Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 15 001
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Привет,
Карменче,честито ти двоен празник!Да си жива и здрава,все така обичана майка,съпруга и приятелка и много успехи!  bouquet
Честито и на ММЗ и Кламерче на патерици!Всичко най-хубаво ви пожелавам момичетаbouquet
Честито на Екатерините,които пропуснах да поздравя за именния ден!
Облаче,Катето е като принцеса-много е сладка да я нацелуваш от мен. HugУспех в курса и приятно изкарване със свеки.
Кламерче,дано си намерите скоро дом за четиримата.Хубаво си решила да разнообразиш обстановката Hug
Рони,добре си дошла сред нас Hug,по-честичко се обаждай,че ми липсваш Heart Eyes
Добре дошла на мама Таня и нейните малки сладури-много слънчеви дечица си имаш!  bouquet
На всички болнички-пожелавам бързо оздравяване!
На мъжленцата,дето са им заголвали пишленцата-по-бързичко да се възстановят и да не ги боли (добре,че си нямаме чурка).
Джулка,дано скоро ти оздравеят момчетата,не искам да си помислям какаво си преживяла Hug
Смайли,радвам се,че писа.Всичко,което разказваш ми звучи като приказка.
Ивон,весело изкарване на празника с колегите ти.
Боги,в събота ще се покриваме на някъде,че ние сме на 7-мия етаж и от земетресението знае ли се............... Laughing WinkНаправо незнам какво ти е в очакване на любимия човек.Аз за седмица не мога без моя пък за повече незнам.
Дринка,честито нов дом-само хубави неща да ви се случват в него и много,много щастие!
Относно мамолозите-и аз мисля да ходя тази седмица.
Р-ка,честито бебенца на твоите приятелки.  bouquet
Миринда,дано свекърва ти се оправи Praynig
Да кажа малко и за нас-от няколко дни сме много криви-излезе ни кътник.Постоянно плаче,не яде много,не спи абе лудница общо взето незнае какво иска.Иначе сме добре,гледаме се,свеки замина за Витоша за 3 седмици и малко спокойствие ще има.Аз очаквам с нетърпение утрешния ден за да разбера дли съм си взела успешно последния изпит за този семестър и така.
Лека нощ на всички и целувки от нас Heart Eyes

# 121
Честит рожден ден Карменче!!!Пожелавам ти да си все така усмихната,обичана и весела.Успехи в граденето на кариера и доказване на знания и умения newsm51 bdbaloni

Момичета мен нещо ме беше хванала една депресия.Направо не можех да се понасям-нямах желание за каквото и да е,никаква инициативност,лиспа на настоение....абе всичко както си му е по реда.Стоях така 2-3 дни ,че на всичко отгоре се случи и едно мрачно и сиво време Mr. Green и това допълнително ми подейства.
Докато не ми писна и в петък се  изтрелях да се лекувам по магазините GrinningТакава хубава шопинг терапия му спретнах ,че забравих и  депресиите и дъжда от вън.След като се обзаведах с ново яке и 2 блузи се почувствах и аз човек с настроение и усмивка,ама ей толкова голяма newsm47(че и по-голяма даже Wink)
Сега чета за изпит  и не ми остава много време за форумчето Confused
Жорето вече е с нови два зъба долу-сега фасадата му е пълна4+4.Май само ние не сме правили прощъпулник newsm78 BlushПроблема е че мога да правя пита.Рецепта имам,но фурната ми е на газ и не всичко се получава както аз желая ThinkingА тук нямат готови пити-абе накрая ще намеря някакъв кръгал хляб и ще приключа с чуденето.

Дринка,честит ви ное дом!!!Пожелавам ви да е огласен от детски смях и споделен с много приятели.
 Ивон,весело изкарване на партито Simple Smile
Грейпфрутче,много зъби,много нещо при вас.Поне сега ще мине целият зор и после ще ви е спокойно.
Джулка,неприятно с тези вирусни инфекции.Дано бързо да минават и да не се връщат изобщо.
Меги,още ли е с температура малката Йоничка.Милата тя,измъчи се тази сладурана.Дано това да ви е за последно Praynig

