнахме да коментираме чужди коментари от ютюба Rolling Eyes Горното видео си е ЕЖК.

Приятен мъж е, но не е мой тип. ММ пък мисли, че го харесвам и за това гледам "тъпото", според него, шоу. Всеки с проблемите си! Sweat Smile Sweat Smile

# 115
  • Terra incognita
На тези вътре вярно им трябва някой простак като Петър, та да им намести чакрите. Шанел ли? Ролекс ли?
Поне нямаше да откаже на Гергана и Блага и би ги опрашил в храстите.

# 116
На ММ 300 пъти до тука му обясних, че Виктор не е мой тип мъж и не го харесвам като “иска ми се такъв да ми е гадже”. Сякаш взе да разбира 😂
Обаче и двамата не можем да му отречем някои качества: търпение, сдържаност. Даже последък има разни хитри коментари.
Важно ми е кой ще е следващият ергенин, защото кастингът на моми едва ли ще се подобри и ако вкарат и някой по-кибритлия момък и ще стане страшно. В момента “нивото” на благоприличие е го държи Витя с огромното си търпение и любезност Simple Smile На някои вечеринки му личи, че е изморен на животно, обаче проявява воля

# 117
Гледахме семейно "викторината". На въпроса за числата, които се делят на 1 и на себе си синковеца се включи:
- Трябваше да им зададат поясняващ въпрос - "също и дума, която описва една ваша обща черта Smirk
Тогава всички щяха да отговорят вярно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А Ергена си е важна фигура. Макар и да има твърд сценарий, все пак той също участва в задаване тона на конфликтите в ятото.
И на мен ми се иска един по-серт мъж да ги поразхвърля разните инфлуенсърки. Ясно е, че в БГ формат любов, отношения и мисъл няма да видим, ама поне зрелище да има.

# 118
Не знаех, че различното мнение е грешно за развитието на обществото, все си мислих, че развитието се дължи основно на различията, а не на еднообразието. Благодаря, ви. Много сте мили! Flowers Rose

# 119
  • Варна
На всички снимки от заведението един кабел ми вади очите Simple Smile
Заведението не е много instagrammable за снимки, трябваше повече да се постарае
И на мен този кабел ми боде очите Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт