Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 907
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 135
„О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".
Цитатче от интернет

Забавно Simple Smile Но трябва да се смени цитатът на Пушкин, защото действително е негов и се губи ефектът всяка дума да е грешка  Simple Smile

# 136
Александра се е отдала на спомени от миналото чрез разглеждане на снимки.
Сватбата на мама и татко

Взела е от двамата - очите на баща си и брадичката и челюстта на майка си. Харесвам стари семейни снимки

# 137
Аз нещо не вярвам на Карина. Тя не спира да се вихри по купони, на снимките едвам я познах, то филъри, то муцки, а пък уж самодостатъчна си била, нямала тв, интернет....Хич не ми се връзва казаното от нея в реалито и това което показва след него по купоните.

# 138
„О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".
Цитатче от интернет

Забавно Simple Smile Но трябва да се смени цитатът на Пушкин, защото действително е негов и се губи ефектът всяка дума да е грешка  Simple Smile

Аз мисля, че е направена алюзия с жената, на която е посветено - Анна Керн, и оттам вече пришито към Анна Каренина.За някои може да изглеждат една и съща жена. Примерно Виктория едва ли прави разликата.

# 139
Аз нещо не вярвам на Карина. Тя не спира да се вихри по купони, на снимките едвам я познах, то филъри, то муцки, а пък уж самодостатъчна си била, нямала тв, интернет....Хич не ми се връзва казаното от нея в реалито и това което показва след него по купоните.

Направо по Вапцаров: В Ергена попадна на хора и стана човек Wink

# 140
Какъв е тоя кифладжийски ресторант..

# 141
„О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".
Цитатче от интернет

Забавно Simple Smile Но трябва да се смени цитатът на Пушкин, защото действително е негов и се губи ефектът всяка дума да е грешка  Simple Smile

Аз мисля, че е направена алюзия с жената, на която е посветено - Анна Керн, и оттам вече пришито към Анна Каренина.За някои може да изглеждат една и съща жена. Примерно Виктория едва ли прави разликата.

Хубава алюзия, не бях се сетила. Но за Капитонова е прекалено дълбока - тя реагира като във вица "Пушкин, Толстой - все тая, бъркам ги двата щата"

# 142
Някой имаше поръчка да се избръсне, че мустакът му приличал на ..... не помня на какво.

Явно поръчката е приета. Отново снима нещо.

https://www.instagram.com/p/CciMEkOoJew/

И ТОП МЕГА, УЛТРА, ГИГА ХИТЪТ на миналата вечер. Nature Sparkles
На участие на Бони са топзвездите от "Ергенът" Блага, Венета и Зори Джи, постигнали топа на кариерата си като балет на сцена при изпълнение на ромската опитна певица.

https://www.instagram.com/p/CcigGOHKPjm/

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:26 от geri1919

# 143
  • София
Цитатче от интернет

Бих вмъкнла „О, неразумний и юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“, изпъшкала Баба Илийца в “Под игото”, написано от Паисий Хилендарски, директно на връх Мусала в Стара планина, по време на Освобождението от Фашистко иго през 681 г., само две години преди Съединението, а Пушкин възкликнал: "Я вас любил: любовь еще быть может..."  в лирическата си ода “Анна Каренина".

# 144
  • Terra incognita
Аз ли нещо не съм в ред, но сезонът ми се струва неподходящ за отворени сандали и летни тоалети? Толкова ли няма облекла, адекватни за междинен сезон?

# 145
Аз ли нещо не съм в ред, но сезонът ми се струва неподходящ за отворени сандали и летни тоалети? Толкова ли няма облекла, адекватни за междинен сезон?
За тях явно важи мотото : От студ умри, гъзар бъди

# 146

И една обща от откриването. Снимката е от ФБ на цигуларката - https://www.facebook.com/TanyaStrings

# 147
  • Terra incognita
Тази цигуларка май беше на стимуланти.

# 148
Разнищили сте го вече ресторанта на Дениз, но да вмъкна и аз малко хейт със закъснение. Кабелите по ламперията, които са подразнили happy по-горе, наистина са трогателни. Едно такова мизерничко, уютно, като в квартално кръчме. Човек в къщата си не би оставил кабели по стените, какво остава в ресторант с претенции да е "фенси и куул". И с цигуларката нещо подобно. Много сме изискани  -  откриваме с електрическа цигулка,, но след първото питие си идваме на думата и сме върху масите и щракаме с пръсти под звуците на чалгата. Заяждам се и ако ми бяха симпатични, сигурно нямаше да ме подразни, обаче не са ми...

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 23:56 от Lemon Verbena

# 149
  • Terra incognita
А, много са изискани. Това уж трябва да се води балкански ресторант, обаче го оъкриваме с Ванеса Мей. И тук си представете кълченията на Люса, която казва : "логика? Липсва".

Общи условия

Активация на акаунт