Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 996
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Джулка, Таня, много съжалявам, че мъниците са болни! Това, което преживяхте е ужасно! Много целувки и бързо оздравяване на Яни и Вал Hug!

Ани, опитах всичко. Явно е комбинация от клавиши  Crazy.

# 166
Здравейте момичета!

Аз влизам само за малко, че една работа ме е подгонила... ама да ви нагледам винаги намирам време.

Честито на всички, които са имали поводи през изминалите дни! Пожелавам всичко НАЙ!

Злато, добре дошла в отбора на тичащите след дечица майки  Hug Лека и безаварийна, че докато се научат да си гледат в краката...  ooooh!

За коледните подаръци - аз вече писах - на Невена комплект надуваеми фотьойлчета с масичка. Поръчала съм ги и май ще ги получи по-раничко  Wink Ето и другата ни … 76;ея. Докато се чудихме какво столче да й вземем Илия реши, че вече е пораснала и е най-добре да вземем от най-големия размер. Така де, да не купуваме през година столчета.
За Илия съм поръчала едни обувки, той много ги хареса, но когато мери нямаше неговия номер. Сега пак ще докарват и аз съм предупредила да ми оставят едни като за него. Не е кой знае каква изненада, но знам, че ще е доволен. Пък за мен - искам ново яке, даже вече писах на Дядо Коледа. Това е, май другите тази година ще се разминат с подаръците. А, ще имат по един календар с Невена, толкоз, за другот одете като вдигнат майчинството може и повече. Хахахах...

За девети ние с Невена много искаме да ви видим. Предлагам всеки, който иска да каже и да се видим направо там, без организации и тем подобни.  За Коледно парти обаче съм ЗА идеята без малчовците. Да си излезем някоя вечер по женски, да си пийнем винце или каквото там ни се иска и така... Даже си мисля, че и без организация и капаро ще можем, помните ли бирарията на **** на Златото (Злато, прощавай, ама забравих какъв ти беше онзи господин  Embarassed), може там да се съберем. Верно, че е в центъра и местата за паркиране са малко слижни, но все пак не вярвам да идвате с коли, при положение, че ще се почерпим с алкохол. Просто давам идея, вие сте на ход.

Днес събрах и последните изследвания и в понеделник ще ги занеса в яслата, ще видим Невена от кога точно ще започне да я посещава.

Целувки, връщам се към работата, хванала съм си татко-гледачка и бързам да свърша повечко от поръчката...

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 08:05 от Mirinda

# 167
Бирарията е на зет ми и ако искате-нямапроблем!Ще се наема с организацията или неорганизирано ще се съберем!

# 168
  • София
Здравейте!

За 9 декември, ние с Краско за сега ще дойдем. Аз ще се обадя в понеделник до Двете феи за да питам от колко часа ще е и ще ви съобща. Инече за дамско парти без дечурлига съм много ЗА, където и да е, но май няма да успеем да се съберем много мамки, понеже не всички имаме на кой да си оставиме децата.

Джулка, Танче, много тъжно за дечицата, неволите ви продължават, но аз ви пожелавам от все сърце скорошно оздравяване. А Танче за бързата помощ просто нямам думи! Толкова безодговорни и бездушен народ, просто дано не се налага да никой да опира до тях!  #Cussing out

Относно подаръците Краско се сдоби с първия си подарък от баба и дядо - пързалка с баскетболен кош   Simple Smile Той още не го е видял, но най вероятно след празниците това чудо ще седи в хола  Crazy Петърчо най-вероятно няма да получи подарък, незнам какво да му взема. Миналата седмица му купих страхотен пуловер от Бенетон и мислих да му го дам за Коледа, ама не стане, вече дори е обличан 2 пъти  Mr. Green Краско е лесен тази година, квото му вземем това е  Whistling , но догодина сигурно ще се почнат едни желания до безкрай....  За мен дядо Коледа таз година идваше доста често, та покрай празниците не се надявам пак да ме уважи  Crossing Arms Инече ние започнахме с украсата. На всеки прозорец греят лампички, а и един дядо Коледа, заедно с снежен човек от вчера вечерта се опитват да се катерят по къщата  Mr. Green. Елхата по традиция ще сложим на 24, но колко дни ще изкара не се знае, поради причината, че си имаме голяма хала вкъщи.  Joy Инече по празниците сигурно ще сме си вкъщи и няма да пътуваме никаде, май така се очертават нещата. 

Злато, добре дошла и ти в компанията на търчащите майки!
Вчера Красимир така се беше засилил, той по скоро тича, отколкото ходи и падна с лицето напред в купичката с храна на котката  hahaha  Постояно има човек подир него, защото той не се спира и от беля на беля ходи!
Мандарински , ти пак се затри нанякаде! Аз все се каня да се обадя да се видим, но пусто все не ми достига време, а и нали сме с една кола и не може да я поделим.

Забравих да ви кажа, че от вчера мойто мъж е на нова работа. Първо е на 5 мин. от вкъщи (ако не го хване задръстване), а и е с преспектива за добро развитие. А и подари причината, че работата му е по близко аз все по често ще се виждам в кола  Mr. Green

Целувки    bouquet

# 169
  • софия
Здравейте,момичета Hug
Не съм писала отдавна,но редовно си ви чета LaughingЧестито на всички,които имаха поводи за празнуване  bouquet
Болните бебоци бързо да оздравяват Laughing
Ние сме добре,най-накрая проби и втория кучешки зъб та вече сме с 14 броя зъби.Ходи като луд,направо тича та резултата е че цялата му глава е в синини LaughingЧудя се дали да не купя от каските за прохождане newsm78Някоя от вас ползвала ли е такава?
И да се оплача-от известно време изобщо не яде,почти само на мляко кара #CrazyКупих и витамини,ма ефект нулев SadНаправо не знам от кво живее това дете,пък и толкова енергия да има.......
Иначе и ние вече се приготвяме за празниците,обикалям да търся подаръци.Спряла съм се на това чудо за малкия

За другите още се чудя newsm78И аз не знам как и колко ще просъществува елхата Joy
Това е от мен,лена нощ и спокойни бебоци

# 170
Добрютро!
Аз съм вери хепиииии, току-що приключих с поръчката, която правех и направо си отдъхнах.  newsm44 Че така се бях закопала... ама свърши. Сега малко почивка ми се полага. Следобед мисля да спя с Невена, довечера също ще си легна заедно с нея, че през последната седмица сънят ми беше неприлично малко.
Та така, минах само да ви понагледам, как сте, що сте...
Деси, това изглежда чудесно, сигурно ще е много забавно за малчугана  Hug
Отивам да си направя една кана кафе и зда се захващам с малко домакински задължения, любимите ми  Sick
До после!

# 171
  • София
Здравейте и от мен! Много хубави идеи за новогодишни подаръци имате, а можете ли да ориентирате и в цени. Аз още се чудя какво да и вземем. Мислехме от дъските за рисуване на "Чико", но в магазина ми казаха, че не били подходящи за такава възраст. Те сега нито са бебета, нито са големи  ooooh!. Преслава си има триколка, камион, който също подкарва, кубчета със животни, колички с бебета ..... голямо мислене ще падне  Thinking.

# 172
Джулка, Танче, много лощо това с болестите и сериозни изпитания сте преживели!!! Дано вече са по-добре дечицата!!!!!!!!!
За подаръци се чудя още, искам конструктор да и купя, с големи части, да строиме къщички!! Също музикална китара, конче люлка и засега това. Ще видим дядо Коледа какво ще донесе  Mr. Green
За племенничката също мисля, май такива занимателни игри ще и взема, че вече има всякакви играчки-и кухнята и е обзаведена, и колички, шезлонг, легла, столче за хранене за бебетата си, които са около 20  Flutter Та на това съм се спряла, но ще видим.
Аз съм си поръчала пуловер и дънки, и якенце, ама като гледам финансите май не съм слушала за толкова много подаръци  Crazy
За Ицо също ще трябва нещо да мисля, че ми е именник!!!
Ние засега сме здрави, да чукам на дърво, аз нещо настинах вчера, но малко. До вторник трябва да се оправя, че сме на Коледно парти от работата на свеки, с дядо Коледа и дечица, дано и хареса на Йоничка! Ще види дядото Коледа и ще я снимаме с него!
Това е от нас !!!! Целувки!

# 173
  • София
Здравейте и от мен. Ние още сме болни. Аз и Вал сме на АБ, като нейния днес го смениха. Цяла нощ беше с 39 - 40 градуса. Свали я към 7,30. Ходихме в Окръжна и ни смениха Аугментина, че с него само по-бързо сме щели да влезем в болницата. Но тъй като тя не повръща, а и няма места, засега сме в къщи.
За подаръците още се чудим, но ако ме пуснат в отпуска преди коледа, тогава ще се отдам на шопинг-терапия Mr. Green.
Меги, ти от малка искаш да я ориентираш професионално в твоята сфера, с тия строители,а?
Миринда, желая ти много сън, поспи и за мен Peace.
Деси, и моят син е така, но при нас е направо чудо и в сряда сме на хранителен специалист, да видим кво му е на това дете, че не обича нищо. А какви витамини взе? Много хубав подарък сте избрали.
Ани, дано Дядо Коледа чуе колко си билла послушна през годината и ще зарадва с още подаръци.  bouquet

# 174
  • София
Къде са ни изчезнали няколко страници?  Rolling Eyes Или в моя комп е грешката?  newsm78

# 175
..и при мен ги няма,а вчера темичката беше до 12 страница newsm78
От два три дена не ми се отварят и непрочетени публикации,при вас как е?

# 176
Здравейте момичета!

И при мен ги няма страничките. Къде ли са се загубили  Thinking?

# 177
Има проблем с форума.Всички публикации от 4 до 8 декември са изтрити по погрешка.

# 178
А имате ли бутон ''Проверка на правопис''? При мен няма  Rolling Eyes.

# 179
И при мен ги няма страниците, само 9 са. Незнам защо така е станало. И бутон "Проверка на правопис" нямам.

Общи условия

Активация на акаунт