!Ани, опитах всичко. Явно е комбинация от клавиши
.
Лека и безаварийна, че докато се научат да си гледат в краката... 
Ето и другата ни … 76;ея. Докато се чудихме какво столче да й вземем Илия реши, че вече е пораснала и е най-добре да вземем от най-големия размер. Така де, да не купуваме през година столчета.
Той още не го е видял, но най вероятно след празниците това чудо ще седи в хола
Петърчо най-вероятно няма да получи подарък, незнам какво да му взема. Миналата седмица му купих страхотен пуловер от Бенетон и мислих да му го дам за Коледа, ама не стане, вече дори е обличан 2 пъти
, но догодина сигурно ще се почнат едни желания до безкрай.... За мен дядо Коледа таз година идваше доста често, та покрай празниците не се надявам пак да ме уважи
Инече ние започнахме с украсата. На всеки прозорец греят лампички, а и един дядо Коледа, заедно с снежен човек от вчера вечерта се опитват да се катерят по къщата
Инече по празниците сигурно ще сме си вкъщи и няма да пътуваме никаде, май така се очертават нещата.
Постояно има човек подир него, защото той не се спира и от беля на беля ходи! 

Някоя от вас ползвала ли е такава?
Купих и витамини,ма ефект нулев
Направо не знам от кво живее това дете,пък и толкова енергия да има.......
И аз не знам как и колко ще просъществува елхата 
Че така се бях закопала... ама свърши. Сега малко почивка ми се полага. Следобед мисля да спя с Невена, довечера също ще си легна заедно с нея, че през последната седмица сънят ми беше неприлично малко.

. Преслава си има триколка, камион, който също подкарва, кубчета със животни, колички с бебета ..... голямо мислене ще падне
.
Та на това съм се спряла, но ще видим.
.