# 122
Здравейте мамчета,
не смея да се похваля,но от няколко нощи има затишие при нас т.е. успяваме да поспим,даже снощи като заспа към 22.30ч пробуди се към 1ч за малко колкото да цокне от на мама бурканите  Mr. Greenи пак заспа,та чак до 7.30ч,чак не можах да повярвам ,от мноооого месеци не ми се беше случвало да поспя толкова дълго през ноща.Дано сега,като ви се похвалих да не предизвикам пак безсънни нощи...Може хем в момента да ни отпуснало зъбоникненето,хем и може да се дължи на това,че поограничихме дневния сън,знам ли.. newsm78
Облачка,правилно предполагаш,колкото аз обожавам да снимам и все посягам към апарата,толкова Геша(мъжото)хич не се сеща и все трябва да му казвам,ето една снимка от преди няколко месеца http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13934&AlbumId=49928. Целувки на твоте чаровници!  love001
Гея присъединявам се към думите на Grapefruit и аз винаги търся и чета с удоволствие твоите постинги,свежи и остроумни,смея се много и от сърце.Много целувки за моя любимец Преско!  remybussi
Бини целувки за твоята сладка принцеса!
Grapefruit имате си наистина сладка дудунка,а какви очи..леле потъваш..невероятни са!
Таня П., Меги бързо да се оправят вашите мънички съкровища!
Praynig Hug
Въпреки мрачното време желая ви усмихнат ден и целувки от нас с Васката! Heart Eyes

# 123
  • София
ЧРД на патерици, Кармен Мери! Честито дипломиране! Пожелавам ти здраве, щастие и успехи в личен и професионален план!    bouquet
Аз пък съм болна и от вчера съм в болнични. Някакъв вирус съм лепнала с гърлобол и хрема, а от днес и кашлица. Та се лекувам. Тук от 3 месеца само по доктори ходя, направо ми писна  #Cussing out!

# 124
  • София
Здравейте!!!

Кармен МериЧестит двоен празник на патерици! Сигурна съм, че сте го поляли подобащо!  Hug

Гея, нашето педи каза, че му е доста дебела ципата и затова не успяваме да забелиме. Хирурга бе на същото мнение. След като му я забели, после бе спокоен и не го болеше, а чак вечерта почна да пищи от болка. От вчера е добре, не го боли, пишка си без проблеми. Радвам се, че с Преско не сте имали проблеми, защото не мога да ти опиша как го белеше Краси и как е пищял!  ooooh! Всичко мина..... Simple Smile
Меги, пишката почва да се забелва от 1 месец на детето и ние също така правихме и сме правили опити със забелването до последния ден преди посещението в Пирогов.
При всички деца си е различно, на моя позната сина и се роди със забелена пишка.
Grapefruit, като спомена за Южния парк и си спомних, че миналата година по това време все там ходехме с новороден Краско, а сега не съм го водила от лятото. Колко хубаво беше  Tired
На всички болнички пожелавам да се въстановяват бързо!   bouquet

Исках още вчера да я издам Ади, че са вече новодомци и че щрапат по гащи из апартамента  Mr. Green ,  ама нямах нет  Crossing Arms . Аз също и пожелавам само любов и хубави моменти в новото жилище!

Туй то от нас, Краско спи, а аз допивам сутрешното си кафенце.....
Наде незнам какво е т'ва хубаво време при вас, в Драгалевци виждаш само пред носа си какво става, егати мъглата  Confused

# 125
Ехоооо!Здравейте, мили дами!!!
Ей, много болни станахте, бе!!!Бързо да се оправят малки и големи!!!
ММЗ-бързо озравяване на тебе!
Танче(П.) как са сладките ти дечица?Баткото по- добе ли е вече?
Джулка - на вашите екшъни види ли им се края?Искренно се надявам момчетата ти да са вече почти здрави!!!
На всички болнички- бързо оздравяване .
Смайли Танче- какви са тези депресии?,,,хич не бива така!Много хубава терапия си си спретнала и все така жизнерадостно го раздавай!!Не се оставяй на такива настроения. И приятно и успешно четене за изпита.
Ей, Дринка- най- накрая му се видЕ края!!!И началото на нещо страхотно- нанасяне в ново жилище!!Пожелавам ви много щастие, усмивки, късмет и невероятно весели моменти в новата къща. И скоро братче или сестриче за Пепино...!!!Само не разбрах къде се намира то, и къде ще ви идваме на гости) Laughing
И днес не си седнахме на Д-то- понеже не бях на работа, пък и сравнително топло беше и не толкова мъгливо,  прибрахме се преди малко....та сега дзвера спи.
Р- ка може една разхдока да си спретнеме в Южния парк, и аз обичам там да ходя, ама не се организирвам мн често.
Хайде- приятна вечер ви желая!

