Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 990
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 020
Ех, Саше, Саше..Основни понятия от бг историята ти убягват, щото нали имаш дислексия, ама психологията я изучи из основи. Даже безплатни групови сеанси правиш. Смешна жена

# 1 021
Според мен Александра вече нарочно ги дразни. Знае какво ги вбесява и го прави. На мен, ако тези злобни глупачки ми чупят вещите и ме тормозят, ами сори, но ще ги направя луди. Достатъчно е да знаеш какво ги вбесява и после само ги пускаш по пързалката. За мен тя прави точно това.

# 1 022
  • Terra incognita
Ко туй нящо?
Скрит текст:
[\spoiler]

# 1 023
Започвам да мисля, че може да се е спрял на Деница или Марта, Гергана...ще се зарадвам да е избрал Гергана да речем, тя започна много да ме радва.

# 1 024
Ко туй нящо?
Скрит текст:
[\spoiler]
Сигурно след като са я ухапали комарите се е подуло. 😆😆😆

# 1 025
Според мен Дениз има хубаво тяло, просто банския беше супер неподходящ и малък според мен. Относно "шкембето , едва ли на някой тук не му се е случвало ужасията - подут корем.
Нормално с такъв малък и несъразмерн, кофти ушит бански тялото й да изглежда по-голямо.
Че то си личи от километри,че я прави ДА ИЗГЛЕЖДА дебела.
Благовеста го играе мило невинно същество, но на мен ми мирише на злобна и завистлива. Къде я бил погледнал Виктор с "онзи поглед" след като той гледа навсякъде освен в нея 😑

# 1 026
  • Terra incognita
Да, така е. Въпросът е защо е облякла това нещо? Очевидно се харесва в него. И се мисли за секси. Иначе не би си го купила и облякла за тв шоу. Това е парадоксът.

# 1 027
Сашка сега завършва психология. Преди време бях писала, че е качила анкетно проучване за дипломната си работа. По въпросите се ориентирах, че ще търси връзка между хранителните навици и психическите разстройства. Този степен ще ѝ е бакалавър. Демек още не е дипломиран психолог

# 1 028
  • Terra incognita
Тук, в бг мама ли беше качила въпросник? Имам бегъл спомен за подобно нещо, но не знаех, че е тя.

# 1 029
За хипнотерапията на Алекс не знам, но категорично знам, че Фройд не дава нищо отлично освен психоанализа.
Работещи терапии за лечение на душевни травми има едва през последните 30-тина години.
И хипнотерапията е точно от тях.
Иначе за символа нарисуван на ръката на Алекс - едва ли е магичен символ 🙄 доколкото разбрах - става дума за следващия епизод...
По-скоро може да символизира нещо за нея, да ѝ подсказва да държи дадена линия на поведение, да ѝ припомня хубави спомени, усещания и т.н.
Когато губех центъра си на самообладанието си правих такива котви (от НЛП идва, пък който иска може да потърси в интернет НЛП) - визуални, слухови и тактилни (т.е. с допир). В шепата да се нарисува е най-удобно защото постоянно се вижда.
Не казвам че е абсолютно същото, но може и да е това...

# 1 030
А знае ли се какво образование е учила преди? На 34 хората отдавна са завършили и са натрупали трудов стаж. И ако наистина пише "деЦки", явно не държат много на грамотността. 😀

# 1 031
Хубаво е, че все пак завършва нещо Сашка. На 34 някои имат по няколко вишУта зад гърба си и натрупан приличен стаж плюс едно-две деца. Е, може би не са толкова вървежни, че да се снимат в Ергенът, то не може всичко, нали.
В това предаване жените се делят на две по отношение на възрастта. Такива под 30, които смятат, че на 35 си вече престарял и за нищо не ставаш, а над 40 е редно направо да лягаш и да чакаш да мреш. И такива над 30, които смятат, че на 35 си, като на 20 и тепърва трябва да градиш бъдеще, но пък е съвсем на място да обикаляш дискотеките всеки ден, щот си млад.

# 1 032
  • Sofia
А знае ли се какво образование е учила преди? На 34 хората отдавна са завършили и са натрупали трудов стаж. И ако наистина пише "деЦки", явно не държат много на грамотността. 😀
Да не сме толкова критични. 😀 Каквото и да е учила, каквото и да учи занапред по-грамотна и умна няма да стане. Липсва базовото ниво на първите 10 години. Без здрави основи въздушни кули строи.

# 1 033
Не, беше си го качила на ИГ стори с линк към гугъл форма. После се похвали, че цели 500 човека са ѝ го попълнили

# 1 034
Е, да, де - този въпрос и аз си го задавам - какво е правила до 34, айде, до 30 години? Как се става преводач и психолог в голяма компания? Защото тя така се представи пред Виктор. На 34г. имах 12 години стаж по специалността си от висшето образование, а тя какво има - големи заявки за два езика и още степен бакалавър не е взела. Ами, как да ѝ вярвам и да я взема за специалист в нещо си? И тези два езика, на които е преводач, къде и как е изучавала, изключвам това, че живяла в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт