Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 999
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден, на малката принцеса Кати!Да е много здравичка,послушничка и все така талантлива!  bouquet
Облаче,много хубава торта сте и поръчали.
Честит рожден ден и на ЛуВсичко най-хубаво и пожелавам ! bouquet  bouquet

# 136
  • София
ЧРД, Lu!  Пожелавам много здраве, щастието да е винаги около теб, да си много обичана и да си все такъв слънчев човек!   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
Честит рожден ден Лу!!! Да си все такава справяща се и издръжлива мама на две слънца!!

Дринка честито новодомство.  HugДа ви е уютно и хубаво заедно там и да посрещате много драги гости. и благодаря за детските филмчета, чак сега успях да си ги сваля.

Облаче честит рожден ден на Катето.  bouquet много хубава торта, а като каза за празненството в градината - направо благорадно завидях.

Танче, дано Наско бързо оздравява. ММZ и ти да спираш с тия болести и доктори.

Джулка много гадно че и Яни и Къци са болни. бързо да оздравяват

Белла синът ти на кой се е метнал с тази бяла кожа. твоята е доста по-тъмна. Grinning

# 138
Здравейте,
Днес забелиха на Вики пишката - лелеее такъв рев, така никога не е ревало милото. И сега, явно като пишка го боли много, пак един рев и ми се жалва милия - идва и протяга към мен ръчички, толкова ми е жал. Кажете ми, тези които сте минали през това, колко време че го боли като пишка. Изписаха ни някакъв крем да го мажем 4 дни.
Иначе честито на тези, които имат поводи за празнуване. Съжалявам, че не честитя на всеки поименно, но просто Вики така плаче милия, че нямам време да чета и да разбера кой какъв повод има.
Хайде всичко хубаво на всички.

# 139
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАТЕ!!!!!!!!! ОБЛАЧКА, МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА Е ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА КАКА!!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА LU!!!!
!

Вчера прегледа при мамолога д-р Василев мина супер, всичко ми е наред!!!!!!!Само дето се притеснявах толкова, но болките каза док че са на хормонална основа, още ми бушуват хормоните  Crazy Важното е че няма нищо страшно!!! Мишленце, Верич, благодаря за координатите на този доктор, много съм доволна!!!!! И за 20 лева доста ми поопипа гърдите  smile3532
Таня, Йони ходи на ясла около месец и половина, учителките бяха много доволни от нея, играе, яде спи, няма никакви проблеми, почти не плачеше като я оставя, съвсем малко. Но за това време пи Аб 3 пъти, абе ужас. Дано вие сте по-здрави! И аз се отказах, спрях работа, реших че здравето на дедето ми е най-важно. Сега едва я бутаме финансово, но пък детето ми е здраво. Сега изкара една лека ангина, но няма нищо общо с гадните вируси дето ги кара, докато ходеше на ясла. Е, знам, че като тръгне март месец пак ще боледува, но ще е по-голяма и се надявам по-леко да ги кара. И така, иначе супер бях доволна от учителките и те от Йони, но зимата ще сме у дома!  Hug

Целувки!

# 140
Здравейте,милички! Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛУ!!! newsm51 bdbaloni newsm51
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ОТЛИЧНА  МАМА НА ЮНАЦИТЕ!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!
ОБЛАЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО КАТЕТО! newsm59ПОСЛУШНА,РАДОСТНА И ВИНАГИ УСПЕШНА!
ДРИНКА,ЧЕСТИТ ВИ НОВ ДОМ!НЕКА ДА Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ,ТОПЛИНА И ЩАСТИЕ! newsm67
Джулка,бързо оздрвавяване на твоите мъже! PraynigИ никакви болести вече!
ММZ,и на теб същото-да оздравяваш!Честито ти предстоящо пътуване за Брюксел!Ех,супер!
Галентинка,айде честито ти взет изпит!Браво!
Грейпфрутче,твоята принцеса станала много сладка,бе!

Все не успявам да пиша за нас.Ми то мойто детенце не ме оставя да напиша един пост като хората.Ето и сега протестира.
Май че няма с какво да се похваля.Здрави сме и това е най-важното!
Спирам,че вече Натали реве.
Целувки.

# 141
      Еххххх, Живе, Живе.....
Да си жива и здрава!
Много, много щастлива и само любов да грее в дома ви!
Мъжете в твоя живот да те даряват винаги с това, което кара душата ти да пее!

Облачка, да ти е жива и здрава голямата мома!
Усмивката да не слиза от личицето и!
Катето е мацка от класа, да я пазиш много, че скоро ще започнат младежите да ви досаждат. Незнам как ще се оправяте. Mr. Green

# 142
  • София
Здравейте,
Днес забелиха на Вики пишката - лелеее такъв рев, така никога не е ревало милото. И сега, явно като пишка го боли много, пак един рев и ми се жалва милия - идва и протяга към мен ръчички, толкова ми е жал. Кажете ми, тези които сте минали през това, колко време че го боли като пишка. Изписаха ни някакъв крем да го мажем 4 дни.

Мажи не само 4 дни, а 15 дни. С повечето хора и доктори с които се консултирах това ми препоръчаха. А ето в тази тема, пускана от мен съвсем скоро може да намериш още полезна информация. Дано детенце се оправи бързо. Милото, знам какво ти е и на теб, преживях го съвсем наскоро  Confused
Ето и темата :  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144860.msg2770099#msg2770099

# 143
  • София
Леле, че съм шемет! Облаче, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава, много да те радва! Целувки на малката принцеса!   bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Честит Рожден ден мила Лу!!!Да си жива и здрава! Много щастлива!Обградена с лйбов и радости от тримата ти мъже!!!Пожелавам ти прекрасен празник!Пожелавам ти много подарци!Пожелавам ти усмивката на малка сладка госпожица един ден Mr. Greenда ти помага с отбор юнаци!!!!

# 145
Мили момичета-майчета, благодаря ви за красивите пожелания!!! Бъдете здрави и весели и обичани!
Ето и почерпка от нашия празник: . Тази вечер беше едната част от купона, в събота още  Wink.
Децата са добре, гонят се из къщи, Стоян ходи за ръка още, но днес се пуска за по минутка, Камен е стабилен пешеходец отдавна  Laughing и всичко е прибрано нависоко. Ще ги водя на уролог заради тестисите, че не са си на мястото още съвсем. Вадим съби в момента, като всички... и има сополи, червени дупета, и ревове най-вече. Но през останалото време е купон!
Целувки от нас!

Облачка, честита ти рожденичка!!! Да те радва много!

# 146
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛУ! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА  nbirthday! А МЪНИЦИТЕ ДА ТЕ РАДВАТ БЕЗКРАЙНО  newsm51!

ОБЛАЧКА, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА  bdbaloni! ДА ТИ БЪДЕ ЩАСТЛИВА И МНОГО ВЕСЕЛА  baloni!

Дринка, честит ви  нов дом  smile3525! Да ви бъде изпълнен с обич и топлина! Чакаме снимки, да се порадваме заедно с вас  Heart Eyes!

Джулка, Ани, благодаря за инфо! Но направо ме отчаяхте с тези МПР3- и 4-ки, не знам какво да правя   ooooh! !
Гале , честито изпит! Сега малко почивка  newsm24!

На всички болнички дечица - бързо оздравяване  Hug!

Валерия е с хрема - сидим в къщи, прави вече по 3-4 стъпки, излезнаха ни две зъбчета,  като-чели кътници Shocked, а между тях и предните четири зъбчета - празно място Mr. Green!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 00:23 от valeria1

# 147
Здравейте,мамчета!
Вчера избързах да се похваля,че сме здрави. CryМалко след това Нати вдигна температура-38,2.Дадох и Нурофен и през нощта нямаше проблеми.Тази сутрин отново имаше.След Панадола я свалихме на 37,2.Направо ми се плаче,миличкото ми как се мъчи.Предполагам,че е от зъбките.Следобяд ще я водим при докторката и.Дано да не е нещо сериозно! PraynigТъкмо се успокоих,че от 3 седмици е здрава и пак. Cry
Бързо оздравяване на всички!

Белла,предадох целувките ти на Нати.И ти да нацелуваш сладкия Васката.

Приятен ден и много усмивки! Grinning

# 148
Не съм писала, а което е по-лошо не съм ви и чела цяла вечност  Embarassed самобичувам се и почвама веднага да чета та да понаваксам Party

И ние вече ходим - най-сетне се осмели да се пусне от пръста ми - и сега се готвя за прощъпулка - по-скоро проучвам какво се прави ooooh! приемам НЕLP всякакъв Mr. Green
За яденето - голяма борба е да си отворим устенцата ooooh! а кухнята я спрях щото той почна само местното ядене да яде, но пък моите манджи засега ги папка.
А, и ние още си се кърмим Crazy ама ако не заголя цица щом поиска настават рев и писъци  Mr. Green

# 149
Благодаря за честитките! Най-смешна беше мойта мамунка вечерта след рождения ден, като си легна на леглото (на 2рия етаж), а върху себе си сложи новата си палатка  Mr. Green това, щото не и разрешихме да спи на палатката на земята.

Попи, дано работи търсачката, напиши прощъпулник и ще излезе много инфо. Обобщавам - каниш когото искаш, слагаш предметите на една бяла кърпа, има и вариант да направиш към тях бяла пътечка, търкаляш към тях питката и пускаш дребчо да върви след нея. После при разчупването, караш всеки, който вземе парче, да тича (може на място), скача, кляка, да се върти, общо взето кой каквото иска Simple Smile мойта сестра явно добре си е поклякала, щото Еличка много си пада по тази дейност напоследък. Има и версия, че и ти трябва да тичаш, докато раздаваш питката, и може да даваш и на комшии и на малки деца.

Утре мисля да са ми последните часове кормуване. Имам чувството, че карам кола по-добре от някои нормални шофьори... обаче минаването покрай пазари, тесни улички и много пешеходци ми е пълен кошмар. Дано не претрепя някого!

Целувки на болните мъничета, да оздравяват бъро!

Общи условия

Активация на акаунт