Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 971
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 510
  • Terra incognita
Уогика? Няма!
Чудя се на Люса що продължава да ѝ дава рози, като нямат никаква, ама никаква интеракция от една камара време насам?

# 511
Много скучна тая серия и церемонията ми се струва абсолютен пълнеж, колкото да се събере час и половина ефирно време.

# 512
Този скучноват епизод сякаш са го смятали, че да се падне покрай празниците и спокойно да можеш да го пропуснеш.

# 513
Те напоследък са все по-скучни и безсмислени. Фаворитката е ясна и се чудят как да запълнят времето до финала.

# 514
  • София
И с роклите и токчетата по тези треви и калдаръми ходят като спънати коне - прегърбени, с чупки в коленете, наведени, държат някакви рокли, гледат си в краката.

# 515
Този скучноват епизод сякаш са го смятали, че да се падне покрай празниците и спокойно да можеш да го пропуснеш.
Точно същото си мислех и аз. Скучен епизод, но съм доволна, че едната статистка хваща пътя.

Допълвам се. Ще падна - Гергана казва "имах нужда от тази роза", Виктор им благодари за търпението, голям панаир.

# 516
Даже смъкнах кръвното. От скука Joy

# 517
Как познах бе, ще пусна едно тото.

# 518
  • Terra incognita
Карина от малкото, което показа, успя тотално да ме загуби и да ми стане неприятна. Добре, че вече няма да подпира дивана.

# 519
Тук беше моментът да не даде роза на Блага и да й обясни, че не иска да й дава фалшиви надежди. Блага може да е вякаква, но е влюбчива и се вижда, че е хлътнала и от тук нататък за нея не е съвсем игра. Нали беше джентълмен? Ами! Сега му се било паднало "да е спонтанен".

# 520
Поне промото за утре изглежда по-драматично (от целия днешен епизод).

# 521
За Карина никой ни рева, Алекс се напъна да направи тъжна физиономия и това беше. Браво на нея, влязла да види дали ще я удари гръм, без да си дава зор, не я, и си продължава независимото си житие 🙂

# 522
  • Мюнхен
Хубава работа, оплакахте се, че епизодът ви е скучен и утре пак се връща старата драма Александра vs. останалите. Интересно се очертава обаче, Виктор и Александра цветово съчетани и показват близост пред всички. Капитонова и Алекс сами в къщата.

# 523
Аз не вярвам Карина е била мълчащ като пукал статист през цялото време. Просто не са показвани контактите, които са имали с Виктор. Днес, например, показаха как Людмила и Виктор влизат заедно в къщата, но не показаха какво са си говорили в градината.

П. С. Къде се загуби сексът?! Май още е мираж.

# 524
Ако е истина последният спойлер ( не е в тази тема) , то Виктор ще излезе абсолютен мухъл. И е разбираемо защо изглеждаше така в Търси се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт