Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 901
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 120
Карина върви към добре. Вместо да продължава да е сама със себе си,тъй вглъбена,тъй омиротворена,себеценяща и обичаща се,то тръгнА да се събира с най -големите долнища.
Ахахах направо ѝ повярвах колко духовна личност е. Освен,че не е добре,има тикове,не може да приказва нормално а и лъже като дърта циганка. Момичето,което няма интернет вкъщи,но  присъства в ИГ с кифленски филтрирани снимки. Момичето,което няма телевизор,но кандидатства за участие в тв шоО. Момичето,което обича да бъде само,но влиза в шоото с още един бюлюк моми да се бори за непознат ергенин.
Опааа,забравих,че обещах да не я коментирам 😂

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 15:52 от Viliiv

# 121
Я по-добре да направят предаването като това по Нетфликс - The Ultimatum: Marry or move on.

# 122
Instagram обзор:

Елвира. Дали това е нейният?
Скрит текст:

Александра се е отдала на спомени от миналото чрез разглеждане на снимки.
Скрит текст:
Сватбата на мама и татко

Бебето Александра с баща си

Александра в детската градина. " Освен по бтв се вижда, че съм плакала и друг път"

Като доказателство, че нямала пластични интервенции, Александра прилага тази снимка с прабаба си. Тук била на около 20-20и малко.

Разни
Скрит текст:

Виктор. Бил първи във фитнеса.
Скрит текст:

# 123
Абе, гледам ги на тези снимки "топаджийките" и не знам аз ли съм с мръсно подсъзнание, ама на всичките ми изглеждат застанали като на прелюдия към лесбийска фотосесия. Много разкрачени, навряни една в друга, крака между крака, СиСа до СиСа....

# 124
Клиентелата на заведението Scream

# 125
  • Берлин
А не заловихте ли вече как рожденикът е празнувал в петък? Странно тихо някак

# 126
https://m.novinite.bg/articles/216020/Eto-koj-shte-zameni-Viktor … na-Ergenat-SNIMKA Клюките кой ще е новият ерген започнаха. Спрягат и турчин с български корени.

# 127
Е, накарахте ме и аз да видя този нов ресторант на ергенката.
Ама много е класен, също като тях 😂

За тези които нямат инстаграм

# 128
А не заловихте ли вече как рожденикът е празнувал в петък? Странно тихо някак
От РД-то само толкова

# 129
Сладък е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
  • Terra incognita
Скромно, домашно. Без излишни шумни партита. В пъти е за предпочитане.

# 131
На снимките от рд изглежда доста по-прилично, отколкото в Ергенинът. Според мен си боядисва косата и е прекалил с черния цвят. А относно снимките и новото заведение: Блякс! Много срамни болести, събрани на едно място.

# 132
  • софия
„О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".
Цитатче от интернет

# 133
  • Terra incognita
СлучаЕност, плагиатство, един и същ интериорен дизайнер, или когато си поръчаш цъфнало дърво от Алиекспрес🤔🤔🤔🤔

# 134
Клюките кой ще е новият ерген започнаха. Спрягат и турчин с български корени.
И в Турция ли се излъчва предаването, че така продължават да ухажват тяхната публика Thinking Няма ли някой бивш канадец кандидат за ергенин? 😂
Приличат на реклама за диета, "преди" и "след".
Само за мен ли кройката дава илюзия за пълен памперс Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт