Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 884
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
На Александра тези дънки и стоят ужасно

# 93
А Денизчето да влиза веднага във втори сезон 🤪 таман лика-прилика 🤣

# 94
Има да го чакат Илхан Шен за Ергенин в български формат. В момента е на гребена на вълната в Турция със сериала в който участва. Там аудиторията е несравнима, парите и славата също. Отделно един успешен проект може да му донесе международна фен база. Техен актьор(Керем Бюрсин) заради световната популярност на сапунката, в която се снима, миналата седмица беше личен гост на Антонио Бандерас в Малага.
Като му загледах снимките на Пешо Фермера - доста вероятно ми се струва да го навият на стрес и излагация за жълти стотинки.

# 95
Няма смисъл да поствате рекламата на ресторанта тук. Рекламата е забранена, но дори и да не беше, не бих си и помислила да отида на това място.

# 96
На. живото видях, че бяха:
Дениз 😃
Благовеста
Людмила
Виктория
Теодора
Венета
Марта
Габриела
Весела
Може и други, но не си спомням

# 97
Е, то цвета на .....да не казвам какво.... се е събрал 🙄

# 98
  • Terra incognita
Кой ще се яви за ромска булка на Меди? 🥴
А онзи Петър, пишман пилотът, е голям бастун.

# 99
По това, което сте качвали тук от соц. Медии, аз никъде не съм виждала Витьо от общите им събирания. Може и да греша, не съм последователна в отварянето на линкове. Това го пиша, т.к. имаше чуденка защо не е в ресторанта на Дениз.

А в кой лайв Александра казва това с гримовете?

# 100
На. живото видях, че бяха:
Дениз 😃
Благовеста
Людмила
Виктория
Теодора
Венета
Марта
Габриела
Весела
Може и други, но не си спомням
Карина,Зорница и малкото Вики бяха също.

# 101
При това положение, не смея да твърдя, че Виктор не е с никоя от тях, но със сигурност няма да е с Дениз.

# 102
На снимката момичетата са като изрисувани кукли и си личи ужасно. Но защо трябва да е така, питам аз?
За да изглеждат добре в Инста, където имат хиляди последователки, за съжаление все жени и нито един мераклия ерген Satisfied Просто не осъзнават, че да бъдеш продукт и да бъдеш гадже са различни неща.

# 103
По това, което сте качвали тук от соц. Медии, аз никъде не съм виждала Витьо от общите им събирания. Може и да греша, не съм последователна в отварянето на линкове. Това го пиша, т.к. имаше чуденка защо не е в ресторанта на Дениз.
На "премиерата на книгата" на Елвира се е мернал за някоя и друга минута.
Напоследък е интересно поведението му в социалните мрежи.
Преди, дори и да не се включваше много, все подхвърляше нещо. Я за Марта, я за поезията, която хора посвещават на други хора, я за ситуациите в които си хващаш....... себе си и изчезваш, я за Блага. И изведнъж всичко спря.
Или новите му занимания изземат цялото му време, или се опитва да не се асоциира с този проект в повече от крайно необходимото (единствено излъчванията на епизодите)- тотален контрапункт на женската част на каста, които материализират всяка своя дума и постъпка в сторита, лайвове и всичко от този род.

# 104
А онзи Петър, пишман пилотът, е голям бастун.
Със сигурност е по-голям пич от пластмасовият Виктор. Ако си гледала Фермата, много по-добре се държа със жените, около себе си, плюс физическа подкрепа за много задачи.
А и тука в Ергенът са в няква утопична среда и пак конфликти, а оттам при скотските условия, се обелват характерите на максимум.

Общи условия

Активация на акаунт