Според мен това си беше стратегия да покаже колко е извисена и как отвръща на злото с добро, а другите колко са лоши и маргинализирани и стратегията й донякъде се увенча с успех за пред зрителите. (Алекс: "Толкова красиви думи са написани в тези карти!", Люса: "А бе, я ме остави на мира, писна ми от твоите красиви думи!"
). Отделно според мен иска да си направи престоя малко по-поносим, затова опита с добро да тръгне към Дениз и тя май поддаде, поне първоначално, пък ще видим натам. Иначе няма как нормален човек да не е наясно, че има само врагове и няма да намери приятели, дори и да се мазни, всичко е стратегия за мен - да омилостиви Дениз и така да раздели малко двойката Дениз-Виктория. А и жената с по-грубите нападки и обидни думи винаги е била Дениз и вероятно тя оказва по-силно влияние на комфорта й в къщата.
Определено трите рози й дадоха самочувствие и тласък. А Виктор като я прегърна на канапето... Ами, добре стоят един до друг, с никоя не се чувства толкова близък и ми създават усещане за пресни гаджета.
Не знам коя искам да си тръгне първа - тя или Люса. 

Препоръчани теми