Май по_горе не обясних добре какво имам в предвид като казах за "маги4еската формула": дале4 съм от мисълта 4е това което беШе едно време в Бг е идеалното и 4е все оЩе съЩествува. Знам, 4е напоследък всеки го дърпат да се върне на работа и де4ицата се гледат от баби,детегледа4ки и на ясла.
. Мисълта ми беШе ,4е би било хубаво все пак 4овек да може регламентирано да си стои малко пове4е в къЩи, да му се пази мястото и най_ве4е да може да си го позволи финансово. На мен ми беШе хубаво докато си бях в къЩи с бебка,после като тръгнах на работа пак бях доволна а сега съм във фаза, в която ми се иска пак да се спра за малко и да си остана при мале4ка,заЩото сехга е в някаква такава много готина възраст и имам 4увството,4е изпускам хубави моменти
Май 4овеШката природа е такава,4е не можем да сме винаги доволни
Както и да е поздрав от нас с Джулия за вси4ки мам4ета и бебоци
ннбнхббййбйййпййкьйуьуьииьиижжижиуицуцуцууууууууууууууууууууужужу (Това го написа малката след голяма борба пред клавиатурата
)
Хубаво звучи
(nai-hubavata i nai-trudnata profesia spored men). Samo deto naposleduk zapo4vam da si otka4am po cial den zatvorena s beb4o, koito izobsto ne mi ulesniava polojenieto, stoto e strashno kriv, revliv i tem podobni bebeshki mu raboti.