Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 069
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 465
Няма ли вариант да й даде магарешки бодил на края на срещата и да си ходи.

Редактирам се, че да не са през пост мои:

Нашата от езиците на любовта само подаръците запомнила…

# 466
Тая среща прилича на интервю за работа.

# 467
Тая среща прилича на интервю за работа.

С блиц въпроси..

# 468
  • Terra incognita
Ей ся Виктор ще направи нещо лудо, ще си продаде бъбрека, за да зарадва Виктория с мечтания подарък.
Що за малоумия? Щял да направи и невъзможното. Колко мъже могат да си позеилят да купят Ролекс на някаква си там, просто ей така?

# 469
40 минути тъпня... Като всяка друга жена обичала подаръци наш'та. 🤦‍♀️ Маслоу и по-русски е Маслоу, така че няма оправдание този път.

# 470
Краката и са като диреци, глезена е ужас - малко да позлобея 😈

# 471
Пирамидата на Маслоу е пирамида на лукса… Така да знаете 🤣🤣🤣🤣🤣

Пирамида на нуждите каза тя.
Чудя се голямата нужда на кое стъпало е Joy

На същото като лукса Simple Smile

# 472
Виката се сепна като чу, че Ергенчо ще я целува. Веднага се огледа накъде да бяга. 🤣

# 473
Е, тя сепак поне ще го оцени 😁
Оф, не тая, не, не.
А Блага милата е като леличка, с кръгли, отпуснато лице... На 31..

# 474
Омг, най-лудата ти мечта да е часовник ..  за такъв човек ми е мъчно, честно. Това мечта ли е? Супер ограничено мислене, скучен човек, без стремежи и въображение, само пари и вещи..

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:53 от NoraSimeonova

# 475
  • Мюнхен
Момичета, идея за drinking game: по един шот всеки път, когато чуем словосъчетанието "романтична среща". Ще сме по-фиркани от Гергана миналата седмица.

# 476
Ох, кой ги гримира тези момичета?!? Flushed

# 477
Виктор се чудил откъде да започне, ако трябва са й купи часовник. Еми от една песничка, популярна в тикток - “Toxic person. Walk the other way”

# 478
  • Враца
На мен ми се стори, че искането за Ролекса беше насочено към някой извън предаването.

# 479
Омг, най-лудата ти мечта да е часовник ..  за такъв човек ми е мъчно, честно. Това мечта ли е? Супер ограничено мислене, слъчен човек, без стремежи и въображебуе, само пари и вещи..

Нали? Абсолютна скука.
Един мъж щял да направи невъзможното за да зарадва с Ролекс. Тая има ли идея, че има ролекси по-скъпи от апартамент? Колко време трябва да пести един нормален човек, за да купи ролекс?

Общи условия

Активация на акаунт