🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 820
  • 873
  •   1
Отговори
# 795
Ани Салич тая вечер е ТРЕПАЧ с тоя тоалет!  Прилича ми хем на монахиня, хем на голяяяяма черна риба. Хахааха, поиска си роза, но Ненчо въобще не я отрази. Което пък говори лошо за него. Или ще подарява на двете дами , или на никоя. Не гледах цялото предаване-нямам нерви да го издържа, та съм пропуснала това за графинята.

# 796
Мисля,че Захари Бахаров игра с Гари Олдман.

# 797
Тая вечер гледах, за разлика от снощи, и ми харесаха Маги Джанаварова и дете.
Първата вечер ми харесаха Деси и дете.
Ай, Деси да спечели. Simple Smile

# 798
Вергов и  Бахаров изобщо не ги виждам да се кълчотят в Капките и да пеят. 😁

# 799
Разгеле получи не цвете а цял букет 😆⚘

# 800
  • Велико Търново
Захари го бях написала.
От 2003-та играе в Народния - първи жокер, ОК.
Играл е с Колин Фарел и Гари Олдман - трети жокер, ОК.

Обаче... кои са 4-те сериала, излъчвани по Нова, в които участва? Ето това ме накара да изтрия предположението си за него.

Освен това (понеже гледам със закъснение и чак преди малко видях жокерите по телевизията), показаният силует  имаше коса. Определено не беше на Захари. Пък и Amber* е права. Аз също не го виждам да се кълчоти.

# 801
Относно тези жокери, предлагам Евгения Джаферович. 🤣🤣🤣

# 802
Христо Петков участва в ДГ, С река на сърцето , отдел издирване и ако броят и под прикритие стават 4 😆

# 803
Доколкото чух казаха, че участвал в 4 сериала на Нова.

# 804
  • Варна и...духом на Босфора
Много грозен тоалет, много.
Отмъщението на стилиста.Joy И аз не мога да я определя на какво прилича.Нещо между огромна матрьошка и кит.
На кардинал Ришельо каза сина ми😀,ако мантията беше червена😃

# 805
Салич може да мине и за амиш.Само от техните шапчици и липсва.Не го издържах до края.Много ли се превземаха?Дано не повторят догодина.

# 806
Мен пък Магърдич ме издразни повече от Салич.  С “философските” думи и фрази.

Водещите нямаха и идея за какво говорят.

Хареса ми финала за хвърчилото Nature High Brightness

# 807
  • Велико Търново
W, не, жокерът е, че е участвал в 4 сериала, излъчвани по Нова. Така че и "Под прикритие" се брои. Т.е., да, стават 4, itshristina, но... Христо Петков НЕ Е в трупата на Народния повече от 20 години. А първият жокер е точно това.

За участник № 9 - дует е. Още оня ден показах статия, в която пишеше, че участниците в редовното издание на Капките ще са осем смели звезди и един дует. Гледащите Игри на волята да дават предложения.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 00:38 от DamaPika

# 808
Явно са сбъркали с жокера с годините в народния,но нали сега имаше скандали с народния и може някой актьори вече да не работят там  , защото всичко друго съвпада с Христо Петков.

# 809
  • Велико Търново
Ами не бих казала, че само годините не съвпадат. Силуетът също хич не ми прилича да е на Христо. Ето:

Мислех си, че може да е с шапка на главата, но повече на коса прилича.
По стойката даже най-много ми напомня на Владо Карамазов, но неговите сериали са три (Дървото на живота, Дяволското гърло и Откраднат живот), пък и не е снимал с Голдман и Фарел. Освен това, дето се казва, до вчера беше водещ на Сървайвър, но хайде, да речем, то е продукция на Евтим, така че евентуално от Нова може да са си затворили очите. Да не говорим, че и Владо също не го виждам да подскача по сцената и да пее.

И силуетът на участник № 9. СилуетИ, т.е.

Общи условия

Активация на акаунт