Облаче,много хубава торта сте и поръчали.
Честит рожден ден и на ЛуВсичко най-хубаво и пожелавам !
Да ви е уютно и хубаво заедно там и да посрещате много драги гости. и благодаря за детските филмчета, чак сега успях да си ги сваля.
много хубава торта, а като каза за празненството в градината - направо благорадно завидях.
Важното е че няма нищо страшно!!! Мишленце, Верич, благодаря за координатите на този доктор, много съм доволна!!!!! И за 20 лева доста ми поопипа гърдите 

ПОСЛУШНА,РАДОСТНА И ВИНАГИ УСПЕШНА!
И никакви болести вече!
.
! А МЪНИЦИТЕ ДА ТЕ РАДВАТ БЕЗКРАЙНО
!
! ДА ТИ БЪДЕ ЩАСТЛИВА И МНОГО ВЕСЕЛА
!
! Да ви бъде изпълнен с обич и топлина! Чакаме снимки, да се порадваме заедно с вас
!
!
!
!
Малко след това Нати вдигна температура-38,2.Дадох и Нурофен и през нощта нямаше проблеми.Тази сутрин отново имаше.След Панадола я свалихме на 37,2.Направо ми се плаче,миличкото ми как се мъчи.Предполагам,че е от зъбките.Следобяд ще я водим при докторката и.Дано да не е нещо сериозно!
Тъкмо се успокоих,че от 3 седмици е здрава и пак. 

приемам НЕLP всякакъв
а кухнята я спрях щото той почна само местното ядене да яде, но пък моите манджи засега ги папка.
ама ако не заголя цица щом поиска настават рев и писъци
мойта сестра явно добре си е поклякала, щото Еличка много си пада по тази дейност напоследък. Има и версия, че и ти трябва да тичаш, докато раздаваш питката, и може да даваш и на комшии и на малки деца.