Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 076
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 450
Брех, размислите на  Блага ме изненадаха приятно, а на другата страна си е Денизата, тя си иска чичко паричко да и подарява разни вещи, щото пък после всяка от тях си върви по 5 лв на пазара, нищо, че е по интернет, баш битак си е Wink

# 451
  • София
Ох, писна ми с тази Виктория вече.🙄

# 452
Нищо лошо няма в това да иска подаръци, при нея отблъскващото е, че ги иска само за да показва някакво "ниво" и да превъзхожда останалите. Тя не казва "харесала съм този часовник, в мой стил е" или "искам тези обеци, защото ще ми отиват на еди-коя си гривна", а казва "искам Ролекс" щото е чула, че тази марка са скъпи (за мен има дааалеч по-така марки в стил "тих лукс", а не откровена фукня и кич) или чанта Шанел ама точно определена (която чула, че била задължителен елемент в гардероба на богатите), а не щото конкретната чанта й харесва. Аз обожавам да получавам подаръци, особено когато са от мъж, и виждам, че той се е постарал - вложени са мисъл, послание и внимание и не смятам, че това ме прави материалистка, но при рускинчето начина на разсъждаване е съвсем друг. Да не говорим колко не си пада по Виктор и как седи все на 10 метра от него.

# 453
И тук съм на едно мнение с Виктория - щастието не е в парите, но не е и в тяхната липса. Предпочитам да ги има. Само те няма да ме накарат да се влюбя, но да - хубаво е да ги има.

# 454
Пирамидата на Маслоу е пирамида на лукса… Така да знаете 🤣🤣🤣🤣🤣

# 455
Тая Виктория как ме дразни…. Не била приемала оправдания, че човек може да няма пари. Тя какво прави за да изкарва пари, върти се с чичко паричковци, това ли е нейната работа?

Пирамидата на Маслоу била пирамида на лукса.. направо ме разби.

# 456
АХАХАХА! Виктория е учила икономика, но не помни пирамидата на кой е (Маслоу) и смята, че води от битовизмите до лукса !?  (всъщност на върха са духовност, самоусъвършенстване и др. невеществени неща)Това момиче е като гротеска на меркантилността

# 457
И аз това щях да напиша - горкото учило маркетинг, името на Маслоу забравило.

# 458
  • София

Разбрала-недоразбрала, направо блесна тук. 😀

# 459
Хахахха тав Виктория съм сигурна, че сама не си вярва като говори 😁

# 460
  • Terra incognita
Започна да й трепери гласецът. На някои въпроси гледаше в земята и отбягваше всячески неговия. Лъже и не е искрена.

# 461

Пирамида на нуждите каза тя.
Чудя се голямата нужда на кое стъпало е Joy

# 462
Витя иска жената до него да работи Joy май само аеца има работа. Joy

# 463
  • София
Каза, че най-отгоре е луксът…

# 464
Как лъже Вика - разходка ще те направи ли щастлива - "всичко ще ме направи щастлива" и гледа встрани

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:07 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт