Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 984
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Хелоу. Няма ги и няма да се възстановят страниците. Непрочетените скоро би тр да ги пуснат. А бутона, newsm78, може би не го ползваме често Mr. Green и са решили да го махнат.
Ние сме добре. Пътуването ни се отлага, засега.
Та, Ер-ка, нали щеше да идваш към Младост?

# 181
  • София
Да и  аз разбрах, че по погрешка са ги изтрили, ама здраве да е,  важното е че и нас не са ни затрили  Mr. Green
А от доста време няма "проверка правопис", явно сме станали вече по-грамотни!  Crazy
Ние бяхме на партито в Двете феи, беше много весело. Раздадоха подаръци на дечицата, а и на мамите също дадоха подаръчета - козметика. Краско не бе очарован от Дядо Коледа ей го на вижте го : http://images12.snimka.bg/001685611-big.jpg    http://images12.snimka.bg/001685614-big.jpg
Кукления театър също беше интересен. Имаше много дечица. Поиграхме си на воля в залите и аз се вдетених и се попързаляхме заедно и се помятахме в топките  Whistling . Беше много весело и ми приповдигна настроението, че съвсем се бях сговнясала нещо!

Танче, душа, абе да дойда, ама нещо не мо'е се разбИрем за колата  Crossing Arms

# 182
Eхоооооо!!!!Здравейте мили дами!!!!От цяла вечност се позатрих, сигурно вече сте ме забравили....ама никакво свободно време нямам напоследък....
Иначе сме добре, слава богу, здрави !!!!Че четох някои работи, от които ми настръхна косата smile3511(а тя въобще лесно не променя формата си по принцип)....
Тамън седнах да попрочета, и то- липсващи страници smile3515.....Здраве да е!!
Танче (П.), Джулка, Надина- радвам се , че вече сте добре!!!И стига вече боледувания!!!!!И на други болнички, които съм пропуснала- бързо да оздравявате!!!
Р-ка - браво за хубавото ви прекарване на детския купон!!!
И на мене мн ми се иска да се видиме без децата някоя вечер!!
Днес е Света Ана!!!Честито на всички именнички!!!!
Хайде стига толкова от мене!!Приятна ви вечер!

# 183
Честит празник на всички Ани-та! Да са здрави и усмихнати!

Момичета, днес съм без дете  Mr. Green, пратих я при майка ми за да си почина и да се понаспя малко. Обаче, да ви кажа, сутринта станах, пих кафе, оправих цялата къща, измих чиниите, пуснах две перални, украсих елхата и... стана 12ч.  Shocked Открих че ми е супер скучно без малкия бръмбъзък  Cry Цял следобед се помотвах, свалих си две-три анимации, добре че ходих с едни приятели до Метро и взех на Невена столчетата и масичката (надуваемите), та поне това свърших.

А, ето и една молба от мен, ще се развам да помогнете : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148827.0

Уф, нещо ми е празна главата.. не знам какво още да ви напиша... ааа, сетих се.

За датата за жеското парти, предложена от Златото - 20.12 (пояснявам за онези, които не са прочели липсващите странички) - де да знам... мисля че насред седмицата в сряда не е най-удачния вариант. Все пак някои от нас ходят на работа и сигурно няма да им е удобно. Все си мисля, че в петък, на 22.12 е по-добре. Все пак вие решавате, нека всяка да каже какво мисли и да се организираме по-бързичко, че време не остана.

Айде, лека нощ, обещавам да спя и заради вас!  Mr. Green

# 184
Ер-ка, много се радвам, че сте си  изкарали добре на купона. Аз нали много се чудих дали да водя децата, но се отказах заради разните там болести. Та поради тази причина сигурно Лъчо реши да ме изненада и в 18.00 ч. премерих Т - 39. След Панадола оправия няма, та хайде на чорапи с оцет. В 20.40 ч. нито вест, нито кост от Т. Лъчезар като започна да вилнее - спиране няма. В 21 ч. започнахме да го мием и той отново топъл. Направо ще се побъркам  Rolling Eyes. Мислехме, че са зъби, но вече не знам. От както е навършил 8 мес. има 8 зъба, а венците му направо са четвъртити, едни лиги точи /блузите вир - вода, цялата къща ще издави/.

Честит празник на Анитата   bouquet

Аз пак ви помрънках, ама като съм си такава какво да правя, освен да взема да  #2gunfire, ама не съм сигурна, че ще се уцеля/

# 185
  • София
Миринда, аз не мога да ти помогна. Много съм скарана с пожеланията. Ама ако се включи Бабка Жабка, съм сигурна, че ще свърши работа Laughing. И си знаех, че си мой човек за празненството. А ако кажете 23, направо ще ви разцелувам, че и аз ще успея да дойда Mr. Green.
Таня Б., ами намерили сте си и вие в училището вирусче. Много гадни тия Т. Но като тръгнат децата на заведение, и то зимата, няма отърване. Tired
Гери, не сме те забравили, ама казвай повечко за вас. Стига бърза все и работа, работа. Аз вече забравих какво е да работиш, hahaha ама като гледам скоро няма и да си спомня Joy.
Ани, кво го стресна Краси тоя дядо Коледа Twisted Evil, което ме наведе на мисълта, че миналата година по това време, Наско казваше Дядо Коля Laughing.

# 186
Здравейте мамита с днешна дата.

Със сигурност сме си намерили вирусчета, но честно не знам от кое точно училище - дали от голямото или от малкото  Twisted Evil. Но честно казано изобщо не се замислям върху това, защото е все едно от къде е. Като се има предвид, че и таткото по цял ден е между различни хора и ходи къде ли не, а пък в петък бяхме и в поликлиниката за кръв, така че си имаме богат избор  Mr. Green!

Хайде лек ден на всички!!!

# 187
Oх, тези мъгли нямат ли край....?????Съвсем го забравихме слънцето вече....Ама това не ни пречи всеки ден по два пъти (дори и по тъмно) да излизаме навън, че ни хващат нервите вътре.
Танче- питаш за подробности около нас- ами това е – гледат се с баба си когато съм дежурна , няма изчерпване енергията и и беличките... с кучето обръщат къщата наопаки, защото си имат еднакви любими играчки, и ако не ги изведеш навън, става страшно.Добре, че поне на разходката си седи в количката( защото е каталясала преди това и си почива, че иначе разходка с куче и ходещо детенце....И сега са навън с баба си, та имам малко време за мене. А и най- накрая се преборих в общината за газификацията, та следващата седмица се очаква да ни пуснат газта. Но си бяха разправии там, разбиване на къщата за външната и вътрешната газова инсталация- миналият уик- енд си беше направо страшно у нас, майка ми беше пред истерия горката...Както и да е- та с такива неща се занимавах напоследък+ дежурствата ( ама няма да изпадам в подробности за там ,че не е за разправяне ...Когато съм дневна най- често не я виждам целия ден)) Та най- важното е( да чукна на дърво), че сме здрави и беладжийстващи.
А вие, Танче  как сте?Дечицата оздравяха ли съвсем?И не ти и трябва скоро да си припомняш какво е работа....
Изкарахме малко ревлива и недоспала нощ. Али заспа моментално към 21.30( когато си ляга обикновенно, че бяхме на имен ден и се видя с братовчедчицата си ( на 11м.), голяма игра, голяма радост, и после към 24 като писна- един час няма успокояване....Дано да е по- спокойна занапред...Май от зъби беше, направо вече ми дойде до гуша това зъбоникнене.
tbekiarova - и на вас бързо оправяне!!!!
Хаиде целувки, момичета и лек и приятен ден!!!

# 188
Момичета, влизам да ви се похваля.  Heart Eyes
Моето бебе вече не е бебе, ами е истински мъж!!!  newsm48
От вчера махнахме памперса, носим миниатюрни слипове и пишкаме в тоалетната като големите мъже. Аз си мислех, че ще е голямо приключение с махането на памперса, притеснявах се, отлагах го, не знам си какво... А то чудо голямо - през 30тина минути го слагам на гърнето и детето си се изпикава там, и после са му сухи гащите през следващите 30 мин. Дори пътувахме с колата и спирахме на равни интервали за пиш, и по време на пътуването нямахме никакви проблеми. Е, имаше и по някоя авария през тези два дни, но напълно в рамките на очакваното Simple Smile Дори той се опитва да ми каже кога му се пика, но имаме още да се учим (и аз и той) в тази насока.
Много е сладък - панталоните вече му стоят като на пич - а не като на бебе (т.е. не са подути от памперса). Mr. Green

Много съм доволна и горда!!! Nature Snowman Hands Clap Hands Clap

# 189
  • София
Гери, радвам се за вас. Дано продължавате да сте здрави и да правите бели. Mr. Green Ние засега сме здрави. Само дето оная вечер, гледах и на моя дружка щерката, която е колкото Наско, а тя вечерта вдигнала Т и продължава да е зле. Дано не съм ги заразила нещо, макар че от вируси спасение няма.
Неде, честит ти мъж  bouquet. И Вал е така, само спим с памперс. А тя пък, като й се пишка си носи гърнето и си дърпа гащите, да ги свалим Laughing. Само дето повечето пъти само седи, но аз я слагам като го донесе, де да знам дали й се ходи или си играе.
Аз правих на Надя питката, чакам гостите и да видим щерката кво ще си избере да работи или hahaha като майка си ще я мързи Joy.

# 190
nadinka, честит ти голям мъж, нека да е здрав и много да те радва.

Таня П., чакаме да се похвалиш накъде се е ориентирала щерката и браво за питката.  Ние нашият прощапулник пак го отложихме /нали имаме Т, а и дечицата, които щях да каня също са болни  Sad.

Аз за сега чакам да видя Лъчо кога ще вдигне висока Т, за да му дам Нурофен. Не знам вие как сте, но аз четох някои неща, а и джипката и други лекари, с които съм говорила са категорични до 38,5 да не давам нищо. Ако ви се пише, кажете вие как процедирате.

Хайде чао, че пак се отнесох нещо Mr. Green

# 191
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Миринда, аз не мога да ти помогна. Много съм скарана с пожеланията. Ама ако се включи Бабка Жабка, съм сигурна, че ще свърши работа Laughing.

Ееее Танче ,мерси за четката , ма нещо пенсионния 39-годишен мозък е в застой , Joy ни предава , ни приема цялито внимание е насочено към  Краско-вците (дъртия и малкия). hahaha Ма ако ми подскажете нещо може да го мисла от вторник съм самосиндикална , дедко тръгва пак в странство.  Blush

Айде де любопитството ме гони вече , малката какво сътвори , мързелана като нас двете  Wink  или нещо престижно ще да е.  Hug

# 192
nadinka, честит ти голям мъж, нека да е здрав и много да те радва.

Таня П., чакаме да се похвалиш накъде се е ориентирала щерката и браво за питката.  Ние нашият прощапулник пак го отложихме /нали имаме Т, а и дечицата, които щях да каня също са болни  Sad.

Аз за сега чакам да видя Лъчо кога ще вдигне висока Т, за да му дам Нурофен. Не знам вие как сте, но аз четох някои неща, а и джипката и други лекари, с които съм говорила са категорични до 38,5 да не давам нищо. Ако ви се пише, кажете вие как процедирате.

Хайде чао, че пак се отнесох нещо Mr. Green
аз до 39 градуса нищо не давам Naughty и се оправят сами. всъщност само веднъж бяха с 39,5 и сложих по 1 свещичка и това беше, не се наложиха друга лекарства. освен че не се дава нищо температуропонижаващо, според лекарите тук АБ за вируси не се използва.

# 193
За женското парти да ви кажа, на 20ти няма да мога да дойда, защото тогава ще ни бъде фирмения коледен купон. За всички останали дати съм "ЗА", но ще се радвам, ако го направиме така, че и Танчето да дойде. И без това като гледам не се събираме много желаещи  Sad

Таня Б и нашата педиатърка не препоръчва да се дават сиропи до 38-38,5.

Надинка, браво на голямото момче, аз мисля напролет да се пробваме да махаме памперса.

# 194
  • София
Здравейте. За любопитните Mr. Green Вал хвана хапчетата и разнасяйки ги помъкна и черпака. Явно ще е добра готвачка като майка си bowuu  hahaha и ще е фармацефт.  hahahaА дядо й каза, че ще й построи аптека Joy.
Мими, пак ще останеш с един Краси,а?
Таня Б. и аз не давам до 38-38,5, нищо. Така са ми казвали. Но пък на нас ни върши работа само Нурофен и Хексалгин. Разните там свещи и парацетамоли, никва работа не вършат. А как сте днес? На мен Наско снощи към 3 ми вдигна 39,7 и вече, вярвайте ми, полудявам Tired. Какво му става на това дете, кви са тия Т newsm78.
Наде, време е май вече да пуснеш анкета за 22-ри или 23-ти да е купона. Че поне е петък и събота. Те другите си мълчат, ама аз нали обичам да приказвам, та да си кажа. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт