Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 998
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,

Най-накрая и аз да успея да се включа. Напоследък все по-рядко ми остава време да ви чета, а като се наканя да пиша, форумът не ми се отваря. Имате ли и вие същия проблем, особено вечер?

Първо да честитя на патерица рождените дни на Кармен Мери, Катето на Облачето и Лу. Да бъдат много здрави, усмихнати и обичани.  bouquet

Дринка, честит ви нов дом. Да бъде пълен с много любов и щастлив детски смях.

Грейпфрутче, и на мен ми беше много приятно да се видим. Жалко, че беше за малко и че не можах да ти видя щерката.

Попи, леле колко се е променил малкия сладур. Никога не бих го познала, ама и ти отдавна не си влизала (кой го казва  Embarassed).

Като чета, нещо много болнички дечица. Бързо да оздравяват, а мамите да се пазят да не се натръшкат, че тогава става наистина сериозно.

Снощи Дими  вдигна висока температура - 39°C. Досега повече от 38,5°C не беше вдигала. Меги, миличка, сетих се за вашите премеждия и още повече се паникьосах. Но свещичката ефералган, заедно с мокри чорапки с равни части вода и оцет, свалиха t° за около час. Май ще да е от зъбите, защото за четири дни изкара 2 кътника и последния 8-ми резец. Другите два кътника също са на път. Тя по принцип зъбите ги вади доста продължително, но без някакви особени оплаквания, освен повечко лиги и неспокоен сън. Но сега явно на мишлето му дойде в повече. Днес сутринта е била с 37,2°C и с разстройство, но на фона на снощните 39°C, тази температура изобщо не ме притеснява. Дано тази вечер да не вдигне отново  Praynig Praynig Praynig

Иначе сме добре. Вече ходи доста стабилно. Като чуе музика, почва веднага да се клати, да подскача, да си върти главата, в резултат на което почти винаги губи равновесие и пада. Навън вече я пускам да ходи по асфалта без каишите. И аз чакам с нетърпение празниците. Събота и неделя мисля да извадя коледната украса. Пуснала съм си три седмици отпуска и от 18 декември живот и здраве пак ще си гледам детенцето по цял ден. Мисля си вече за коледните подаръци. Чудя се дали да не й купя една кукла от типа на Baby Born с всичките аксесоари. Дали ще си играе с нея или е още малка  newsm78 newsm78 newsm78. По принцип много се занимава с количката си за кукли. Вози в нея една калинка, грижливо я завива, пее й, за да я приспи. Абе, вече си е малко човече.

Уф, трябва да свършам, че ме чака много работа. Дано скоро пак да мога да се включа.
Целувки на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 151
  • София
Ето ме и мен!
Не съм писала много отдавна, но чета редовно долу-горе.
Ние сме добре. Иво расте и вече не дебелее толкова, но все още е в добра форма Simple Smile
Почти привършихме с ремонта на стаята и останаха само дребни неща като полилей, например.
Ето ви снимка да видите на Иво мускулите!

Толкова от нас. Ще пиша пак!
Целувки!

# 152
здравейте момичета

влизам да почерпя за здравето на големия ми син-днес става на 16г.
Понеже бг-фото отново не работи,ще черпя така  party023 cheers  party023

Здравейте,
Днес забелиха на Вики пишката - лелеее такъв рев, така никога не е ревало милото. И сега, явно като пишка го боли много, пак един рев и ми се жалва милия - идва и протяга към мен ръчички, толкова ми е жал. Кажете ми, тези които сте минали през това, колко време че го боли като пишка. Изписаха ни някакъв крем да го мажем 4 дни.

много гадно,като чета и настръхвам.Незнам какво да правя,дали да го водя Тони или да го оставя природата сама да свърши тази работа newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Пчеличка  много е малка Дими за такива кукли.Аз купих на Йоана когато беше на 7г и тогава наистина я оцени,по добре и вземи някоя кукла която плаче и се смее или издава други звуци.Беби Борн е за по големи деца,защото атракцията при нея е ,че яде пие вода ,пишка и ака,трябва да се преобува и да се чисти основно,а нашите деца не знаят още какво те правят в гащите ,а за куклите да не говорим.

ma_nda_rinka  браво на Ивчо,за сладките саламчета.Да го нащипеш и нацелуваш от мен.

