🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 860
  • 873
  •   1
Отговори
# 135
  • тук, на мястото си
Браво, браво, браво на Моню! Великолепна имитация! Едно към едно!

# 136
  • There I was on a July morning
Прекрасен Моню! Мисля, че това му е най-добрата имитация досега.

# 137
  • София
Моню беше блестящ. Ако не го гледах, а само слушах, щях да съм убедена, че е Тодор Колев

# 138
  • Велико Търново
И Сано, и Руслан, сега и Моню... ами ако само се слушат или се гледат отдалеч, се справят в пъти по-добре. Гримът и на тримата - под всякаква критика.
Прекрасен образ на Тодор Колев направи Моню, браво!

А Крисия все пак ще пее. Милото момиче!...

# 139
Кому е нужно това...

# 140
  • София
Това е вечерта на Моню, великолепен беше!

Четат ли ни от продукцията? Тук имаше предложение да сменят песента на Крисия с тази, ако не се лъжа.

# 141
  • Велико Търново
Може и на самата нея.
Когато човек има някакви занимания, някак се откъсва от огромната мъка, в която иначе би потънал.

Не беше предложение, milasara, а предположение. Което с оглед на песента, наистина е най-логичното. А и едва ли смяната е станала едва след написания тук пост.
Впрочем, сега Крисия показа, че все пак може да пее и пее. Съвсем различна от това, което беше в някои от предишните ѝ изпълнения.

# 142
  • София
Разплаках се. Много мъчно ми стана. Добре я изпя - много чувство вкара. Ясно е, че е далече от Кристина Агилера, но я изпя с душата си, което беше най-важното. Браво Крисия!

# 143
Това дете едва ли още осъзнава изобщо какво й се е случило и, че е завинаги това положение. Или е на много силни хапчета в момента. Всички от нас, загубили родител, знаят за какво става въпрос, та аз бих я подкрепила, ако си беше взела почивка. Подобно геройство за мен наистина не е нужно, но не я съдя.

# 144
  • гр.София
Това е най-добрата имитация на Крисия до момента. Много чувство вложи. Беше много въздействащо. Не знам откъде намери сили да се справи Cry

# 145
  • София
Айде да си кажем класациите Simple Smile
Моята:

1. Руслан
2. Дарин
3. Сано
4. Моню
5. Крисия......

Другите все са ми зле. Интересното е, че тази вечер актьорите бяха ТОП

# 146
  • тук, на мястото си
Тази вечер е на Крисия, заслужи си  първото място, дори и само за това, че излезе на сцена.

# 147
  • София
Моята класация тази вечер:

1. Моню
2. Дарин
3. Сано
4. Руслан
5. Крисия

# 148
  • Велико Търново
Написах горното си мнение именно от гледна точка на човек, загубил родител. Макар и да беше преди 18 години, много добре помня, че първите две седмици след шока не ходех на работа и по цял ден се съсипвахме с майка ми вкъщи. След това, когато се върнах, поне дните преминаваха малко по-леко. Работата те "грабва", дето се вика...
А за Крисия, колкото и да е в крехка възраст, пеенето ѝ е вид работа. Та тя се занимава с това от съвсем малка, все пак. Няма как да не ѝ е и вид утеха дори.

# 149
Моню трябва да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт