Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 029
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Увеличих само дланта, да се вижда по-добре

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:48 от Mari_Mar

# 1 051
  • София
Гергана отговори на въпроси от елементарна обща култура. Това, че другите удариха и изкопаха дъното в това отношение не я прави кой знае колко умна. Ако търсенето е софт п*рно клипове, може би другият път ще пусне пълната версия. Иначе като фигура... беше хубава с белия бански изглеждаше в пъти по-добре от останалите.

# 1 052
  • София
Според мен Александра вече нарочно ги дразни. Знае какво ги вбесява и го прави. На мен, ако тези злобни глупачки ми чупят вещите и ме тормозят, ами сори, но ще ги направя луди. Достатъчно е да знаеш какво ги вбесява и после само ги пускаш по пързалката. За мен тя прави точно това.

Тя точно това се опитва да прави, обаче не й се получава. Няма психика за това. Дразни ги, но не успява после да поеме техния отговор под формата на обиди, злоба и жлъч, който се връща към нея. Гергана е в пъти по-добра от нея в това. Тя също много ги дразни, но понеже е твърде самоуверена и спокойна, успява наистина да им къса нервичките, без да им се връзва на глупостите после. И много добре знае кога да замълчи и кога да си пусне отровицата така, че да им скъса нервичките с финес. Типично по скорпионски го играе и много ми харесва. Иска ми се да я видя в пряк сблъсък с другия изявен скорпион в къщата - Капитонова.

# 1 053
В един такъв сблъсък залагам на Гергана. Виктория колкото и умно да го играе, не мисля че ще успее срещу себеподобен, но в пъти по-добър вариант.
Признавам си и аз харесвам вече Гергана. Пуснах си специално целият преден епизод от мин.седмица с викторината да изгледам за да видя как е говорила Гергана на момичетата.
Ами допада ми. Но не мисля че Виктор е за нея - просто двамата не ми седят хубаво до нея. Нея си я представям с един солиден мъж, който да я глези, да я радва и да я обгрижва. Защото е и красива и умна. А е умна по мои критерии, защото нарече викторината "обша култура".

# 1 054
  • Варна
Ох, чета, чета, не знам как забравите изцепките на Гергана. То не беше рев, че не я канят на срещи, то изнасилване на дърво, то пози и натискане, чак ергенинът се стресира. Каза кога е създадена първата българска държава и спечели любовта. За мен абсолютно всички са доста първосигнални или най-малко такива ни ги показват. Може да водят разговори за икономическата криза и Рафаел, но някак ме съмнява. От новия клип на Гергана с Ева и Елвира не само, че срам ме хвана, а направо сърцето ми се свива, че има хора и то не малко, които ще го харесат.
И аз се учудвам колко бързо се забрави колко професионално му се усукваше, досущ обръгнат ескорт и го лижеше по врата и всичките й изцепки.

На срещата беше обрана, нормална, но когато той връчи трендафила, видях старото й познато лице.

# 1 055
Като гледам как се коментират дупета и коремчета, остаряване и т.н на ергенките, се чудя какви манекенки сме се събрали тук 😜 Или сме сбъркали Ергенът с някой конкурс за красота?

Дениз на няколко пъти каза на Александра, че е стара и грозна. Има огромно самочувствие, а до момента освен когато е наистина добре гримирана и фризирана, в подходящана рокля не мисля, че има какво какво друго да покаже. Всъщност за мен Дениз е точно толкова красива колкото са добри стилистите й. Когато я показват без грим се чудя на кого/какво  ми прилича / ами на бял лист хартия. А

Всяка една от другите има поне една изразителна черта - нос, брадичка, очи.

Ние не сме перфектни, но и не говорим пред цяла България глупости.

# 1 056
Не съм и забравила натискането Simple Smile .Все още ме отвращава подобно поведение,но това не пречи за мен да е най-хубавата/лице и тяло/ в терариума.А и с най-много обща култура.Все пак има нещо на горния етаж,за разлика от всички останали.А другото е поведение...и всъщност се замислям дали не е пресилено режисирано от формата... На срещата се държа съвсем нормално.
Дениз има отвратително тяло в този бански и много целулит за нейната възраст.И на това отгоре се хвали с него и претендира за най-хубаво тяло и дупе-да си мечтае.. останалите са слаби да-но не са с хубави фигури и определено са се позакръглили от началото.
За възрастта си и за все пак раждала жена Марта бива/макар,че вчера точно беше зле/.Останалите ще се дропнат на нейните години и с деца..те от сега са отпуснати и си личи ,че не спортуват,а просто са слаби,но това за следващите години не стига.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:36 от reninel

# 1 057
Здравейте  в чужбина съм и гледам предаването на различни платформи. Интересно ми е развитието в поведението на участничките и дали моите фаворитки ще бъдат такива до края. Вчера не можах да разбера защо Виктория се нарече маман пред Благовеста и то два пъти. Поне на мене ми е познат в друг смисъл.   По нататък ергенът в разговор с Гери беше изненадан от това, че е имало конфликт при дамите. Още повече, че самият той съдейства за това и като че ли се наслаждава. Не случайно бяха оставени Саша и Виктория.
По отношение на професията психолог съм категорична, че това е голяма празнина в България.  Всички професии свързани със здравето, дори психичното трябва да бъдат законово регулирани и да подлежат на регистриране и проверки. Колко хора в момента имат проблеми с изолацията по време и след пандемията, самотата по време на празници,   загуба на близък, загуба на близък.

