Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 859
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 60
Горещи благодарности на Esmee за новата тема.
Плюс цял букет от рози Simple Smile

РестораНа на Марула е същия кич като нея самата. На мен точно Марта никак не ми харесва на снимките. Не ми харесва и това, че ръцете й са ужасно хилави. Особено, когато има татуси по ръцете, не ми допада да са нито сланинести, нито мършави като нейните.
А Капитонова защо не е удостоила с присъствието си заведението на приятелката си? Или не й е на нивото?
Точно, мислех си, че само на мен Марта не ми харесва. Слаби ръце, с татуси, много се натрапва това.

# 61
И на мен не ми харесват татусите на Марта. Не ѝ отиват на цялостното излъчване.

# 62
Скрит текст:
Горещи благодарности на Esmee за новата тема.
Плюс цял букет от рози Simple Smile

РестораНа на Марула е същия кич като нея самата. На мен точно Марта никак не ми харесва на снимките. Не ми харесва и това, че ръцете й са ужасно хилави. Особено, когато има татуси по ръцете, не ми допада да са нито сланинести, нито мършави като нейните.
А Капитонова защо не е удостоила с присъствието си заведението на приятелката си? Или не й е на нивото?
Точно, мислех си, че само на мен Марта не ми харесва. Слаби ръце, с татуси, много се натрапва това.

И аз не харесвам Марта. За кратко се бях заблудила в началото. При мен не е конкретно заради визията. Не харесвам флегматични хора, без живец в тях. Марта постоянно изглежда отегчена и полузаспала. За мен красотота е преди всичко излъчване, а при Марта не откривам излъчване.

# 63
Хайде, здравейте и от мен! Hug
Следя темите отскоро и искрено се забавлявам с голяма част от коментарите.

Не знам откъде да започна. Изгледах частта от лайфа на Александра и останах потресена. Въпреки че не беше нещо абсолютно неочаквано. Вече нищо не би ме изумило. То не бяха признания на девственици, подмятане на гащи в ефир, пиянски изцепки... Друг е въпросът обаче. Какво е задържало Алекс в предаването след цялото това унижение от страна и на змиите вътре, и на продукцията? Сори, ама нито слава, нито безплатна почивка в Турция, нито Виктор могат да ме поблазнят толкова, че да търпя подобно отношение.

Аз също гледах Виктор в "Търси се" и ми хареса. Беше искрен.
И в майка му, и в баща има някаква студенина. По разказите на Виктор, добивам представа, че вероятно са били сравнително изискващи и строги родители. Несъмнено това е изиграло роля в сформирането на характера на Виктор.

Ето и от мен един фотос от снощното  луксозно събитие. Споделен от всеобщата любимка Виктория КаПитонова.
Скрит текст:
Чудни! Stuck Out Tongue Winking Eye
А описанието е "черешката на тортата".
Скрит текст:

# 64
  • Terra incognita
Марта върви в комплект с бившия. Който я вземе, взима и него. Ще бъдат едно модерно семейство. Завалията ще трябва постоянно да слуша хвалебствия по адрес на другия и ще трябва да се опитва да надскача летвата.
Букет за чрд?
- Ами, да, хубав е, мерси. Ако знаеш, пък, бившия какви ми подаряваше! Ееей толква огромни.

# 65

@ За Прокси и дамите в края на предходната тема

Скрит текст:
Навремето ни държаха "на бром" Sweat Smile...бяхме невинни на тема секс, който беше табу за социалистическото общество. Прокси, аз съм огромен киноман. Гледам всякакви филми, но продължавам да твърдя, че филмите рядко могат да надминат книгите. Отнесени от вихъра (с Кларк Гейбъл и Вивиан Лий) и Война и мир на Бондарчук са подобни опити и пак не мога да кажа, че филмът е по-добър от книгата, просто няма време, а и няма как във филма да се опишат всички чувства, всички усещания, които дава една книга. Стр. 21 от Кръстника, за която говорехме, как ще покажеш във филм упойващият тютюнев вкус на устните на Сони, например? А иначе, навремето имахме такива кодови названия, защото, както казах, еротичните сцени се изрязваха, като сцената на масата в Пощальонът винаги звъни два пъти с Джесика Ланг и Джак Никълсън. Тази сцена беше изрязана в българската "версия" на филма, та се налагаше да стоим по нощите, когато я пускаха по сръбската ТВ през 90-те...Wink

