Карменче,честито ти двоен празник!Да си жива и здрава,все така обичана майка,съпруга и приятелка и много успехи!

Честито и на ММЗ и Кламерче на патерици!Всичко най-хубаво ви пожелавам момичета.

Честито на Екатерините,които пропуснах да поздравя за именния ден!
Облаче,Катето е като принцеса-много е сладка да я нацелуваш от мен.
Успех в курса и приятно изкарване със свеки.Кламерче,дано си намерите скоро дом за четиримата.Хубаво си решила да разнообразиш обстановката

Рони,добре си дошла сред нас
,по-честичко се обаждай,че ми липсваш 
Добре дошла на мама Таня и нейните малки сладури-много слънчеви дечица си имаш!

На всички болнички-пожелавам бързо оздравяване!
На мъжленцата,дето са им заголвали пишленцата-по-бързичко да се възстановят и да не ги боли (добре,че си нямаме чурка).
Джулка,дано скоро ти оздравеят момчетата,не искам да си помислям какаво си преживяла

Смайли,радвам се,че писа.Всичко,което разказваш ми звучи като приказка.
Ивон,весело изкарване на празника с колегите ти.
Боги,в събота ще се покриваме на някъде,че ние сме на 7-мия етаж и от земетресението знае ли се...............
Направо незнам какво ти е в очакване на любимия човек.Аз за седмица не мога без моя пък за повече незнам.Дринка,честито нов дом-само хубави неща да ви се случват в него и много,много щастие!
Относно мамолозите-и аз мисля да ходя тази седмица.
Р-ка,честито бебенца на твоите приятелки.

Миринда,дано свекърва ти се оправи

Да кажа малко и за нас-от няколко дни сме много криви-излезе ни кътник.Постоянно плаче,не яде много,не спи абе лудница общо взето незнае какво иска.Иначе сме добре,гледаме се,свеки замина за Витоша за 3 седмици и малко спокойствие ще има.Аз очаквам с нетърпение утрешния ден за да разбера дли съм си взела успешно последния изпит за този семестър и така.
Лека нощ на всички и целувки от нас

Такава хубава шопинг терапия му спретнах ,че забравих и депресиите и дъжда от вън.След като се обзаведах с ново яке и 2 блузи се почувствах и аз човек с настроение и усмивка,ама ей толкова голяма
(че и по-голяма даже
Проблема е че мога да правя пита.Рецепта имам,но фурната ми е на газ и не всичко се получава както аз желая
А тук нямат готови пити-абе накрая ще намеря някакъв кръгал хляб и ще приключа с чуденето.

!
Всичко мина..... 
. Аз също и пожелавам само любов и хубави моменти в новото жилище!
.