# 1 058
  • София
А знае ли се какво образование е учила преди? На 34 хората отдавна са завършили и са натрупали трудов стаж. И ако наистина пише "деЦки", явно не държат много на грамотността. 😀
Да не сме толкова критични. 😀 Каквото и да е учила, каквото и да учи занапред по-грамотна и умна няма да стане. Липсва базовото ниво на първите 10 години. Без здрави основи въздушни кули строи.

Това как го установи? Хората с времето, ако искат, могат да се ограмотят и да се развият интелектуално. Образованието и интелектуалното израстване не е задължително да спрат със завършване на университета. Много хора развиват общата си култура през целия си живот. И не говоря само за Сашка - Блага, Капитонова и сие също могат да понаучат доста неща след тази излагация, кояго показаха в предаването. Всичко, обаче е въпрос на желание да отделят от свободното си време и да го инвестират в собственото си развитие.

п.п. Някой знае ли какво е учила или все още учи Капитонова в американския университет?

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:23 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 059
  • SF
По нататък ергенът в разговор с Гери беше изненадан от това, че е имало конфликт при дамите. Още повече, че самият той съдейства за това и като че ли се наслаждава. Не случайно бяха оставени Саша и Виктория.

Да, да, бил е изненадан!
Той най-много се интересува от скандалите. По препоръка на продукцията, част от тези скандали се създават изкуствено. Момичетата са във война, в люта битка за сърцето на Ерген Деда, Червен Деда, ей така, па така... Накривил е калпачето...
Не им трябвват 20 приятелки, които се подкрепят за всяка една френска целувка, радват се и се прегръщат, разказват си за магазини и приятели, коя какво зайче, кученце си има, как дава лапичка... Не им трябват 21 безразлични момичета, които по цял ден спят на спокойствие или се пекат и се надяват да останат в предаването възможно най-дълго време заради плажа, кетъринга, гледките от високо и престоя в Турция в края на сезона, когато времето тук вече за нищо не става.

Въобще не е изненадан, а е много добре информиран от снимачния екип, психолози и редактори. Нито изборите са точно неговите, нито отстраняването на безинтересните и кротките кандидатки.
Карина каза, че след като вече е целунал по френски повечето момичета, тя е изгубила интерес. Ами няма да стои там като турист!! Подържаха я за пълнеж 1-2 епизода, отстраниха други, по-подходящи от нея и дойде и нейният ред. Неоправдано дълго време остана Ния Косара. Тя пък абсолютно никаква роля не изигра. Нито в скандал, нито в любов се изяви. Просто си изкара една ваканция и се запозна с нови приятелки. 21 като нея щяха да провалят предаването.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 11:37 от Esmee

# 1 060
Ми те и на руски така се наричат.  Сега не знае боровете как се казват - Хвоя ? ( игли на руски) А то и на руски бора си е пак бор. Нищо, че била израснала в борови гори.

Когато на човек му липсва база на какъвто и да било език, е лоша идея да ползва гугъл преводача.
Защото хем ще го подведе, хем ще го изложи. Има и по-читави преводачи, но и те не са в услуга на незнаещите ако трябва да ги ползват като аргумент.
Хвоя е вид бор /един от многобройните, които виреят в студените пространства на Русия/,
гугъл може да го дава като игли при превод, но всъщност коректното е иглолистно.
Игли на руски не е баш игли, а иглы, както и няма в руския език дума бор. Сосна и това е.
Примерно - *Утро в сосновом лесу*.
Скрит текст:

# 1 061
Що се отнася до Дениз, когато и видя корема го приемам като нормален за леко бременна или родила жена и после се усещам коя жена гледам, в кое предаване се намира и за какво се бори 😀
Сещам се за едно грозно стори, което беше споделила, а именно как изглеждали хейтърите, които и пишели тя как изглежда.
Както и да е. Това, че ревеше за Ицо 100-те, нищо не може да промени начинът по който я възприемам. Беше качила в Инстаграм две видеа от вана, които явно ползва за намиране на клиенти в онлиФенс и някой я е светнал да ги свали, защото и сваля класата. Колкото и да иска да е като Виктория, не може. Кефеше се да признае в национален ефир, че е правила секс на детска площадка... Вероятно има доста долнопробни други изцепки.

# 1 062
Увеличих само дланта, да се вижда по-добре
То ясно се вижда, иска зрителите да пратят отварачки за бира, че са загубили тяхната във вилата 🤣Eй това е нарисувала:

# 1 063
От качената по-рано снимка на задници, разпознах няколко. Моля, допълнете останалите Grinning

# 1 064
Блага бях снизходителна към нея, нали не всеки трябва да е умен.Хора всякакви.

Но като каза ,че" Един ден като имам истинско семейство може пак да повярвам в Дядо Коледа". Направо се хванах за главата. Ужас хаха

Алекс след като се се беше кротнала пак отвори устата. Забавно беше че Виктор я сгащи по време на речта и. Не мисля че си подхождат, тя има някакви духовни забежки, аюур веда и какво ли не, а той си е спортистче, земен, ще му дойдат в повече такива теми.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 13:32 от masala

Общи условия

Активация на акаунт