Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 991
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
   Честит Рожден Ден, Кармен_Мери  bdbaloni ! Честито дипломирането   smile3525! Много щастие, здраве и успехи  Hug!

Тортата е разкошна  Heart Eyes!

# 106
Здравейте,мамчета! Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАРМЕНЧЕ!!! bdbaloni
БЪДИ ЗДРАВА,ВЕСЕЛА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВИНАГИ ОБИЧАНА! newsm51
ЧЕСТИТО ТИ ДИПЛОМИРАНЕ!САМО УСПЕХИ В ПРОФЕСИОНАЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ!

Джулка,това което сте преживяли е ужасно!Дано вече всичко да е наред при Къци! Praynig
Бързо оздравяване на всичките сладурчета!
Меги,ами честито нови забчета!Дано вече да се успокои моята любимка Йоничка!И никакви Т вече!

Волтажче,земетръс тук не усетихме,ама какво ли е било във Варна? newsm78 Wink

Гери,много ти сладки дечицата! Grinning
Бела,и Васката е супер! Grinning

Целувки от нас.И усмихнат ден!  

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАРМЕН!!!!!!!!И ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ!!!!!!!!!
Бини, той замертръса откъм Волтажчето ще е на 2 декември, очаквай включване, ще се усети и отвъд морето, да знайш  Mr. Green
Ама ти не казваш при вас нищо ново, как е Нати!!!!!!!  Hug
Гея, ремонта ще свърши, ама нали знаеш в една къща винаги има какво да се прави, така че пълно спокойствие няма  bowuu Целувки на Преси!!!!!!!
Ер, аз знам че от по-малки се заголват пишките на момченцата, така съм чувала, може би затова сега има проблеми... newsm78 знам ли, дано само бързо да се оправя!!!
Облачка, предстои ти една прекрасна седмица със свеки  Laughing пожелавам ти много да те слуша!!!Поне дето викаш ще можеш спокойно да отидеш на фризьор и на кормуване!!!!!

Йони започна да яде малко по-добре, че последните дни се притесних чак. Сега си изяде 2 средички от сандвич с кашкавал. Вчера цял следобед беше с 37.4 та чак докато изпи оспамокса, и 15 минути след това я свали и повече не е вдигала.
Аз ще ходя на мамолог, сега ще се обадя на този лекар дето го препоръчвате тука, малко ми е далече, но щом е много добър си струва ходенето. Моля се да ми е наред всичко, че имам едни болки малко, ама........... не ми се мисли.

Ами това е, целувки от нас, че Йони се наяде и вече иска да се гоним!  Crazy

# 108
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАРМЕН_МЕРИ. ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО, КОЕТО ТИ СИ ПОЖЕЛАЕШ. И ЧЕСТИТО ТИ ДИПЛОМА.
 newsm51 bdbaloni hbday

# 109
КАРМЕНЧЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Миринда, със сигурност много ще й хареса на Невенка фотьойлчето, Рали лятото разказа играта на един такъв:
http://www.bgphoto.net/photos/7848/o632898821237812500.JPG

Волтажче, разтърсихте ли земята вчера, тук в София още не се е усетило Wink

Рали вече е здрава, но ще изчакам няколко дена преди да сложим ваксината. Излизат ни кътници с пълна сила, станала е такъв дивак,  направо е неукротима и се чудя баба й как се справя през деня, ние с баща й сменяме памперс само в екип Laughing

Тази събота и неделя с мъжо ще ходим на team building с колегите.  Аз ще съм в Банско, а Веско на Боровец, просто съвпадение, че ще сме по едно и също време и незнам как ще се оправи свеки сама. Успокоявах се, че майка ми ще я вземе поне единия ден у тях, но се оказа, че и те ще ходят с колегите по случай банкерския празник точно този уикенд.
Спирам, че нещо много работа ми се събра.
Лека седмица на всички!

# 110
Честито,  Кармен Мери желая ти много щастие и любов!!!

# 111
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА КАРМЕН МЕРИ

Tada

С  ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЛИЧНО ЩАСТИЕ И УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ!!!

