Бял списък на хотели в страната - Тема 5

• 131 329
  • 440
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Герка добри отзиви може да оставят и хора като мен, които не обръщат внимание на детските кътове, въпреки децата. Или да са мернали, че има нещо и да гадаят, че е добро като останалите неща.
Но пък впечатление в твоя пост ми направи "посредствената кухня" - това е нещо, което от раз може да ме накара изобщо да пропусна престой на такова място.

# 436
Кухнята е препълнена с храна.Даже доста гъдели има.Но за съжаление, както вече е написано, ужасно безвкусна и не много прясна
А сок машината направо ме втрещи.Дъъълго време тече вода и за секунди пусна нещо жълто,което трябваше да е портокалов сок
От всичко там,най- ми харесаха джаджите за масаж на врата и масажните легла в басейна

# 437
  • Beyond the stars
Вълшебство, детска площадка няма.

От вътрешния детски кът, ако не беше перманентно заключено, би могло да се излезе на малка тераса, където има някакво миниатюрно детско съоръжение - къщичка или/и пързалка. В никакъв случай не бих го нарекла “площадка”, по-скоро компромисно мини разширение на детския кът. Към въпросната тераса няма вход откъм външния басейн, би могло да се влезе само от вътре - където беше заключено. Съответно дори нямахме възможност да разберем какво точно представлява съоръжението, както и в какво състояние е.

Междудругото, явно много хора не са разбрали, че Павел баня не бил курорт за деца, защото в хотела не липсваха такива. Атмосфера имат страхотна външна детска площадка, плюс няколко игрища за различни спортове.
Иначе ми стана интересно къде човек може да се информира каква е целевата група на различните курорти, има ли изобщо такива общи стратегии? Все пак не говорим за Албена.

Най-малкото, че водата в Павел баня поради състава си не е подходяща за деца, за което има достатъчно информация.
Иначе нямам конкретен спомен за големина/съоражения/достъп до детска площадка, но със сигурност имаше външен детски кът с люлки отвън. Проверих за снимка, и не ме лъжат спомените.

# 438
Чудесно, от тази снимка (предполагам направена от стаята) разбирам какво е съоръжението. Вече обясних, че нямахме достъп до него. Вижда се, че е оградено отвън, а отвътре беше непрекъснато заключено.

Както и да е. Целта ми беше да предупредя читателите на тази тема, тъй като хотелът имаше страхотни отзиви тук и аз лично се подведох по тях. И направих голяма грешка, която ми коства доста пари и неприятни емоции. Признавам, този път не направих задълбочено проучване както обикновено, а се доверих на бг мама. Ще ми остане обеца на ухото!

# 439
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Препоръчайте ми хотел за зимна почивка по възможност с каране на ски. Най-близо ни е Пампорово, но можем да отидем и до по-далечни дестинации.
Да е чисто, да има забавления за децата и басейн и да не струва 1000лв на вечер.
Препоръчвам хотел Рила, Боровец. https://www.rilaborovets.com/bg.
Посетих го това лято и останах много доволна - от храната, стаите, хигиената. Има и басейн с приятна температура на водата и СПА. Местоположението му е топ, в подножието на ски пистите.
Да, и ние останахме доволни.

# 440
  • В Града на липите
Междудругото, явно много хора не са разбрали, че Павел баня не бил курорт за деца, защото в хотела не липсваха такива. Атмосфера имат страхотна външна детска площадка, плюс няколко игрища за различни спортове.
Иначе ми стана интересно къде човек може да се информира каква е целевата група на различните курорти, има ли изобщо такива общи стратегии? Все пак не говорим за Албена.
Няма целева група според мен Simple Smile Всичко е въпрос на лична отговорност и преценка на родителите. Спасителите изрично ни предупредиха, че е противопоказно за децата да прекарват повече от половин час на ден в басейните. А доколкото помня, водата беше доста гореща. Миналата година детския кът много ме впечатли, защото повечето неща бяха дървени и нашия доста си поигра там. Жалко, че са го занемарили.
Но когато сме на СПА, прекарваме доста време в басейните и за мен е важно водата да е подходяща за деца.

Общи условия

Активация на акаунт