# 126
Октомврийската щура дружина 2005, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 127
  • София
Здравейте, момичета.
Грейпфрут, кво да ти кажа. Дивакът миналата нощ вдигна 39,5 Т. Вчера ходихме на кръв и снимка и е с бронхит. Продължаваме лечението. Сега и аз съм наред, само да не легна, че не знам кой ще ни гледа. И мерси, че ми донесе количката. Даже я сефтосахме Laughing.
Ивон, приятно изкарване в Чепаларе. Много поздрави да му носиш от нас /не че не бяхме там миналата седмица, ама.../ Mr. Green.
Бела, дали спахте и тази вечер?  Rolling Eyes
Гале, да кажеш кво става с изпита Peace.
Някой питаше за прощъпулник - и ние още не сме направили. Ама се надявам другата седмица да успеем, че с тия болести ми се видя сметката ooooh!.
Ади, къде се загуби пак? Пиши как е в нов апартамент. Оххх, кога ли и нашият ще стане, та да се похваля Tired

# 128
  • София
Ей, Танче, да оздравяване, защото тез дни ще слизам към ваше село и ще ви обикалям всички под ред!   Laughing А за съня да ти кажа, хич и не бяхме по испанска земя, най ми мязаше на Младост  Mr. Green Ще ти се да забегнеш......

# 129
Танче,бързо оздравяване на Насето,а ти нямаш право да се разболяваш,че наистина кой ще ви гледа Hug
За изпита-взех го с 4-не съм доволна от резултата,но пък нали съм го взела и много се радвам.Остана ми още един семестър и завършвам,а изобщо не искам да спирам да уча и сега се чудя къде да продължа и мисля за Свищов.
Черпя ви по случая кой с каквото иска beer Wine Glass cook cook
ММЗ,бързо оздравяване и на теб.
Смайли,и аз тия дни бях нещо изпаднала в някаква депресия,но след изпита се почувствах по-добре.Успех на изпита.
Джулка,как са ти момчетата?
Белла,много ти е сладък мъника (пу-пу).Надявам се,че сте спали тази нощ.
А някой знае ли нещо за Мандаринка?И тя не пише.
Хубав ден от нас!

# 130
galentina, честито за взетия изпит. Желая много късмет и безпроблемно завършване на образованието на всички учещи мами Peace.
Аз си доучвах, когато Раличка беше бебе.

Да ви кажа и ние още не сме правили прощапулник. Нещо не мога да се организирам, а и Лъчко един такъв все залита, като, че вечно е поне на 3 ракии Mr. Green.
Освен това той вече е ученик /от понеделник/. Когато отида да го взема, все плаче, а госпожите направо са във възторг от него. Вчера ми обясняват как когато децата пеят, Лъчко танцува, как добре се храни и изобщо какво страхотно бебе е  Grinning. А пък аз като го знам какъв ревльо е, направо не знам какво вече да мисля  newsm78.
Извинете ме, ако съм ви отегчила, но исках да споделя.
Приятен ден на всички!  Бързо оздравяване на болничките  Hug

# 131
Kреми, страшна вкусотия си ни приговила! Пропуснах да ти честитя дипломирането - с пожелание да си харесвашработата и, както казват таксиджиите, лека, безаварийна и доходоносна!
Грепфуртче, страхотно слънчице си гледаш в къщи! С всеки ден става все по-красиво!
Момичета, вчера най-безотговорно пропуснах да ви почерпя за здравето на кака Кате, та сега наваксвам!

Катето вече е на 6 Simple Smile а мама обиколи и изкупи всички магазини от името на баби, лели и приятели. Резултата - захилена до уши щерка, танци-манци и чудна торта в градината, голям семеен купон, който отгоре на всичко също мина прекрасно Simple Smile толкова, че почти не се сетихме да правим снимки, но все нещичко ще покажа.
Белла, супер снимки Heart Eyes Я да те питам, дали пък ти не си най-младото ни попълнение? Дай боже спокойните нощи да продължат!
ММЗ, Танче, да оздравявате бързо, милички!
Таня, този номер вече ми е добре познат - някои хлапетата се качват на главата на мама и татко, а като ги гледат други хора са направо слънчица. Моята кака например е невероятно примерна при бабите си... та не се чуди, често явление е, собено в яслата и градината.

# 132
Облаче,  - да е жива, здрава, весела, засмяна и голяма късметлийка Катето newsm59

# 133
  • София
Гале, честито ти взет изпит. Важното е, че е взет, пък с колко, питахме до към 15 - годишни.
Таня и на мен ми разправяха в началото за НАско, че бил послушен и ядял всичко, а после се отказаха да ме лъжат и си казаха, че имаме проблем с храненето Tired.
Даже сега ще го водя на специалист, да видим кво е това наше чудо, дето не огладнява никога.
Ер-ка, ами засилвай се надолу, към Младостите. Да се видим на кафе, а и Ади да видим, нищо, че се крие Mr. Green.
Джули, къде избягааааа, кажи как е при вас?
Облачка,  bouquet честито ти голямо момиче! Да е здрава и много щастлива, и винаги усмихната.

# 134
  • София

Облачка, да ти е жива и здрава малката сладуранка! Много щастие, любов и безгрижно детство!

Честит рожден ден и на Лу!!!

Общи условия

Активация на акаунт