Мъжки мамчета, /може би сте дискутирали преди, но аз пак не съм прочела /  интересувам се за пишоците: четох в здравните проблеми, че в Европа и Америка не забелват. Нашата джипка си мълчи, прочетох и статията на д-р Бранков от "Пирогов"- също против забелването и бях решила, че това са последните тенденции, а сега видях, че вие забелвате  newsm78. Вече се чудя какво да правя newsm12

# 112
Ееее, Карменче - честито остаряване и честито помъдряване!

Не знам долу в града как е, но тук в Бистрица е топло и слънчево и цяла сутрин се мотахме из градинките. Малкият пак се наяде с пясък и после не си искаше обяда от кухнята.  Mr. Green

Ние също още не сме си оголили пишката, ама сме близо до целта. Няма да го водя за сега на хирург, ще изчакам още няколко месеца.

За млякото - до скоро ядяхме Фризо 3 (по инерция избрано, като следваща стъпка на Фризо 2). Обаче вчера купих Нестле Джуниър и се оказа 100 пъти по-добро. Фризото 3 е толкова отвратително много ароматизирано, че се чудя как го е ял малкия. Нестле просто си прилича на мляко, а не на чаша разредена ванилия с вода и захар...

Гери, време за китайски намирам докато диването си спи 3-часовия следобеден сън. За 3 часа успявам да се наобядавам, да изгладя туй-онуй, да ида до тоалетната ( Mr. Green) и да си се покефя с йероглифите за около час.

# 113
tbekiarova,
да ти кажа за нашата пишка. Бях с 2 ръце против забелване, дърпане и тем подобни. Да, ама пишката ни беше леко зачервена на върха и педиатърката каза, че тва си е инфекция. Нашия татко вечер уж дърпал малко по малко, ама нищо не е направил. Та бързо ни прати на хирург, то относително хирург, щото доктора си беше най-обикновен гинеколог в 3 градска, ама нали е мъж Mr. Green. Та дръпна пишката и дотам. Приключихме със зачервявания, с леки подръпвания всяка вечер и подобни . Сега аз я дърпам и изобщо не ме е страх.Не съжалявам.
Не мисля, че като имаш момче е по-сложно от това да имаш момиче. Живот и здраве и на Самуил  някога ще му дърпам пишката Wink
.

# 114
  • Варна, България
Карменче, и аз се присъединявам към поздравите за помъдряване и поумняване! Успешна реализация и весел празник!
  bouquet
Земетръса ще е тази събота /2 Дек/, затова нищо не сте усетили у Софето  Wink
Джулка, сакън, ний сме запланували резултата  от земетръса /цунами № 2 /за следващата сеизмична година! Че както съм сама съвсем ще лудна с две деца накуп. Дори се размислих и аз да дам Сами на ясла, но от 2.5 год. Не за нещо друго, ами да свиква с други деца, да го занимват и т.н., защото аз много се занимавам с него, но му омръзва само с мен между 4 стени, особено сега като излизаме за по-кратко.  Майка ще отиде да провери как стоят нещата с яслата.
Голям ужас си преживяла с Къци - дано всичко да е добре занапред!

Таня Б., пишлето на Сами го заголи педито като почна от 6 месец - няколко месеци поред по малко. Вече е почти заголена. И аз четох статията на хирурга от Пирогов и доста обширна тема в "Здравословните проблеми", но съм на мнение,че колкото по-рано, толкова по-добре, за да няма травма. Като ги знаем мъжлетата как си държат на достойнството.  #Crazy Не мога да си представя как на 3-4 годишна вързраст, а и нататък, ще се заголи от самосебе си, както е обяснил хирурга.
Ние след интервенцията от педито мазахме 5 дни по 2 пъти с антибиотик.
Облачка, честито ти свекърВИЩЕ!  Mr. Green
ММЗ, честита ти коледна Белгия!
Целувки

ПП. Изтрито  Laughing

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 18:35 от voltage13

# 115
Карменче честито за двете големи събития!!!
  bouquet

Боги тази събота наистина ще съм нащрек през целия ден. добре че сме на първия етаж.

Облаче синята фея е прекрасна, и истински фотогенична.

