Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 005
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 495
Вие кви мечти имате? Ако не мечтаете за Ролекс,’начи нищо не разбирате У тоЯ живот

Ами аз искам къща, но мъжът ми и на това ме реже. Какво остава за Ролекс 😀 Оня ден го питах дали ще ми вземе чантата на Капитонова, дето бяхте публикували тук. И ми вика - “Ти имаш подобна за 70, яко ще се преебеш”😀

На Капитонова схемите наистина не действат, когато си влюбен. Прави сте. Ще й се случи и на нея и ще разбере.

# 496
“Имаш ли чувства … някъде?”
Чудя се, Блага прави ли се или е толкова “умна”?

# 497
Аз наистина не разбирам Карина чий го дири там. Как изобщо този пън е решил да влезе в тоя формат.

# 498
Блага освен за химия и пожари едва ли може да води някакви различни разговори. Виктор почва да се чуди какво да и отговори от скука.

# 499
На Ния-Косара все не ѝ върви. 🤣

# 500
Това шоу уби кариерата на Наум в телевизията.
Безличен, по-безличен, Наум

# 501
Сашка какво диша така театрално, като си стиска розичката? Joy И за следващия път има. И за по-следващия. Душичка.

# 502
Обаче усещате ли как с въпросите си Руската Матрьошка се подиграва на Блага и ня й се връзва...

Тази Руска Боа е безпардонна, свръх амбициозна и нагла...
Хитра, като умряла лисица... ама от Руските степи

# 503
  • Terra incognita
Гергана си тръгва

# 504
Може ли и трите останали вкупом да ги гони? Да хващат пътя и Карина и Блага и Гергана.

# 505
Всяка серия гоним Гергана и тя все остава.
Карина, Ния Косара?

# 506
Чудя се на Люса що продължава да ѝ дава рози, като нямат никаква, ама никаква интеракция от една камара време насам?

# 507
Защото продукцията ще изгуби най-колоритния си, кривящ се коментатор.

# 508
Дано да е Карина и без това не е много активна

# 509
  • София
Скучна серия. Приказват глупости общо-взето с Виктория с правилните въпроси и правилните отговори.

Общи условия

Активация на акаунт