🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 855
  • 873
  •   1
Отговори
# 105
Измъчих се докато слушам Есил
Не си само ти...Ама и Есил се измъчи:)

# 106
  • Пловдив
Тоя път не за Алисия...

# 107
Много ми е бяла за  Beyonce

# 108
  • гр.София
Хилда не изневери на себе си и пак намери за какво да разкритикува Алисия

# 109
Отвратителен грим са направили на Сано, прилича на персонаж от Планетата на маймуните.
Иначе пеенето ми харесва, много трудна песен.

# 110
  • София
Сано с този грим ми прилича на Рафи

# 111
  • София
Много добро пеене на Сано и ужасен грим.

# 112
И на мен ми хареса Сано и хореографията, макар че самата песен ми е в личната класация "Топ 10 на най-неприятните песни форевър".
Мен също ме дразни как винаги след изпълнение на Алисия следват тъпи скечове, които размиват впечатлението от нея. Днес не беше добра в ролята на Бионсе, но като цяло този сезон се стара много, а не винаги й обърнаха заслуженото внимание.

# 113
Браво на Сано! Тембърът на Свилен е много специфичен и труден за имитация, но въпреки това Сано се справи прекрасно. Добре е гримьорите да се ориентират към друга професия.

# 114
  • София
След Дарко, всички за ми супер зле. Само Сано ми хареса как изпя песента и хореографията беше супер, обаче грима беше отврат. Та до момента Дарко ми е №1. Но не вярвам да го оставят да печели пак

# 115
Е, днес се пада на Сано да спечели. За грима той не е отговорен. Неговата си част от имитацията я направи много добре.

# 116
  • София
Краси и той ми е НЕ! Нещо слабичка ми се вижда тази вечер

А, забравих да изкоментирам Есил - звучеше, като разгонена котка, бореща се с мъжки котарак. По-голяма отврат до сега не бях чувала.

Марияна и тя, каквото и да прави, все си е Марияна. Ама този Плачков нещо много секси ми се видя при асансьора

# 117
  • тук, на мястото си
Дарин тази вечер ми хареса. Много добър образ направи.
Марияна пя много добре и заедно с Веселин направиха много хубаво изпълнение.
Есил не направи нищо въпреки старанието си.
Сано отново беше великолепен, ако се бяха постарали поне малко гримьорите, можеше да се надяваме, че ще му дадат първото място.
Краси пя добре с изключение на италианския.
Алисия не ми хареса

# 118
Дори със затворени очи чувам Анелия как пее караоке на Кисс. 😹 С отворени е още по-зле положението и ако "зрителите" пак й дадат безумно много точки, направо не знам.

# 119
  • София
Анелия направо ос.а хубавата песен. Абсолютно нищо общо нямаше. И тя ми е НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт