Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 124 986
  • 409
  •   3
Отговори
# 315
Така, вече се насочих какво търся  планинско, външен басейн с детска част, без минерална вода, хубава закуска, детски кът, и все пак да не е повече от 200 лв на вечер

Давам изклюително позитивен отзив за  Grande royale Банско
Чист хотел много вкусна храна, любезен персонал. Наистина не очаквах толкова добро обслужване

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 08:52 от Moonlight92

# 316
Нашето семейство сме доволни от Белчински извор. Бяхме в къщите със собствена сауна и джакузи. Много сме доволни. Това се намира до Белчин, Самоков. Разгледахме и Цари Мали град.

# 317
Здравейте, помогнете ми да намеря хубаво място за почивка да е на 2,3 часа от Бургас с басейни подходящо за деца. Добра храна
Марково е хубаво но вече сме ходили там
Много ми хвалят спа хотел Изворите в с. Младежко, но не съм ходила лично.
Не виждам да има външшен басейн.

Да, има външен басейн. Бяхме там за Георгьовден, хубав хотел, хубава природа, любезен персонал, и дотук...
Храната, под всякаква критика. Ако има нещо, останало от предната семдица, и то се предлага. В близост 40 км, няма откъде и вода да си купиш, и съответно се спекулира с цените в хотела.Били сме преди няколко години, сега, картината е друга В ресторанта, миризмата на застояло...жалко за иначе хубавата база

# 318
Да ми предложите хубав хотел във Велинград с хубави външни басейни и  добро изхранване? Инфинити е пълен за датите, които искам, а Санте ми е скъп. Нещо по средата.

# 319
Да похваля хотел Мальовица - стаите са чисти и хубави, леглата удобни. Храната е прилична. Малко еднообразна, но вкусна (на изхранване на блок маса сме). Спа центърът е доста добър. Да не говорим, че в момента максималната температура е 25 градуса и ни е супер. Има въжен град и атракциони за децата. Както и детски кът, но за по-големи деца е скучничък.

# 320
Здравейте.Моля да ми препоръчате добър хотел около Троянския балкан.За в момента сме се насочили между хотел ,,Балкан,, и ,,Шато Монтан,,

# 321
  • София
звездичк@ , вижте и " Каза Арт" в с. Орешак. Може да ви хареса.

# 322
Здравейте.Моля да ми препоръчате добър хотел около Троянския балкан.За в момента сме се насочили между хотел ,,Балкан,, и ,,Шато Монтан,,
Ние най- много харесваме хотел “ Фея” и хотел “ Острова”

# 323
Странноприемницата в Орешак.

# 324
  • В заешката дупка
Писано е няколко пъти и аз и точно тук четох ревюта, но да споделя и моите пресни впечатления от края на юли.

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel до Казанлък

Много  приятно съм изненадана. Бях малко скептично настроена, признавам си. Аз не обичам много хотели за почивка, предпочитам по-уединени места, но исках да заведа мама накъде за няколко дни и тя си беше нарочила това място, защото ѝ е близо.

Не знам дали винаги е така, но беше много спокойно. Уж имаше доста хора и семейства с деца сутрин на закуска, а след това навън на откритите басейни не бяха никак много и атмосферата беше тиха и приятна. Повечето семейства като че ли бяха на вътрешните басейни, където ние не стояхме въобще. В спа центъра - също беше много спокойно.

Закуската - разнообразна и вкусна. Има 2 а ла карт ресторанта за вечеря. Щяхме уж да пробваме и двата, но мама не си хареса нищо от менюто на единия, та вечеряхме само в ресторант Софра. И тук бях приятно изненадана - вкусни традиционни български ястия, но представени модерно и красиво. (От сервитьора разбрахме, че шеф-готвачът, Станислав Някой-си е участвал в Хелс Китчан, но аз не не съм гледала това предаване и нямам идея кой е.)  Освен тези два ресторанта има и още един. Там се сервира закуската и блок маса вечеря, за тези които са си взели пакет халф-борд. Минахме през него една вечер - стори ми се шумно и ми миришеше на стол. Това са ми май единствените забележки. В ресторанта, в който бяхме, беше много по-спокойно и приятно.

Стаята ни беше голяма с големи прозорци и с гледка към зелена поляна, а в далечината Казанлък и Балкана. Самият хотел е разположен на много хубаво място. Не е като да си в хубав хотел, но хубостта  да стига до оградата му само. Заобиколен е от зеленина, а в далечината от двете му страни се виждат Стара планина и Средна гора.

Обслужването - без забележки. Учтив и усмихнат персонал.

# 325
  • Beyond the stars
https://pavelbanyagrand.com/ Гранд Резорт Павел баня

Който резервирах по погрешка за Княз Павел, но грешката се оказа вярна. Bowtie
Хотелът е отворен април 2024 - чисто, модерно, просторни стаи. Разкошно спа с голямо разнообразие на предлаганите услуги. Има детски басейн и навън, и вътре - външният не е с минерални вода, вътрешния е с доста разредена такава, за да е ок за деца. Има малък и уютен детски кът, без аниматор. Намира се до паркче, та предполагам би било ок и за разходки с количка.
Храната е разнообразна и много добре приготвена, бяхме със закуска и вечеря.
И обслужването - огромна червена точка.  Мил, усмихнат и много добре подготвен персонал.

# 326
Хотел Магнолия -Казанлък. Местоположение до парк Тюлбето, по всички критерии -превъзходен.  В механата ползвате отстъпка, сутрин закуска с богат избор, всичко ужасно вкусно. Очарована съм от милото отношение, сърдечно гостоприемство и прекрасни условия. Личи си, че е семеен бизнес от години и държат на доволни клиенти, все по -рядко попадам на такива места.

# 327
Подкрепям на 100% за Магнолия Казанлък.Съвсем случайно се запознахме със собствениците в хотел Фея.После ги посетихме за празника на розата.Страхотен хотел, храна и персонал!

# 328
  • Русе
Похвалвам хотел Ривиера -Златни пясъци, не намерих много отзиви като резервирах,но съм приятно изненадана.Базата не е занемарена,големи чисти стаи и бани,усмихнат персонал,всеки ден сменят кърпи,чаршафи,чистят чудесно /за разлика от Калиакра маре в Албена/ храна,басеини плаж, всичко супер, само морето е малко дълбоко и не е за малки деца.

# 329
  • Видин
Семеен Хотел Панорама-гр.Сърница.Бяхме там за 2 нощувки и останахме приятно изненадани от хотела.Искахме да резервираме в някои от комплексите около Сърница,но нямаше места и в последния момент резервирахме в този хотел.Всичко беше чисто и стаята беше много комфортна.

Общи условия

Активация на акаунт