Облаче честита ти рожденничка/малко на патерици/Представям си я с къщичката в/у леглото,голяма сладуранка
valeria1 пробвай може неговата МП3 да се окаже качествена.Иначе това си е супер подарък,че то за тях освен дрехи друго какво да им вземеш newsm78 newsm78

Аз започвам вече да се замислям за подаръци и все ми се струва,че Тони е най лесен.На него каквото и да му взема все ще се радва.Вчера питам Йоана,какво да и донесе дядо коледа,а тя ми отговори,че незнае защото всичко си имала при което баща и се намеси,че си нямала сестричка.Да взема да се замисля Thinking Grinning Simple Smile Grinning

# 153
ЛУ,честит рожден ден на патерица  bouquetМного любов,щастие и късмет около теб!!!
Облаче,нека да ти е жива и здрава  Катето newsm59.Все така да те радва ,да помага и много да слуша
Ани,честит  празник и на вас   party023 16 години са си вече сериозна възраст-започват се любовните вълнения  WinkДа ти е жив и здрав и с усмивка да сваля мацките.
Мандаринчо,Пчеличка,Попи влизайте по-често при нас.Така се радвам когато има раздвижване тук Grinning

Момичета,ние с Жорето ще се прибираме следващият уикенд за БГ-то.Не беше планувано,по скоро е по необходимост.Боли ме зъб  от няколко дни  Confused и както и да го мисля и смятам ми излиза по изгодно да се прибера и да го лекувам в България.Тук лекарите и зъболекарите са едни чалмосани индийци и хич им нямам вяра Twisted Evil.А така хем работа ще свърша,хем ще си почина малко ,а и бабите и дядовците да се разтъжат и нарадват на Жорката.За съжаление ще сме самички-татито остава тук да работи и закрепя семейнят бюджет CryНо хубавото е че ще се приберем на 23.12 и ще си празнуваме Коледните и Новогодишни празници заедно Heart Eyes
Сега пак всичко отначало-стягане на куфари,купуване на подаръци ooooh!направо не ми се започва.

# 154
Момичета,

Някой може ли да ми препоръча добър хомеопат? Става въпрос за лечение на възрастен човек, не на дете. Може и да няма значение възрастта, ама аз все пак да поясня  Embarassed.

Ани, да ти е живо и здраво вече голямото момче. Пожелавам му една незабравима година с много купони, емоции и весели преживявания. Мерси за съветите за куклата. Аз и по говорещите се заглеждам, така че явно ще е нещо такова, стига баща й да не е на друго мнение, че  все още не сме го обсъждали.

Дими вече е добре. Няма температура и спи много спокойно. Отивам да лягам и аз, че снощи хич не спах.
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 155
Ани,да ти е жив и здрав големия син,все така да ви радва и да има най-хубавите тинейджърски години-с много мацки и купони Grinning.За подаръка на Йона-много добър избор остава да действате Wink
Пчеличка,много зъбки вадите,дано Дими не вдига повече температура.И аз като Ани бих те посъветвала да е някоя пееща или говоряща кукла,защото си мисля,че са малки още.
Смайли Танче,ами само индийци ли са ви зъболекарите?Поне ще те отменят малко бабите в грижите за Жорето като си доидете в Бг.
Мандаринка,да нащипеш Ивчо по сладки ръчички.Хайде пиши по-често.
На Вики също и никнат кътниците и резци още излизат и е много неспокойна и крива,с разстроиство понякога-направо ми се иска да свършва това зъбоникнене.
Хубав ден от нас

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 08:58 от galentina

# 156
Здравейте и от мен!

ЧЕСТИТО на Лу,на Катето на Облаче и на Аниния юноша!Всичко най-хубаво на всички ви пожелавам!

На всички болнички-скорошно оздравяване!!! То времето е едно болнаво такова и навън бъка от вируси!Пазете дечицата си и не се шашкайте много!И ние бяхме болни,сега вече сме по-добре!А,и с два кътника се сдобихме своевременно,с малко зор,неспане и неядене,но добре че има Панадол и Леатон!
Аз си изкарах и втория изпит.Чака ме трети на 10 декември и още два реферата до Коледа.Залягам над учебниците,но гледам и възможно повече да излизаме навън,че иначе вътре изкрейзваме!Украсихме си къщата предколедно,правим планове за подаръци и празници и така!
Нищо не казвате за Коледно парти?Някакви идеи?И желание,ако имате,разбира се!А с това,фейското на 9 декември какво става?А може и по женски да излезнем за празниците!Как мислите-на салати и ракии,на пица с червено винце или пък нещо друго?Давам такова предложение!

Вече мога и аз да се похваля-Тони проходи! Тази неделя ще правим и ние прощъпулник! Ходи като пиян моряк малко,но това е друга тема!Но вече не го е страх,обикаля навсякъде вкъщи и мноооого обича да танцува!А сега седи и зяпа костенурката Франклин и се смее от сърце!

Пчеличке,за хомеопат питай в Здравния форум,със сигурност ще ти помогнат!Аз съм чувала за Чамурлийска само,имам и една позната хомеопат,но тя е отскоро и незнам колко е добра!
Танче,хубаво е че си идвате за малко,пък макар и инцидентно!Освен всичко друго,малко разнообразие ще ви се отрази добре!Лек и спокоен път и приятно изкарване!

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 10:55 от __ZLATO__

# 157
Ани- да ти е жив и здрав рожденика, много късмет в живота и само хубави емоции hbday

Злато - честити ви ходещи краченца  tiptoe
Честито за изпита  smile3501 и много късмет за предстоящите!

И аз все се каня за прощъпулник, но нещо все се объркват плановете, надявам се, че другата неделя вече ще успея /дано само Лъчко да е здрав, че нали е ученик Mr. Green/

Приятен ден на всички Hug

# 158
АНИ, ЧЕСТИТО ТИ Е ПОРАСНАЛО ГОЛЯМО МОМЧЕ  bdbaloni! ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ И МНОГО РАЗУМЕН  smile3525! И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!

Ани, още сестричка  Heart Eyes? Мисля че дъщеричката ти няма да е против  Grinning!
Злато, честита ви ходещите крачета  newsm68! Все така - безаварийно! Честито и взет изпит   bouquet!
Мандаринка, целувки на сладкия пухчо-Ивчо   love001!
Танче, кофти е това със зъбите  Cry! Но пък Жорко ще намаже, бабите ще му се порадват  hug!
Пчеличка, бързо оздравяване на Дими  Hug!

Момичета, някой да ми помогне с компа  Praynig Praynig Praynig? Пуснах на Валерия да слуша песнички, естествено докопа клавиатура, натисна нещо  и ... няма звук. Как да го върна  Mr. Green?

# 159
  • Където ми покаже сърцето
Честито на всички рожденници newsm59

Момичета,хайде да обменим идеи за коледните подаръци на малчовците.Какво сте купили или сте решили да купувате?
Момичета да ви се похваля снощи за първи път квасих мляко и стана чудно,като сметана е.Аз досега домашно никога не съм яла,защото винаги като съм пробвала не ми е харесвало.Това обаче е превъзходно.Направих го специално за Марти и се получи от първият път и аз съм много щастлива. newsm44

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 14:27 от калинка

# 160
здравейте момичета.
Малкия спи и аз се впуснах във форумски преживявания.Сега събирам идеи за коледна украса/само се чудя как ще я опазя от Тони newsm78

Злато-честито на АДАША да са му здрави крачетата и все към върхове да го водят
smiley Tanya -лошо за зъба,но пък хубаво,че ще си дойдеш макар и за малко.Дано попаднеш на свестен зъболекар,че аз вече трета седмица страдам ,заради небрежност .Извадиха ми мъдрец,но останало пърче от зъба след това болки,забиране и тн....
valeria1  не ми се е случвало такова нещо.Пробвай със всички копчета ,рестартирай.Да неби да се е извадила колонката newsm78 Thinking

# 161
Ох,момичета ммоите одисеи продължават...
Незнам какво да правя. Яни вече няма температура но отприщи хрема и кашлица. Снощи вкърахме сироп за кашлица и ... 3-4 минути след приемането, детето стана неадекватно, загуби равновесие...и падаше като талпа. Много страшно! ooooh!
Оказа се че е направил реакция към сиропа за кашлица или по скоро към противоалергичната съставка вътре. Докторът стоя почти до 2часа през ноща за да следи дишането му. Сутринта едва го дочаках да се събуди за да вия как е. Сега е добре не залита ходи си и си играе, ама все ми се струва че всеки момент ще залитне и ходя след него. В резултат на всичка това и антибиотика и сиропа се озоваха в кошчето. По съвет на Облачка купих Мукоплан на Д-р Тайс и сега смятам да караме само с него. Докторът като че ли се съгласи с мен или поне не се противопостави на решението ми!
Иска ми се да свършат вече тези болести. Направо много ми се насъбра тази седмица.... Cry

ЗЛАТО!!!ЧЕСТИТИ ходещи краченца на ТОНИ!!!Много да тича и все напред да върви!!!!

# 162
  • Където ми покаже сърцето
Миличкият Яни,дано бързо се оправи,а ти правилно си постъпила.И аз бих запратила лекарствата в кошчето.Скорошно оздравяване Praynig

# 163
  • София
Злато, честито ти проходило дете. И честит ти взет изпит.  bouquet
Джули, много кофти работа. Към кой сироп даде реакция?
И ние сме така. Вчера Вал се събуди, дадох й да яде - не искаше. 10 мин след това вдигна 39,2Т. Взе да пребледнява, устните й посиняха, започна да й излиза слюнка и се опитваше да плаче, но по-скоро хълцаше. Естествено, аз като мед. работник се панирах и звъннах на 150, след което се овладях, дадох й Нурофен и я завих в мокри кърпи. Спешните дойдоха след 50 мин, добре, че не беше нещо спешно, че щяхме да си умрем; биха й 1/3 амп. аналгин, мускулно и попитаха:" Искате ли АБ" newsm78, ами естествено, че не поисках и те си тръгнаха, като ме предупредиха да не ги викам при всяко вдигане на Т, след като не искам АБ. Общо взето луда работа. И аз естествено си замълчах, защото ми беше под нивото да се разправям с висш медицински персонал. А и живеем тук и сме българи, и сме познати с овчедушието си. Tired

# 164
Мили рожденници - извинете ме за патериците и за късното поздравяване: Бъдете здрави и благословени!

Джули, какви са тези препятствия след препятствия при вас? Изпращаме ви позитивна енергия и пожелания, да прогоним тези неприятности!!! Танче П., и на вас ви пращаме хубави здравословни мисли!!!

Злато, честити ходещи крачета! Да не се спъват в нищо и да обиколят света им пожелаваме с Вики!

Усмихнато Танче, повода да си дойдеш не е приятен, ама пък и не е толкова лош. Хем ще си видиш близките и приятелите, хем ще си имаш здраво зъбче Simple Smile Лек път ви желая!

Калинке, искам да ти кажа, че млякото е станало особено вкусно, защото си е от твоите ръчички. То освен продукти и рецепта, се иска и щипка любов! Е, явно не си пропуснала да я сложиш и млякото се е заквасило както си му е реда  chef

Маринка, липсва ни Ивака, давай го по-често насам!!

Дрина, честита нова къща! Да не секват гостите и да не спира потока от подаръци! Вече може би ще се намери местенце и за една сестричка на Пепино?  Hug

За коледното парти ще кажа 2 думи. Май вече никой не се наема да организира събиране, че организаторите от миналото такова доста горчив опит натрупаха с нас (сигурно си спомняте как се развиха нещата)... И сега няма кой...  Cry Cry Cry Rolling Eyes Thinking

Общи условия

Активация на акаунт