Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 124 964
  • 409
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, включвам се преди зимния сезон с добър отзив за хотел в Банско: https://hotelslion.bg/bansko/.

Намира се близо до началната станция на лифта, хотела е на закуска и вечеря, но можете да се храните и навън ако предпочитате. Има много заведения и магазинчета с прилични цени наоколо. За самия хотел стаите са просторни, спато е приятно много. Не е петзвезден лукс, но е съвсем прилично и вкусно. Цените през сайта са много добри, мисля, че всяка година по това време някъде имат намаления.

https://www.facebook.com/LionHotelsBulgaria

# 406
Гранд ризорт Павел баня ще похваля. Освен всички спа глезотии предлагат медицински процедури след преглед от техен лекар. Почистване, любезен персонал, вкусна и разнообразна храна, топъл голям външен басейн освен вътрешния, жестока руска сауна, хубава парна баня, солна стая, ледена стая, таласотерапия, билкова сауна, инфрачервена сауна, топли лежанки, водни легла в релакс зоната, външни джакузита, вътрешно джакузи, външен термален басейн с температура 38 градуса, всичко беше на ниво, със сигурност пропускам някои неща. Да плувам навън в края на ноември, докато дъждът се лее по главата ми беше великолепно преживяване.
Препоръката ми е, ако някой ходи там и иска да ползва процедури, да си запази предварително час за лекарския преглед. Сега хммм цените,  разбира се, не са много ниски. В момента има пакет плащаш три нощувки, получаваш една бонус, за около 1200 лева с включена закуска и вечеря, за двама души, без включен алкохол и напитки. Аз платих допълнително за процедури около 800 лева, но може да се ползва и базовия пакет, мисля беше около 400 лева. Медицинският преглед не беше от типа клиентът винаги ще получи това, което иска -  аз отидох за една конкретна процедура, която ми бяха похвалили, но лекарката категорично ми я отказа предвид състоянието ми. Това също е похвала, че не направи компромис в името на парите. Живот и здраве, догодина пак отивам.

# 407
За пореден път сме в Св. Иван Рилски - Банско. Всичко както винаги е на много високо ниво. В петък и събота имаше музика на живо. С пакет плащаш 3, а ползваш 4 нощувки в промо стая на база ОИ за двама възрастни - 1100 лв. За тези с деца до 23.12.25 г. пакетите включват и настаняване безплатно на две деца до 11.99 г.

# 408
  • Пловдив
Да питам за препоръка за хотелче, вила или нещо подобно с минерална вода около Пловдив и то не на безбожни цени? Simple Smile
Горното мнение за Павел баня отпада Wink
Искам подарък да направя за младежи, двойка на по 20г са...

# 409
Да питам за препоръка за хотелче, вила или нещо подобно с минерална вода около Пловдив и то не на безбожни цени? Simple Smile
Горното мнение за Павел баня отпада Wink
Искам подарък да направя за младежи, двойка на по 20г са...

Препоръчвам къща за гости Wishmore, намира се обаче в село Баня, до Банско. Басейнът е целогодишен, с минерална вода. Скоро бяхме там и беше много приятно.

Общи условия

Активация на акаунт