Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 124 986
  • 409
  •   3
Отговори
# 390
  • ново
Писала съм, закуската е по сет меню, отделно има на блок маса останалото, за което писах. В менюто има принцеси, мекици, пържени филии, юфка, варени яйца и т.н

# 391
Идвам с препоръка за малък Семеен хотел в гр.Чепеларе.
Много уютно и спокойно място.
Семеен Хотел Метеор
https://www.facebook.com/share/1FdWTeGcnG/

# 392
Здравейте, пиша тук защото в другите теми не се получи... та търся някой  хотел с минерална вода  ( задължително басейни и т.н да са вътрешни - става въпрос за зимата), където да отпразнуваме кръгла годишнина на ММ.Ще бъдем 12-15човека  с 2деца точно преди Коледа. Страшно държа на чистотата и добрия ресторант ...
погоре някой бе споделил за Арте Велинград- мнението ми е от миналата година юни и може вече да не е актуално , но  тогава доста  му куцаше чистотата ...

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:38 от tky

# 393
Много сме доволни от Бохема-Огняново. Чисто, топла минерална вода, храната беше вкусна и разнообразна.

# 394
Здравейте, пиша тук защото в другите теми не се получи... та търся някой  хотел с минерална вода  ( задължително басейни и т.н да са вътрешни - става въпрос за зимата), където да отпразнуваме кръгла годишнина на ММ.Ще бъдем 12-15човека  с 2деца точно преди Коледа. Страшно държа на чистотата и добрия ресторант ...
погоре някой бе споделил за Арте Велинград- мнението ми е от миналата година юни и може вече да не е актуално , но  тогава доста  му куцаше чистотата ...

Останахме с отлични впечатления от хотел " Тракийска резиденция " в с. Старосел!
Всичко е на високо ниво и мисля, че ще очарова и вас!
Само преценете цената дали ще е ок за толкова голяма група Simple Smile

# 395
Погледнете и Гранд Резорт Павел Баня
Топ хотел!

Аз имам същите критерии и запазих Атмосфера в Павел Баня за края на месеца. След посещението, ще дам отзив, надявам се подходящ за темата 😃

# 396
Миналата година бяхме на Атмосфера, сега края на месеца пак ще ходим и ще видим как е. Тогава бяхме доволни.

# 397
Много сме доволни от Бохема-Огняново. Чисто, топла минерална вода, храната беше вкусна и разнообразна.
Няколко пъти съм го посещавала-  последно преди има няма месец  . Басейна/ите обаче е/са външен/ни и независимо, че извора е на има няма 100тина метра, за зимата няма да ми е съвсем ок . За ресторанта обаче сме на коренно противоположно мнение - за мен е слабото място на този хотел, а аз търся читав ресторант
Старосел ми е в списъка - били сме преди 3  или 4 години  мисля през лятото
 в Атмосфера бяхме едни от първите им гости - през лятото и бе ОК , също в списъка , но търсех нещо ново ..за Гранд хотела в Павел баня не сме били , дали ще е ок ?

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:27 от tky

# 398
  • В Града на липите
Привет!
Няколко отзива от последните месеци.
Гранд Хотел Свети Влас. Започвам с него, защото последно бяхме там. Очарована съм от отношението, чистотата, храната и невероятната гледка. Напитките и храната в минибара влизат в цената и се зареждаше всеки ден. Почистваха стаята и се отзоваваха при нужда. Водата в басейните не е минерална, но беше доста топла - направо гореща Simple Smile, както и СПА центъра. Страхотен фитнес с гледка към морето. Безглутенова храна, протеинови сандвичи и палачинки. Бих го посещавала често.
Гранд Резорт Павел Баня - Също любим хотел. Настаниха ни в 9 сутринта. СПА центъра много ни хареса, но спасителя ни каза че е препоръчително децата да не прекарват повече от половин час на ден в басейните, защото е радиокаткивна или нещо подобно. Басейна беше доста горещ. С малко дете е трудно да го държиш далеч от нея. Иначе нямам други забележки Simple Smile
Хотел Емпайър Хисаря. Бяхме там през септември и можехме да ползваме и външните басейни. Хубав хотел, добро спа и чудесна храна. Имах няколко дребни забележки, но не са съществени и пак бих го посетила.
Спа Хотел Санте Велинград. Един от любимите ми хотели във Велинград. Хареса ми СПА центъра, басейните. Има външен с гореща вода. Храната е страхотна, обслужването също. Допадна ми, че бяха добавили в тоалетните принадлежности четки и пасти за зъби. Както и смутитата за закуска. Фитнеса е с нови и хубави уреди.
Роял Спа Хотел, Велинград. Позанимарили са малко чистотата през последните години, но все още ми е един от любимите във Велинград. Харесва ми СПА центъра, храната... и към обслужването нямам забележки.

# 399

Тази година за пореден път бяхме в СПА Калиста,Старозагорски минерални бани. Миналата година пропуснах е, защото го ремонтираха. Много чисто, много приятно място, минерална вода предимно за ставни заболявания. Ресторантът е безупречен, интересни предложения, вкусно е, но е скъп ресторант. Навън има парк с детска площадка, при хубаво време има къде да се разходи човек.

# 400
Някой знае ли дали Св. Георги в с
 Балдево правят черен петък и гори солу кога/ каква са цените?

# 401
  • Plovdiv
Някой знае ли дали Св. Георги в с
 Балдево правят черен петък и гори солу кога/ каква са цените?
Миналата година са имали такава кампания:
Скрит текст:
Иначе в сайта им https://svetigeorgispa.com/main/index/rooms си има цени на видовете настаняване.
И за да не е спам, наистина този хотел "Свети Георги" село Балдево е за белия списък, посещавали сме го преди 2 години, между Коледа и Нова година беше, чудесен вътрешен басейн, храната в ресторанта - прекрасна, за закуската - нямам думи - уникална!

# 402
  • Варна
Моля за отзиви за почивка в Рейна Дел Мар през есента. Пише, че вътрешният басейн е отопляем, но срещам отзиви, че е студен. Има ли някой, който е бил там по това време на годината и има наблюдения?

# 403
Брентас спа ресорт, Батак - попаднах именно в тази тема на препоръка за него ❤️
248 лв на ден за двама с вкл закуска, обяд и вечеря (на обяд и вечеря напитките се заплащат отделно)
Плюсове:
Изключително красиво местоположение
Много чист и спокоен хотел
Персоналът отзивчиви и любезни
Спа зоната е голяма - 2 големи басейна, детски, джакузи, класическа сауна, инфраред сауна, солна стая и парна баня
През седмицата е спокойно, имаше около 40-50 човека в хотела
Паркингът не се заплаща
Пътят до там е без дупки, мисля, че е наскоро ремонтиран, само последните 500м са по-зле
Има зала за пушачи в ресторанта
Минуси: (като човек работещ в бранша ми правят впечатление доста детайли)
На вечеря чакахме доста поръчката си за напитки, сервираха първо виното, а после ракията и безалкохолните (без да използват табла , ледарката под мишница)
Храната не е чак толкова разнообразна, но е вкусна, ясно е, че нещата от обяд,отиват след това на вечеря  и обратното, но не сме попадали на развалена храна
Нямаше хляб, различен от бял и тостерен, което ми се стори странно, но пък имаше 3-4 видя алтернативни млека
Гроздето едната сутрин беше недобре измито и го оставих
На обяд бирата, която ни сервираха беше изтекла преди 2 дена (няма как да се развали за 2 дена, а и не ми се занимаваше да правя проблем)
Нямаше наистина горещ басейн (33-36° бяха)
Храната не беше особено топла , за мене лично не е проблем, но все пак е минус
Фитнесът е буквално 2 х 2м , има бягаща пътечка, гребен тренажор, няколко гири и май е това
В заключение останахме доволни, нямаше някакви фрапиращи неща. Може да съчетаете спа почивката с разходка до Фотинските водопади, пещерата Снежанка и църквата в Батак.
Ако се сетя нещо още, ще допълня, а и ни остават още 2 дена тук.

Ще се радвам за препоръки за подобни хотели , ако може на не повече от 200км от Варна.😊

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:28 от Eleonora95

# 404
Доста висока цена за минусите, които си споделила.....

Общи условия

Активация на акаунт