Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 033
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 480
Бях гризнала дървото с една такава маймуна от руския етнос преди години покрай сина ми, та съм била в точно такъв екшън. Нищо не ме изненадва от Виката. Всеки ден благодаря на Господ, че всичко се размина, хукна след една мутра с Бентли.

# 481
С Тази рокля с налепени текстилни цветни пеперуди се подиграват.
Аз бих отказала да я облека 🤷‍♀️

# 482
На Блажито му потънаха гемиите. Ядосва се на Виктория, а не на Виктор, че ги говори едни и същи на всички. Don't hate the player, hate the game. Едно единствено нещо харесвам в Питона и това е, че се опитва да накара Виктор да я печели, а не тя да му се вре. А Блага е на другия полюс - готова е по корем да се влачи, бъбрек да му даде, само и само да избере нея.

# 483
Обаче е толкова забавно. Горкото рускинче, само часовници му в главата. То е ясно, че на Виктор му трябва жена със заплата. Хубава заплата, а не тия кифльоци меркантилни. Обаче такива жени в тоя формат няма да намери. Евентуално баба му Денка, ама и нейната заплата не е кой знае какво, все пак не ходи да рови по реакторите.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 08:59 от Iseis

# 484
Вие кви мечти имате? Ако не мечтаете за Ролекс,’начи нищо не разбирате У тоЯ живот

# 485
  • Terra incognita
Връзката, любовта, химията- това е взаимност. Не му се вре, защото не го иска. Защото не е искрена. Защото играе. Позьорка е. Когато харесваш някого, химията е по- силна. Имаш нужда от близостта с него. И пет пари не даваш за някакви игрички и пози. Просто искаш този човек близо до себе си.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:50 от VickyTaylor

# 486
Ходещият секс какво ли е намислила

# 487
Вие кви мечти имате? Ако не мечтаете за Ролекс,’начи нищо не разбирате У тоЯ живот

Ами да, има ми нещо 😜 никога не съм се сещала за подарък-часовник, пък бил той и Ролекс. Пак не съм в час

# 488
  • Terra incognita
Ходещият секс какво ли е намислила
Да стане легнАл секЦ. Гледа, че губи позиции и вади тежката артилерия

# 489
Колко трябва да е пуст животът ти, ако най-голяматата ти мечта е да ти подарят Ролекс ... Flushed Потрес.

# 490
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Блажка - "аз бариери няма да си сложа". Щях да се изненадам ако беше обратното. Горката мисли, че само с това става и е достатъчно да привлече и задържи един по-свестен мъж.

# 491
Викат и Марта- най-добрата приятелка на Виктор

# 492
Я, дадоха Ния-Косара в кадър. Залагам, че тя ще спечели Joy

# 493
Явно Виктор е имал пак момент на спонтанност и е боднал някоя "дамичка" там

# 494
Много скучен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт