Най-накрая и аз да успея да се включа. Напоследък все по-рядко ми остава време да ви чета, а като се наканя да пиша, форумът не ми се отваря. Имате ли и вие същия проблем, особено вечер?
Първо да честитя на патерица рождените дни на Кармен Мери, Катето на Облачето и Лу. Да бъдат много здрави, усмихнати и обичани.

Дринка, честит ви нов дом. Да бъде пълен с много любов и щастлив детски смях.
Грейпфрутче, и на мен ми беше много приятно да се видим. Жалко, че беше за малко и че не можах да ти видя щерката.
Попи, леле колко се е променил малкия сладур. Никога не бих го познала, ама и ти отдавна не си влизала (кой го казва
Като чета, нещо много болнички дечица. Бързо да оздравяват, а мамите да се пазят да не се натръшкат, че тогава става наистина сериозно.
Снощи Дими вдигна висока температура - 39°C. Досега повече от 38,5°C не беше вдигала. Меги, миличка, сетих се за вашите премеждия и още повече се паникьосах. Но свещичката ефералган, заедно с мокри чорапки с равни части вода и оцет, свалиха t° за около час. Май ще да е от зъбите, защото за четири дни изкара 2 кътника и последния 8-ми резец. Другите два кътника също са на път. Тя по принцип зъбите ги вади доста продължително, но без някакви особени оплаквания, освен повечко лиги и неспокоен сън. Но сега явно на мишлето му дойде в повече. Днес сутринта е била с 37,2°C и с разстройство, но на фона на снощните 39°C, тази температура изобщо не ме притеснява. Дано тази вечер да не вдигне отново

Иначе сме добре. Вече ходи доста стабилно. Като чуе музика, почва веднага да се клати, да подскача, да си върти главата, в резултат на което почти винаги губи равновесие и пада. Навън вече я пускам да ходи по асфалта без каишите. И аз чакам с нетърпение празниците. Събота и неделя мисля да извадя коледната украса. Пуснала съм си три седмици отпуска и от 18 декември живот и здраве пак ще си гледам детенцето по цял ден. Мисля си вече за коледните подаръци. Чудя се дали да не й купя една кукла от типа на Baby Born с всичките аксесоари. Дали ще си играе с нея или е още малка
. По принцип много се занимава с количката си за кукли. Вози в нея една калинка, грижливо я завива, пее й, за да я приспи. Абе, вече си е малко човече.Уф, трябва да свършам, че ме чака много работа. Дано скоро пак да мога да се включа.
Целувки на всички

.Все така да те радва ,да помага и много да слуша
Да ти е жив и здрав и с усмивка да сваля мацките.
Но хубавото е че ще се приберем на 23.12 и ще си празнуваме Коледните и Новогодишни празници заедно 
направо не ми се започва.

и много късмет за предстоящите!
! ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ И МНОГО РАЗУМЕН
! И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО!
! Все така - безаварийно! Честито и взет изпит
!
!