Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 963
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 525
Добре де, аз нещо не мога да разбера как си я представя Виктория тази победа без никаква физическа близост с Виктор. Ясно е, че не го харесва и не иска. Добре. Не я упреквам. Ама в същото време се изяжда от яд като види, че Виктор е близо или докосва Александра и е много далеч от пошло докосване. (както видяхме от промото за утре)
Та, как си представя да стигне до победата, след като дори при прегръдка с Викрот бяга като дявол от тамян?
Само с приказки от великата руска школа ли мисли да стане?

# 526
Ако е истина последният спойлер ( не е в тази тема) , то Виктор ще излезе абсолютен мухъл. И е разбираемо защо изглеждаше така в Търси се Simple Smile

Какъв спойлер? Който има желание, всичко може да ми спойлне на лични, с удоволствие ще прочета.

# 527
Ето и моят разбор за тазвечершния епизод.
Карина, която явно беше отишла да си изкара една приятна ваканция в Бодрум платена от шоуто, най-накрая си тръгна. Тя нямаше абсолютно нищо общо нито с ергена, нито с някой друг, просто използва възможността да си почине в чужбина, да я разкрасяват и да си гледа кефа.
Рускинята - тя всъщност има доста селско лице, представете си я без грим. Едно такова окръглено, селско личице. Иначе си е типично материално момиче, не получи роза, но мисля, че привлича Виктор. Смятам, че той е разочарован, защото няма да може да я има. Тя директно му даде да разбере, че е скъпа.
Блага как маза дебело филията, мале мале. За съжаление не мисля, че ергенчо я харесва особено. Тя просто е едно малко сладурче и това е.
Гледам, че другите вече се поусетиха за игрите на рускинчето.
Като цяло епизодът беше скучен. Естествено, че на Виктория няма да й хареса ден сред природата, тя си е градска мишка. Дай и на нея лукс и коктейли. Типична Кари Брадшоу от Сексът и градът.

# 528
Ако е истина последният спойлер ( не е в тази тема) , то Виктор ще излезе абсолютен мухъл. И е разбираемо защо изглеждаше така в Търси се Simple Smile

Какъв спойлер? Който има желание, всичко може да ми спойлне на лични, с удоволствие ще прочета.

Има отделна тема за спойлери, там от два различни източника се потвърждава едно и също. Аз също ги чета, защото все пак до последно не се знае дали са верни Simple Smile) даже така ми е по-интересно.

# 529

Има отделна тема за спойлери, там от два различни източника се потвърждава едно и също. Аз също ги чета, защото все пак до последно не се знае дали са верни Simple Smile) даже така ми е по-интересно.

Линк моля

# 530
За мен е шок, че за участничките беше шок, че Карина си тръгва. Всичките й 5 приказки в това шоу бяха да покаже, че няма чувства и не се интересува от любов.

Дано покани Гергана на среща. Ще ми е интересно да пообщуват, когато не е пияна.

# 531
Харесва ми Кари как се е облякла сега при Цитрунадата... стилна е

# 532
Харесва ми Кари как се е облякла сега при Цитрунадата... стилна е
на мен много ми хареса Деница на този коктейл. Бяха и населили грима с роклята.
За утре дано е Гери по реакцията на БлаШка 😂

# 533
  • Terra incognita
Ако е удобно, някой би ли ми пратил линк към въпросния спойлер на ЛС. Благодаря

# 534
Ако е удобно, някой би ли ми пратил линк към въпросния спойлер на ЛС. Благодаря
и на мен моля

# 535

Дано покани Гергана на среща. Ще ми е интересно да пообщуват, когато не е пияна.
  +1. На Гергана и светна, че шанса и клони към нула, така че ще се държи свободно и естествено, ще им се получи разговора

# 536
И аз, за спойлера! Моля.

# 537
Има тема в бг мама "спойлери от реалити предавания" Видях последния, но не ми вдъхва доверие.

# 538
Блага е на 6кг. разстояние от магазинерска лелка. Само толкова и трябват да позапълни това обло лице и снага до нещо овално и леко селско.

# 539
https://www.bg-mamma.com/?topic=1395233.180

Ето това е темата за най-любопитните. Последните 1-2 страници мисля се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт