Ей такива неЩа.... Извинявайте за лавината от въпроси
)
)
Времето не ми стига за ниЩо и дните ми отлитат без да остане спомен... Дали май някакво средно положение не е идеалния вариант
Помните ли едно време в Бг как майките ни си стояха в къЩи до третата година на детето май беШе ? И после пак си по4ваха работа. Дали това не е маги4еската формула на успеха
: гледаШ си детето докато поотрасне, плаЩат ти май4инство и когато детето поотрасне тръгваШ пак да се трудиШ? Май неЩо много се разфантазирах ...
)
От скоро живеем на ново място и досега май все съм завързвала запознанства покрай работата (или ученето) и сега в един момент се оказах неподготвена за такава ситуация (че и още е студено да ходим да висим по площадките та да се запознаем с някой) и ми е скучно- малко работа би ми дошла много добре
...
...
най- тежкия период в живота ми. Ето затова не се върнах на работа и останах да гледам детето. През това време доходът ни спадна значително, но засега се оправяме някак без да се лишаваме от нищо. Да сме живи и здрави, другото е лесно...
Супер ми е така. Хем работя хем имам време за себе си и семейството. Сега с бебето ще си поседя в къщи до 6тия месец поне, после ще му мисля. Живи и здрави да сме само.
Да но не ме кефи работното време-да почвам сутрин в 7.00 и да свършвам в 18.00. /само за инфо:това е новият 5 Терминал на Хитроу-фантастичен проект/ Но Не мисля, че ще намеря ясла с такова работно време, а детегледачка не искам да взимам. Парите на мъжа ми ще ни стигат дори и аз да не работя, пък и аз съм си разумна. Но и моите не са лоши. Но това работно време ме убива, дори и като бях бременна едва ли не спях на бюрото си
Но няма да я пратя в Бг някой да ми я захранва от 3месец и тем подобни