Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 865
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 75
Нормално е до някаква степен. Но не всяка втора дума да ти е за бившия и то все някакви препратки към негови романтични жестове към теб. Разбирам, че прави по-добро впечатление да говориш за бившите с хубаво, ама тя прекалява. Мисля, че проблемът й е именно това, което казваш Happy, че тя всъщност почти няма минало като възрастна несвързано с бившия, а и няма някакъв забележителен самостоятелен живот. Съответно няма за какво друго да говори.

# 76

Ето тези вече би трябвало да са от *разгара на вечерта*.
Скрит текст:

Бе, друго си е на 5-6 питиета.
КраРицата се е докарала като Елза.
Скрит текст:

# 77
На тази снимка от откриването колко милиона филтри са си сложили Grinning те са направо като анимации.

Марта до една година ще се върне при бившия. Като отиде 10 пъти на дискотека и пробва 2-3 млади любовника, бързо ще преосмисли кое е важно. Не знам обаче бившие дали ще я вземе.

# 78
  • Най-красивата страна
На мястото на Виктор щях да избягам с писъци.

# 79
Марта може и да иска, но може и бившият ѝ да ѝ е намерил вече заместничка.
Дет' се вика, мястото няма да стои все овакантено.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:27 от geri1919

# 80
Абе, гледам ги на тези снимки "топаджийките" и не знам аз ли съм с мръсно подсъзнание, ама на всичките ми изглеждат застанали като на прелюдия към лесбийска фотосесия. Много разкрачени, навряни една в друга, крака между крака, СиСа до СиСа. То вярно, че половината от тях са компаньонки и плеймейтки, ама все пак са на ХоРеМаг-а. А пък на въпросния етаблисмон търсих някакви снимки да вида интерьорчиту и нищо не намирам. Тоя хотел няма ли стаи за показ? Викам, както са се накрачили там до цъфналото дръво, що не вземат да се фото-сеснат на леглата в стаите. Ще бъде много фън, особено за онли феновете. Муахахах Sweat Smile

# 81
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
И според мен Виктор която и да е избрал, не е с нея. Като го гледам на интервютата не изглежда влюбен мъж във връзка. Предполагам е избрал Александра, но не са заедно. Не си отива с никоя, така го виждам аз. Но ще видим Flowers Rose

# 82
на топаджийката не и е добар балгарзкия явно. пише се тираджийки

# 83
В последното си видео Розмари казва, че Ния-Косара е зодия Риби.

# 84
На мястото на Виктор щях да избягам с писъци.
Може и на него да му се е искало, ама едно на ръка е договор, второ на ръка изглежда много отговорен и дисциплиниран в заниманията си, дали навик от спорта, дали просто характер.
На мен пък ми е интересно да наблюдавам развитието на образа му. Фразата "много мило", която го изкарваше от всяка неловка или неудобна ситуация, рязко изчезна след случката с банския. Последно я чухме на срещата с Дениз и то от самата нея, а не от него.
Или му писна, или се поумори, или ги поопозна достатъчно, за да е по-уверен в действията си спрямо всяка от тях. Последните няколко епизода го виждаме различен. Не, че пак не е мил и внимателен, но е различен.
Голям кеф ми е да му наблюдавам скептичния поглед или усмивка.
Като започнем със секването на набезите на Гергана и връщането ѝ при стадото: "Като си вече доволна, дай ръка и хайде при останалите", продължаваме с директната конфронтация спрямо Марта, нейното писмо и изясняване на ситуацията. Следват пързалките, по които пуска Капитонова вече втора-трета среща. Дори и най-последната му покана към Александра. Подава уверено ръка и: "Наум след малко ще дойде. Идваш ли с мен?" . Няма го онова "Би ли дошла?", "Може ли да дойдеш?" и прочее.
Само онези разговори за чувства наляво и надясно ми идва в повече, но това вече го коментирах.

Абе, гледам ги на тези снимки "топаджийките" и не знам аз ли съм с мръсно подсъзнание, ама на всичките ми изглеждат застанали като на прелюдия към лесбийска фотосесия.
И аз подобни неща си мислех, но го виждах по-скоро като заснемане на реклама за предлагане на удоволствията описвани от Дениз - там по трима и т.н.

# 85
В един жълтурски сайт ,чета кои са "претендентите" за новия сезон на предаването.Меди фолк певеца и Петър пилота от Фермата и те там.

# 86
Току що четох, че Дениз е отворила ресторанта и само Александра и Виктор не са били. Жокер за победителката или умишлено заблуждение?

# 87
Петър пилотЪТ ММ го предложи за следващ ергенин 😂 Ако е той, ще плачем по Витя. Пешката никак не направи впечатление на възпитан джентълмен. Да не говорим, че е доста по нарцистичен в държанието си

# 88
Току що четох, че Дениз е отворила ресторанта и само Александра и Виктор не са били. Жокер за победителката или умишлено заблуждение?
Жълтурите, като ги мързи да проверят, поне да бяха преписали от форума. Освен тези двамата, на събието не се виждат нито Ева, нито Гергана, нито Радостина, нито Теодора. А последната им е дружка.

# 89
Не са в добри отношения с Александра , доста ясно ясно се вижда. Теодора  е била.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 12:50 от Candy_girl

Общи условия

Активация на акаунт