Гери много хубави снимки. като че ли не съм виждала Марти досега. много ти е хубава момата!!! да ти е жива и здрава.

По въпроса за цикъла, моят се регулира след раждането от което съм much доволна.

Да ви се похваля почнах работа в офиса с мъжът ми и не е зле.  три пъти седмично по половин ден. притеснявах се дали ще се получи, в къщи заедно и в работата заедно, ама е ок, разбираме се, не се писваме , а и работим заедно за семейният бюджет.

Аз заминавам края на тази седмица за Чепеларе с колеги на новогодишно парти. чакам с нетърпение да се позабавлявам. по повода ще си търся тоалет и ще се подстригвам.

Да ви кажа наближава нова година и ми става някак хубаво, че тази ще я посрещна с вече едногодишното си момченце, което ще се чуди на дядо Мраз и на елхата в къщи и всички ще се смеем много на неговите забавни реакции.

до скоро че мъника се събуди с рев.........

# 116
Боги, според мен Гейчето друго има впредвид, май се готви за Преско номер 2, или греша Wink

# 117
  • Варна, България
Да, и аз се светнах, че Гея споменаваше, ако има второ момченце да е Самуил, така че си изтривам писаното...   Rolling Eyes

# 118
Здравейте мили дами!!!!
Най- накрая 5 свободни минутки....та и аз да се разпиша. Слава- богу сме добре, здрави , ухилени и палави. Зъбите ни разгониха фамилията, тази нощ много я мъчиха- и два горни кътника излезнаха, двата кучешки всеки момент ще се покажат над венеца, та вече им загубих бройката....Големо зъбоникнене....
Карменче- двойно ЧЕСТИТО!!!Да си жива и здрава!!!Желая ти всичко най- най!!!
Пчеличка- много мило и драго ми стана като се видяхме вчера в Южния. Радвам се, че видях на живо твоята Дими.
Добре дошла на Таня Б!!!!Страхотни дечица си имаш!!!Да са ти живи и здрави!
Меги- айде стига вече с тези болести и Т-ри!Направо здравето то се взе....дано да е за последно!И вече край!
Облачка- катенцето е неотразима Мелвина!Много ми стана мило като я видях!
Бела, Гери- невероятни сладури са дечицата ви!
Джулка- направо ми настръхна косата!!Голям ужас и тревоги сте изживяли!!!Уф, аман от такива емоции...
Волтажче- здраво ще се окопаеме в събота!!!Предполагам какво ти е на душата!!!Най- накрая да се видите!!http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4380&AlbumId=75640
Гея- все ме разсмиваш до сълзи!!!Много са ми забавни постингите ти!
Ееее, и Бини доживях да се появи!!Как е малката сладурка?
Ето малко снимки и от нас, че сигурно сте ни забравили вече- на който му се гледа:

# 119
Здравейте момичета Hug
Първо
Честит рожден ден Карменче!!!!Да си все така мила и усмихната добра и чаровна!Всички мечти да се сбъдват в живото ти и само радост и любов около теб да струи!Весел двоен празник ти желая!  bouquet
С две думи. Нашата одисея продължава CryВирусната инфекция тръшнала Къци, сгази и Янаки. Сега Къци е на инджекции пък Яни на антибиотик. Надявам се скоро да се оправят дечицата ми! Praynig
Вярно е че скоро болни в къщи не е имало и малко съм неадекватна относно лечение и сваляне на Т. но се надявам де не ми се налаго скоро!
Извинете ме че така малко пиша - но все бързам и все време нямам Embarassed
Лека вечер ви желая и много целувки на мишленцата!!! Heart Eyes
Дринка - честит ВИ НОВ ДОМ!!!
Пожелавам Ви да изживеете най прекрасните миговне в него! Изпълнени с щастие и мечти. Пожелавам Ви топли вечери и прекрасни сутрини. Слънце да струи в прозорците и в очите ви. Любовта да се приюти във всяко ъгълче и всеки перваз!
Да отгледате децата и внуците си и да бъде ваш пристан до дълбоки спокойни старини!!!!!

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 20:01 от JuliS

Общи условия

Активация на акаунт