Така беше, Odillia. HugFlowers TulipFlowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Скрит текст:
Съгласявам се с теб за частта с *бромното възпитание *и  за мен си вече Одета повече, отколкото Одилия! Flowers Hibiscus Вие поне сте имали възможност със сръбска телевизия да запълните пропуските.
Иначе като песимистичен реалист също наблюдавам под лупа филмите, направени по книги.
Има разочарования, но има прекрасни попадения. Това https://www.cinefish.bg/Ne-marday-Dont-Move-id1680.html е една припокрита напълно от филма творба. Нито като книга, нито като лента можеш да откъснеш очи от написано/показано.
*Английският пациент*......безброй още. Но излизаме от темата.
А иначе като в една глупава реклама по твтата, на която краят е *..приятели са, разбират се..*, говорим на един и същ език с теб. Приятно е.Flowers Rose

Нямам инстаграм и следя преразказите по снимки тук.
Влязоха в  публичното пространство девойките и май все повече ще се вихрят, и ще падат прожекторите върху тях. И ще осребряват неудобствата от пребиваването в санаториума.

# 66
  • Разпиляна във въображението
Тази в дясно коя е?

# 67
На всички снимки от заведението един кабел ми вади очите Simple Smile
Заведението не е много instagrammable за снимки, трябваше повече да се постарае

# 68

Венетка.
И аз не я познах първоначално. Може би снимката е направена още в самото начало.
Ето тези вече би трябвало да са от *разгара на вечерта*.
Скрит текст:

Бе, друго си е на 5-6 питиета.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:15 от M A D D Y

# 69
Ей на, още кабели опънати. Ами вехтее ми така ...знам, че съм лоша.

# 70
Скрит текст:
Хайде, здравейте и от мен! Hug
Следя темите отскоро и искрено се забавлявам с голяма част от коментарите.

Не знам откъде да започна. Изгледах частта от лайфа на Александра и останах потресена. Въпреки че не беше нещо абсолютно неочаквано. Вече нищо не би ме изумило. То не бяха признания на девственици, подмятане на гащи в ефир, пиянски изцепки... Друг е въпросът обаче. Какво е задържало Алекс в предаването след цялото това унижение от страна и на змиите вътре, и на продукцията? Сори, ама нито слава, нито безплатна почивка в Турция, нито Виктор могат да ме поблазнят толкова, че да търпя подобно отношение.

Аз също гледах Виктор в "Търси се" и ми хареса. Беше искрен.
И в майка му, и в баща има някаква студенина. По разказите на Виктор, добивам представа, че вероятно са били сравнително изискващи и строги родители. Несъмнено това е изиграло роля в сформирането на характера на Виктор.
Ето и от мен един фотос от снощното  луксозно събитие. Споделен от всеобщата любимка Виктория КаПитонова.
Скрит текст:
Чудни! Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
А описанието е "черешката на тортата".
Скрит текст:

На снимката момичетата са като изрисувани кукли и си личи ужасно. Но защо трябва да е така, питам аз?
Имаше един виц навремето:
Свали си деветте пласта грим, защото искам да целувам теб, а не Фармахим. Sweat Smile

Когато в семейството има три момчета, няма как родителите да не бъдат строги.

# 71
  • Terra incognita
А тази Полина Дишкова, която качва сторита, да не би да е сестра на Деница?

# 72
Марта върви в комплект с бившия. Който я вземе, взима и него. Ще бъдат едно модерно семейство. Завалията ще трябва постоянно да слуша хвалебствия по адрес на другия и ще трябва да се опитва да надскача летвата.
Букет за чрд?
- Ами, да, хубав е, мерси. Ако знаеш, пък, бившия какви ми подаряваше! Ееей толква огромни.
Между другото Виктор в Търси се като го попитаха поддържа ли топли отношения с жени от минали връзки, каза, че по-скоро не, защото на човека в новата връзка не би му било приятно още да се захласваш с бившия. По тази логика мисля, че Марта го е отблъснала с това постоянно каканижене за бившия си съпруг.

# 73
Марта нямаше да отблъсква с тези приказки, ако имаше нормален живот, поведение. Нормално е жена с голямо дете да говори за него, за баща му, разбира се. При нея просто друго няма...нищо. Нула. Поне един бутик да имаше...а то просто нищо.

# 74
  • Terra incognita
Че на кого би му станало приятно основна тема на първите срещи да е колко прекрасен/а е бившият/ та?
Това изобщо не го намирам за нормално. Ако толкова не можеш да си го избиеш от главата, не въеличай други хора в това.

Общи условия

Активация на акаунт